Zašto devojke vole budale

To što si ti dobar i radiš sve to što radiš, to ne znači da si privlačan i da će je bilo šta od toga odlučiti za tebe.

Ženi, kao i muškarcima, moraš prvo da se svidiš, da bi svi tvoji postupci bili ok. Ako si tip koji joj nije privlačan i pošalješ joj nešto bićeš smarač, ako te vidi kao nekoga koga bi pod ruku ili na sebi, biće "jao, slatko". :D

Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
Nista cudno.
Ti si joj previse udovoljavao, i nije stekla postovanje za tebe. Davao si joj ono sto tebi treba - ljubav.
A njega je dozivjela za muzevnog jer je bio ekstremni kontrast od tebe.
(meni je jasno kako ona razmislja, a ja licno nikad ne bih bila ni sa jednom od vas dvojice)

Ne funkcionise svijet kako ti mislis: ako se ja oko tebe potrudim, ti ces mene voljeti. JOK.

Da budem malo surova, m-z odnos nije tu bas zbog ljubavi i tih ljepota, vec najveca nasa razlika je u spolnim organima, tj. sex je tacka spajanja.
A ljubav i njeznost u sebi treba da nadjemo sami u sebi za sebe.

Naravno da to nije generalno, ali je vremenski ograničeno na sex bez obaveza... Budala sluzi za neobavezan sex...
То је још боље него брак, значи да будале боље пролазе. Брак се углавном своди на интерес и у браку мораш много да се жртвујеш и да добијаш оно што ти заправо и не треба, док је секс искренији и ближи емоцијама и не губиш своју аутономију и свој начин живота.

Шта је лакше неком пружити, паре и стан, или секс и љубав, мени је лакше то друго а то друго ми је и потребније од женске особе, не треба мени кување или њене материјалне ствари. Увек су будале уживале у сексу и емоцијама а нормалним и мирним момцима се само намећу обавезе.

Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
...е јбг ти си јој постао само добар друг а за секс то јој не треба...
...извуци поуке и немој бити баш толико "добар"...

Izvini moram da se :hahaha:
Čudna priča realno...
Najverovatnije što se može zaključiti da joj se taj lik svideo na prvu pa je zato bila s njim, da joj je bilo šta reko. Jesi siguran da lik ne laže za to "kad ćeš da te.." da ti ne napakosti?
Ti joj se vrv nisi svideo u smislu romanse, a ironija je što je to možda dobrinelo da bude s tim likom.
To je ženska debilna logika, da bi skloonili napetost i nelagodnost s nečega, naprave neku ishitrenu glupost (budu s likom kog su tek upoznale naspram nekog za kog se činilo da su pečene-tvoj primer) pa se posle sažaljevaju :dash::mazi:

onda je ona teska budala zajedno sa tim idiotom sto misli samo na seks

Back