andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.091
da i ona ugine.Da. Ne hraniš je po ceo bogovetni dan nego samo kad zatreba. U međuvremenu joj ostaviš prostor da ima za sebe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da i ona ugine.Da. Ne hraniš je po ceo bogovetni dan nego samo kad zatreba. U međuvremenu joj ostaviš prostor da ima za sebe
ne hrani se tica 24 sata na danda i ona ugine.
od kad to?ne hrani se tica 24 sata na dan
od kad ja vodim računa o njojod kad to?
nemas ti pojma,sto vise jede manje kokodaceod kad ja vodim računa o njoj
i onda kad ne može više da se kreće ja mogu slobodno da švrljam jer ne može da me prati..nemas ti pojma,sto vise jede manje kokodace
onda je zakoljesi onda kad ne može više da se kreće ja mogu slobodno da švrljam jer ne može da me prati..
hm, dobra taktika, nisam razmišljao o tome
što? šta mi smeta?onda je zakoljes
samo te proveravam!što? šta mi smeta?
Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
Najgore kad hoćeš da se pokažeš, trudiš se, pružaš pažnju i na sve ona pred tobom komentariše nekog lika da joj se samo javio a očekivala da stane i da priča s njom.To je da spakuješ kofere, odeš i više je ne pogledašNije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
Fetisi dolaze kasnije.npr kao kada hranis malu pticicu koji je ispala iz gnezda.
Neće. Počeće da se približava...Pa majku mu zar neće izgubiti interes za mene ako je kuliram onoo
pusti me da se zabavljam(:Fetisi dolaze kasnije.
Jes pa da je nas svorkapa sutra pita da joj stavi crvica u usta.pusti me da se zabavljam(:
Jes pa da je nas svorkapa sutra pita da joj stavi crvica u usta.
Хмм не требаш бити сувише доступан али никако недоступан.Nije mi jasno koliko sam se trudio oko nje, nasmejavao je, trudio se da je oraspoložim kada je tužna, kada je imala neki problem to je bio i moj problem, poklone davao za rođendan, osmi mart, novu Godinu ali nije htela samnom pa Bog. A onda se smuva sa nekim bzvz likom ne znam ni kako da ga nazovemo koga zabole za nju i želi samo seks. Jedan moj drugar pitao tog kao na foru kako si uspeo kad je kao za tog mog druga bila neosvojiva. I ovaj kaže: ,,pitao sam je kad hoćeš da te je*em?". Mislim da li je realno da devojke padaju na te gluposti? Kud ide ovaj svet?
Brate da i ona radi za tebe i tvoju paznju, ne samo ti za njenu. Kakvi osmi martovi rodjendani i sta vec. To radis s nekin ko ti znaci, a znaci ti jer izadje s tobom na pice? Komunicira s tobom? Jada ti se?Može li neko obrazloženje šta se smatra pod tim izazovom?