- Poruka
- 21.067
Ok, složenaSloži se i sa mnom, ne moram valjda da crtam
Ne budite njanje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, složenaSloži se i sa mnom, ne moram valjda da crtam
Ne budite njanje
Tvoj je nedostatak sto se ne slazes uvek sa mnomZamisli kad moram da se složi sa tobom i meni je totalno bzv da mu na taj način daješ neku nadu a posle ga ispališ i pravdaš time, pa mi smo samo drugari. A i priča da nisi svesna da je on zaljubljen u tebe ne pije vodu ,jer nema žene koja ne oseti kada se neki muškarac trudi oko tebe jer mu se svidiš Il se zaljubi...
interesantan kolektivbizarna proganjanja i zezanje kolega
Vidis kako smo se postarali da bude jasno, da te sutra ne proziva DzordziTo je metafora za sve ono što zovu 'kvalitetom', može da se smatra i ironičnim eufemizmom.
bas ce da se drzne na njegove prozivkeVidis kako smo se postarali da bude jasno, da te sutra ne proziva Dzordzi
Zakljucak puca nam kAko hoćeš da igraš igrice i imaš nekog uspeha treba da budeš glup i bezobrazan ili dobar igrač. 99% su ovo prvo (iako tripuju da su drugo). Te forice zaista prolaze kod klinki i onih naivnih. Vremenom devojke postanu pametnije a ti ispadaš sve smešniji (da ne kažem gluplji) jer ništa ne napreduješ - zato što nahvataš izvestan broj slabih (misaono) i umisliš da si mnogo pametan.
S druge strane nije rešenje ni da budeš ničija družbenica pa ni neke devojke samo zato što ti se sviđa. Nađi neku kojoj ćeš se i ti svideti i s kojom ćeš se dopunjavati u svakom smislu.
Zaključak: ne vole devojke budale nego vi volite devojke koje nisu vaš kalibar.
Saberi se.bas ce da se drzne na njegove prozivke
Imala sam dve situacije na bivsem poslu - jedna se zavrsila okej, ako izuzmemo da je naslikao moj portret i stavio na zid svoje nove kancelarije. Neprijatno.
Sad treba da upiše kurs engleskog i konačno da upozna ,Šteficu Cvek,Друга могућа опција мени увек драга није ни била за тебе и ко зна чега си се спасао.
Dzibus krajst brateImala sam dve situacije na bivsem poslu - jedna se zavrsila okej, ako izuzmemo da je naslikao moj portret i stavio na zid svoje nove kancelarije. Neprijatno.
Ma kako su se usudili da zezaju moronkuinteresantan kolektiv
Bravo sto ti je smesno proganjanjeMa kako su se usudili da zezaju moronku
Nego, znam jednu koja je prihvatala poklone, svakodnevne kafe, prevoz od i do posla i sve to mesecima od ludaka iz susedne firme.
Posle kad je dobila bizarna proganjanja i zezanje kolega bilo je i plakanja, ali moze samo sebe da krivi.
Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
Nek ti to doktor pogleda, bedo manijakalna.Naravno da mi je smesno kad moronka namesti sebi proganjanje jer je mrzelo da ide na posao autobusom, moronko.