Zašto devojke vole budale

Zamisli kad moram da se složi sa tobom ;) i meni je totalno bzv da mu na taj način daješ neku nadu a posle ga ispališ i pravdaš time, pa mi smo samo drugari. A i priča da nisi svesna da je on zaljubljen u tebe ne pije vodu ,jer nema žene koja ne oseti kada se neki muškarac trudi oko tebe jer mu se svidiš Il se zaljubi...
Tvoj je nedostatak sto se ne slazes uvek sa mnom ;)

Nego, znam jednu koja je prihvatala poklone, svakodnevne kafe, prevoz od i do posla i sve to mesecima od ludaka iz susedne firme.
Posle kad je dobila bizarna proganjanja i zezanje kolega bilo je i plakanja, ali moze samo sebe da krivi.

Ako hoćeš da igraš igrice i imaš nekog uspeha treba da budeš glup i bezobrazan ili dobar igrač. 99% su ovo prvo (iako tripuju da su drugo). Te forice zaista prolaze kod klinki i onih naivnih. Vremenom devojke postanu pametnije a ti ispadaš sve smešniji (da ne kažem gluplji) jer ništa ne napreduješ - zato što nahvataš izvestan broj slabih (misaono) i umisliš da si mnogo pametan.

S druge strane nije rešenje ni da budeš ničija družbenica pa ni neke devojke samo zato što ti se sviđa. Nađi neku kojoj ćeš se i ti svideti i s kojom ćeš se dopunjavati u svakom smislu.

Zaključak: ne vole devojke budale nego vi volite devojke koje nisu vaš kalibar.
Zakljucak puca nam k

И ми смо као млађахни момци волели луде и откачене девојке па кад те закопа схватиш да ти то не треба да има много бољих и квалитетнијих које ниси ни примећивао јер се нису истицале на тај начин.

Izuzetak je kad kažemo da neke devojke vole loše momke, ali tada to pripisujemo stokholmskom sindromu.
Devojke ne vole dobre momke jer dobar na ženskom jeziku znači slab. Dakle kada interpretiramo dobar, to obično poistovećujemo sa dobricom, a dobrica nije muškarčina.

Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?

Da ti kaže tetka

Nije problem u toj devojki već u tebi
Birate pogrešne, aršini su vam takvi da naletite uvek na to sto mislite da zelite a nedovoljno razmišljate o tome šta zapravo hoćete

Zbog toga uvek zaglavite u takve priče

Back