- Poruka
- 63.505
Sto se svadjate vas dvoje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavidan? lol
Kakav osvetoljubiv, zavidan i tračerski kolektiv.
Pa da mi je ovo Djole rekao imalo bi vecu tezinu.Nek ti to doktor pogleda, bedo manijakalna.
Ju pa jel to smorke preuzeo tvoj nalog? Bravo, taj stepen inteligencije ti je oduvek pristajao, bedo manijakalna.Pa da mi je ovo Djole rekao imalo bi vecu tezinu.
Nemas ti kredita da nekog nazivas manijakom
Pijane izdrogirane maloletne klinke ne mogu da budu ribeMsm meni se zilion riba guzilo sigurno sam pogresio kod neke sto sam odbio
Smorke bi to rekao onako pausalno, ja znam zasto sam rekao, mucenice.Ju pa jel to smorke preuzeo tvoj nalog? Bravo, taj stepen inteligencije ti je oduvek pristajao, bedo manijakalna.
A Smorketu i tebi rekla da sam manijak strvina koja je toliko lagala po pp da to znaju do Klivlenda. Na stranu sto je lagala kako izgleda.Smorke bi to rekao onako pausalno, ja znam zasto sam rekao, mucenice.
Vidis kako kao manijak ogovaras ljude koji nisu tu da ti odgovore.A Smorketu i tebi rekla da sam manijak strvina koja je toliko lagala po pp da to znaju do Klivlenda. Na stranu sto je lagala kako izgleda.
To su bas ljudi kojima treba verovati po tvojoj meri i spram tvoje inteligencije, bedo manijakalna.
Sigurno cu da trpim prozivke neke bede, tj tebe, kojoj se egzistencija na forumu sastoji da tracari po pp i guta lopatom govna najpoznatije lazulje na forumu. Bravo, inteligencija za primer.Vidis kako kao manijak ogovaras ljude koji nisu tu da ti odgovore.
Ovde nju niko sem tebe nije pomenuo, mozda je bolje da te nakupljene traume izlecis pre odlaska u Njemacku, skupo je to tamo.Sigurno cu da trpim prozivke neke bede, tj tebe, kojoj se egzistencija na forumu sastoji da tracari po pp i guta lopatom govna najpoznatije lazulje na forumu. Bravo, inteligencija za primer.
Bravo moronu sto ti je smesno proganjanje.
Kakav osvetoljubiv, zavidan i tračerski kolektiv.
Pa naravno da nisi pomenuo jer ti to rusi koncept ubedjivanja pucanstva da sam manijak, sto je smorke na istim premisama vec pokusao. Otuda paralela o slicnoj inteligenciji.Ovde nju niko sem tebe nije pomenuo, mozda je bolje da te nakupljene traume izlecis pre odlaska u Njemacku, skupo je to tamo.
Da bre, kako se samo drznula da obuce kratku suknju itd.Nemojte tako, znamo da k.urva kojoj je prijala pažnja a nije želela da uzvrati romantično zaslužuje da bude proganjana, jer šta je k.urva umislila, da može da dobije otvaranja vrata i vožnje a da ne da p.ičke zauzvrat
To je sasvim normalna reakcija potpuno uravnoteženog muškarca koji sve što radi ne vidi kao transakciju
Dzole popravlja stanje nacije, jednom po jednom klinkom.A posle te iste devojčice iz ko zna kakvih porodica što si navatao pijane po klubovima olajavaš i očitavaš im majkama moralnu bukvicu kako ih nisu vospitale.
Pa da jesu - ti ne bi imao šta da hebeš i čime da se dičiš po forumu
Pa da jesu - ti ne bi imao šta da hebeš i čime da se dičiš po forumu
Nemojte tako, znamo da k.urva kojoj je prijala pažnja a nije želela da uzvrati romantično zaslužuje da bude proganjana, jer šta je k.urva umislila, da može da dobije otvaranja vrata i vožnje a da ne da p.ičke zauzvrat
To je sasvim normalna reakcija potpuno uravnoteženog muškarca koji sve što radi ne vidi kao transakciju
Nije ovo tviter da prosipate floskule i na njemu bazirate mudjuljudske odnose.Da bre, kako se samo drznula da obuce kratku suknju itd.
Evo strucnjaka koji zivi od traceva na nekom polumrtvom forumu i guta govna lopatom da pojasni medjuljudske odnose.Nije ovo tviter da prosipate floskule i na njemu bazirate mudjuljudske odnose.
Debili iskoriscavaju nekog ko je zainteresovan za njih, jbg ovoj debilki je zapao debil
Poslusaj moj savet, ustedi pare.Evo strucnjaka koji zivi od traceva na nekom polumrtvom forumu i guta govna lopatom da pojasni medjuljudske odnose.
Tvoji argumenti kao i uvek zavrsavaju isto, jer kao i uvek nista drugo i ne umes da kazes. To je ta inteligencija, ma bravo.Poslusaj moj savet, ustedi pare.
A ne bih se osvrnula na tvoja lupetanja koliko ih je da se nisi sam nakačio a posle tužakao na temi o 'zavodljivim' devojčicama.Samo me ti citaj i prati maloumna