Zašto devojke vole da prave dramu?

Oseti se periodicno nesigurno i podsvesno te testira na sranya da te isprovocira.
Slicno ponasanje sam provalio kod kera, samo na igranje. Radim i on mi samo stavi glavu na krilo i daje mi onaj side eye. I ja: ne sad, a on tamo mu rep krenuo, usi, gurnem ga od sebe, kad on se zaleteo i kako se zaleteo, uzmem ga za ogrlicu i samo ga sprovedem na terasu tako u inerciji i zatvorim. I sednem da radim a tamo vidim kako se propeo na vrata. ispizhdjen, zalajao i shkriiiiiiip sapama preko vrata. E onda se izduvao tamo lepo, ja zavrsio posao, aj sad da te prosetam i milina. On presrecan, naucio kad kako.
Tako i s njom slicno mozes. Ako krene da pravi dramu samo je posaljes na terasu a onda je prosetas malo jbga.

Šta to podstiče veliki broj devojaka da ni iz čega napravi dramu i neko ludilo? Pričao sam sa nekoliko drugova na ovu temu i svi imaju slična iskustva. Sve ide super, uživate i ona samo izmisli nešto da biste se posvađali.
E ne znam stvarno, ni meni nije jasno kad mi prijateljice kažu posvađale su se sa dečkom, pitam ih zašto a one se smeju ili kažu ONAKO.

Ja odlicno znam kad je vreme za razgovor.
Od toga nikad ne bezim.
Ako se desi ta neka situacija gde je svaka rec razlog za vrisku
a razgovor nije moguc
lepo se uklonim iz vidnog polja ili prostorije...
Uvek imam na umu da imamo drugacije frekvencije i poglede na svet
nikad ne osudjujem vec pokusavam da saslusam
Ponekad ni to nije covoljno ali jbg to je zivot...

Ne smeta mi mallo drame tu i tamo ali ako je svakodnevno
resavam to iskrenim razgovrom ako mozze
ako ne...pa nista dovidjenja i prijatno svako svojim putem.

Šta to podstiče veliki broj devojaka da ni iz čega napravi dramu i neko ludilo? Pričao sam sa nekoliko drugova na ovu temu i svi imaju slična iskustva. Sve ide super, uživate i ona samo izmisli nešto da biste se posvađali.
Može tu biti više razloga, neka prva dva koja mi padaju na pamet su:
Ne oseća se zadovoljno u odnosu, a ne zna kako to da saopšti drugoj strani pa krene taj burni ciklus.
Možda imaju neki delimični granični poremećaj ili bar onaj avoidant deo gde se posleg nekog vremena osete kao da to nije to i onda krenu infantilno da se ponašaju...
U osnovi ako su oboje kompatibilni neće tu dolaziti do nekih žešćih ispada/svađa, sve se reši u 5 min pričom.

Bez konkretnog primera optužba je paušalna i jednostrana.

Nije realno da samo jedna strana (ženska) bude kriva tj. drami bez razloga. Razmisli.

Osim ako ti devojka nije histrionična

Čitala sam u knjizi jednog neuropsihijatra, a i sama sam na praksi to videla, da su ženska psihijatrijska odeljenja haos, plakanje, vrištanje, česta histerija, a muška tiha. To ima veze sa prirodom dva pola, žene više pokazuju emocije. To nije ništa što je u principu loše, jer ima i svoje dobre strane. Lepo je kada te neko voli i to pokazuje svojim oduševljenjem, ali takođe će da pokaže i kada nije oduševljena nečim. to ide zajedno u paketu. Zavisi naravno od osobe do osobe koliki je stepen ekspresivnosti, a i vrsta.

Za muškarce je drama i poziv na razgovor. Svako nezadovoljstvo kod žene oni vide kao dramu ;)

:)
Muskarci su postena inteligencija kao studenti koje Zagorka Dolovac postena_zena.com poziva na razgovor.

Svaki formalni poziv na razgovor koji dodje od strane zena nosi klice teskih duhovnih perverzija. Sta imas da razgovaras, do juce sam ti bio dobar i super a danas ne. Das mi pedalu i cao. Kakvi crni razgovori, ko da ce neko nekog da promeni, samo mozemo posle njih da budemo u zutoj stampi ako ja popizdim, ili jos gore ako sam vest da tebe ispizdim.

Pisano u prvom licu da se introvertno vezemo za koncept poziva na razgovor, koji je inace policijska izmisljotina.

to je za analize strucnjaka...da se pozabave tom problematikom.

a jedan od razloga je disbalans hormona pred ili tokom menstruacije.....gdje prestaje malo i logika....pa joj mozda smeta i muha kad prdne u zraku dok leti. :manikir:

Obostrana nervoza.
Mnogi muškarci takođe traže razlog za prepirku.
Krene sa pametovanjem. Mučnim monologom. U gorim situacijama ton glasa polako prerasta u neprijatno zvocanje. Gestikulacija je izražena, oči izbečene.
Ružan prizor.

Oseti se periodicno nesigurno i podsvesno te testira na sranya da te isprovocira.
Slicno ponasanje sam provalio kod kera, samo na igranje. Radim i on mi samo stavi glavu na krilo i daje mi onaj side eye. I ja: ne sad, a on tamo mu rep krenuo, usi, gurnem ga od sebe, kad on se zaleteo i kako se zaleteo, uzmem ga za ogrlicu i samo ga sprovedem na terasu tako u inerciji i zatvorim. I sednem da radim a tamo vidim kako se propeo na vrata. ispizhdjen, zalajao i shkriiiiiiip sapama preko vrata. E onda se izduvao tamo lepo, ja zavrsio posao, aj sad da te prosetam i milina. On presrecan, naucio kad kako.
Tako i s njom slicno mozes. Ako krene da pravi dramu samo je posaljes na terasu a onda je prosetas malo jbga.
Ti nisi normalan. Žena kao pas, treba joj dresura 😆😆😆

Obostrana nervoza.
Mnogi muškarci takođe traže razlog za prepirku.
Krene sa pametovanjem. Mučnim monologom. U gorim situacijama ton glasa polako prerasta u neprijatno zvocanje. Gestikulacija je izražena, oči izbečene.
Ružan prizor.
Meni je jedan bivši rekao: Dušo, da ti kažem, ti poludiš kada se ne vidimo 2 dana. A ono niđe veze. Ja poludela na konkretne stvari koje on nije hteo da čuje.

Back