Zašto devojke vole budale

Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?

Ti si joj momak za pricu i placanje novac a on joj je momak za sex.Ona je tip devojaka koja ima verovatno dosta muskih prijatelja i od svih vas ona uzima sve osobine da napravi jednog sebi savrsenog muskarca.Jedan za sex, jedan za pricu, jedan za novac, jedan za humor.
Obicno ih ima 4.I naravno uvek ima rezervu i nikad nije sama i svakom prica on mi je samo drug dok je ne po e be...

Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
Najgore kad hoćeš da se pokažeš, trudiš se, pružaš pažnju i na sve ona pred tobom komentariše nekog lika da joj se samo javio a očekivala da stane i da priča s njom.To je da spakuješ kofere, odeš i više je ne pogledaš

Pokušajte da se zapitati zašto mi padnemo na radodajke.

Nekako se razjasni čitava situacija.

Meni je jedna divna devojka dosta kasnije, posle par godina, prebacila što sam umesto nje odveo jednu drugu devojčicu koja je važila za laku.

Kazala mi je, ko zna šta je moglo da bude od nas da si mene uhvatio za ruku i pritisnuo malo.

Ja siroma mislio, ova je fina, neće dati... :deda:
Ona kaže , pa naravno da bih dala.

Posle bitke svako je general.

Хмм не требаш бити сувише доступан али никако недоступан.
Нико не воли тачније воли али не цени оно што добије на кашичици и оно што зна да може да има кад хоће.
Код ових других ствари не можеш бити нешто што ниси и то немој никад ни покушавати.
Такве комбинације су кратког даха и већина жена их прерасте.
Друга могућа опција мени увек драга није ни била за тебе и ко зна чега си се спасао.

Back