Zašto devojke vole budale

Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
Zato sto ne vole fine momke

Brate da i ona radi za tebe i tvoju paznju, ne samo ti za njenu. Kakvi osmi martovi rodjendani i sta vec. To radis s nekin ko ti znaci, a znaci ti jer izadje s tobom na pice? Komunicira s tobom? Jada ti se?

On joj je momak za pricu i novac a od ovog dobija tvrdog stojka, treci je verovatno zasmejava i pruza humor i ona sebi ima id svih njih jednog savrsenog muskarca i iseca se ko kraljica.

To je kad musko ne drzi do sebe nego ispunjava svaki zenski hir i zelju drugaricama jer je eto zensko.Da je drzao do sebe i bio malo konkretan da joj kaze sta misli ili bi bila s njim ili bi otisla i ne bi se cepao kao ulozio trud i novac...Baceno vreme i novac ..

Be udovoljavajte zenama i budite konkretni.
Udovoljavajte onoj koja je sa vama i koja vas cini srecnim i ispunjenim...

Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
A ti veruješ drugu od druga da je zaista tako osvojio? Hm...

Ti si joj momak za pricu i placanje novac a on joj je momak za sex.Ona je tip devojaka koja ima verovatno dosta muskih prijatelja i od svih vas ona uzima sve osobine da napravi jednog sebi savrsenog muskarca.Jedan za sex, jedan za pricu, jedan za novac, jedan za humor.
Obicno ih ima 4.I naravno uvek ima rezervu i nikad nije sama i svakom prica on mi je samo drug dok je ne po e be...
Kako ti znaš koliko devojke imaju muškaraca i koje su im namene?

Ako se on trudio oko nje, možda ga je doživela kao druga, ne privlači je kao partner.

I ne verujem da je sa drugim zbog prostačke rečenice.
Ta rečenica je izmišljena za onog ko se raspitivao kako je smuvana :lol:

• Podržavam
Reactions: Tea
Na list papira devojka trazi dobrog momka,ali u ustvari ona u dubini zeli Herkulesa.nisi bio izazov,bio si predvidljiv.previse si radio neke stvari za nju i ocigledno uvek dostupan.ona zelie onog kojeg ce da juri.NISI BIO IZAZOV!

Kako ti znaš koliko devojke imaju muškaraca i koje su im namene?

Ako se on trudio oko nje, možda ga je doživela kao druga, ne privlači je kao partner.

I ne verujem da je sa drugim zbog prostačke rečenice.
Ta rečenica je izmišljena za onog ko se raspitivao kako je smuvana :lol:

Ta recenica je naravno izmisljena bas kao sto si rekla iz aviona se vidi.

Pa znam jer sam doziveo to i bio prisutan u nekoliko slucajeva pa cak jednom ili dva puta na meni, dovoljno sam stekao iskustva da vidim sta rade i nisam omanuo.

Bas sam pre nedelju dana provalio jednu i iz prica sa drugom itd sve se potvrdilo...Bolesno sto jedan lik ima devojku a vara je sa upravo takvom devojkom...

Back