Zašto devojke vole da prave dramu?

Šta to podstiče veliki broj devojaka da ni iz čega napravi dramu i neko ludilo? Pričao sam sa nekoliko drugova na ovu temu i svi imaju slična iskustva. Sve ide super, uživate i ona samo izmisli nešto da biste se posvađali.

Зато што су женама једина занимација друштвени односи, ако у њима нема драме, онда им је досадно, зато саме креирају драму онда када је реално нема.

1739780362992.png

Diči se da je ekspert u komunikaciji i kako je to najvažnije u odnosu, onda je čudno da ne ume da kaže i pokaže. To koliko je kome stalo je tek tema za sebe.
Mislim da morate sami to da resite. Iz ovog sto sada citam, vidim da ti njoj zameras nesto, rascistite te odnose... nije uvek srecan kraj, ali nije ni uvek samo tek tako odustati.

Mislim da morate sami to da resite. Iz ovog sto sada citam, vidim da ti njoj zameras nesto, rascistite te odnose... nije uvek srecan kraj, ali nije ni uvek samo tek tako odustati.
Završen je taj odnos svakako, nekoliko puta je to već uradila, a dešavalo se i sa drugim devojkama, takođe i kod mojih drugova slične priče, zato i pitah.

Back