Zašto devojke više ne vrednuju dušu osobe? Zašto je bitno da muškarac bude jako zgodan, lep i bogat?

• Začetnik teme Začetnik teme BB77Q
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi smo se kod nas totalno drugacije ponasali nego u Holandiji tj smirimo se, odma se skupi grupa oko nas kad se zafrkavamo, ona se drzi samo nogama oko struka za mene i visi naopcake np veoma brzo se okupe oko nas i ne osjecamo se lijepo u toj atmosferi, Holandjani to ne rade ,nabacuje se ponekad neko i to je to.
A takodjer kad ovdje dodjem I obrnem pp kafane odma se skupe kad izvedem curu I komentiraju provociraju testiraju Ali cura je sto ti kazes malo luda ne ostaje duzna a meni kaze umijem se sama braniti

Zašto devojke koje su bogate neće dati šansu momcima koji su siromašniji od njih. Pritom mislim na one muškarce koji imaju neke ambicjje i trude se da zarade dinar. Dok devojka ne mora ništa da radim još ako je jako zgodna i lepa može da se uda i završila je svoj posao. Čak ne mora da bude iz nešto bogate porodice čim ima posao gde plata od 1500-2000 evra opet traže bogate muškarce, i neće pogledati lika koji na primer radi u Maxi-u.

Naš narod je mnogo kompleksan čim neko počninje da zarađuje malo više para odma dignu nos. Čak ima primera gde ljudi neće da komuniciraju sa tobom. Iskreno meni se ne sviđa ovako kapitalističko društvo gde se ne tretiramo kao ljudi nego životinje.

Čak se danas stavlja na teret da je sramota raditi poslove za minimalac. I ne znam zbog toga mi na društveni mrežama deluje da ima preterano onih koji su mamini ili tatini sinovi ili onih koji zarađuju preko 2000 evra, kao da jako puno mladih ne radi poslove za minimalac. A inace takvo je vreme da ne može nigde da se zaposliš.
Dakle, ovde si opisao devojke koje su, citiraću, "bogate", "kompleksne" (verovatno iskompleksirane), koje "odma dignu nos", "neće da komuniciraju sa tobom" i kapitalistički tretiraju ljude kao životinje.

Sad imam pitanje za tebe, tj. da se sam zapitaš - da li, kad sve ovo ponovo pročitaš, visoko vrednuješ njihove duše?
Ne?
A ipak bi voleo da budeš sa njima. Zbog čega ako ne zbog duše?
Valjda bi trebalo da tebe, koji najviše polažeš na dobrodušnost, automatski odbija neko toliko okovan materijalnim i profanim. Vi nemate dodirnih tačaka.

Nije mi jasno zbog čega te ne interesuju devojke čije duše novac nije iskvario. Jedino ako i ti, ipak, namesto duše, više vrednuješ zabavne negovane prepičke bez briga i sa parama.

Valjda bi trebalo da tebe, koji najviše polažeš na dobrodušnost, automatski odbija neko toliko okovan materijalnim i profanim. Vi nemate dodirnih tačaka.

Nije mi jasno zbog čega te ne interesuju devojke čije duše novac nije iskvario. Jedino ako i ti, ipak, namesto duše, više vrednuješ zabavne negovane prepičke bez briga i sa parama.

U metu.

Kad vrednuju duše, a takve osobe "nemaju dušu", zašto ih one tangiraju?

Valjda bi trebalo da budu nesrećni kada ih one sa dušom odbiju? one tople, koje ne gledaju novac, nežne, mile, dobrodušne. ;)

Zašto devojke koje su bogate neće dati šansu momcima koji su siromašniji od njih. Pritom mislim na one muškarce koji imaju neke ambicjje i trude se da zarade dinar. Dok devojka ne mora ništa da radim još ako je jako zgodna i lepa može da se uda i završila je svoj posao. Čak ne mora da bude iz nešto bogate porodice čim ima posao gde plata od 1500-2000 evra opet traže bogate muškarce, i neće pogledati lika koji na primer radi u Maxi-u.

Naš narod je mnogo kompleksan čim neko počninje da zarađuje malo više para odma dignu nos. Čak ima primera gde ljudi neće da komuniciraju sa tobom. Iskreno meni se ne sviđa ovako kapitalističko društvo gde se ne tretiramo kao ljudi nego životinje.

Čak se danas stavlja na teret da je sramota raditi poslove za minimalac. I ne znam zbog toga mi na društveni mrežama deluje da ima preterano onih koji su mamini ili tatini sinovi ili onih koji zarađuju preko 2000 evra, kao da jako puno mladih ne radi poslove za minimalac. A inace takvo je vreme da ne može nigde da se zaposliš.
Ostavi društvene mreže ili ih smanji. Ja lično od kad sam to uradio osečam se bolje. Zadovljan budu sa onim što imaš trudi se da nešto postigneš u životu. Znam realnost je za drugačija pogotovo kod nas gde se svi takmicimo sa drugima a to je težak bullshit.

Postoji još normalnih devojaka veruj mi najviše se eksponiraju te na mrežama koje su uglavnom mamine i tatine ćerke, stave kilo šminke i provokativno se oblače.

Verujem da na našim prostorima dosta pametnih, lepih i obrazovnih devojkama koje znaju da cene ljudkost.

Prošetaj malo napolje vidi realnost. Pusti ostale naše retarde od infulnsera. Mislim shvatam ja da se danas ponose koje sa koliko devojaka spavao, voze najbolja kola....

Ali sve to zajebi i živi svoj život uvek gledaj da svaki dan istražuješ nešto novo. Zašto smo ko deca bili srećni? E upravo zatp što smo bili radoznali. I da rešimo glavno pitanje da ima takvih devojaka, ali ima dalje i normalni.

Sad kad vidiš da politika nije baš tako bitan faktor u izboru partnera vadiš se dosetkama.

Hehe.
pa nije tako. od početka je bilo figurativno i šaljivo. stavio sam pod navode da neko ne bude bistar ko potok.
to je nemoguće jer je simpatija samo delom vezana za karakter druge osobe. kad je o privlačnosti reč dominiraju pre svega "unutarpolitička" pitanja kod žena. dakle ono što nju žulja to odlučuje a ne tvoja ideološko opredeljenje. :lol:
kao svako biće žena najpre vodi računa o vlastitioj ličnosti.

sasvim prirodno. egoizam je naša centripetalna sila. tek sa decom može se dobiti istinski osećaj za druge, -da ti je tudji život draži nego tvoj.

Poslednja izmena:
Dakle, ovde si opisao devojke koje su, citiraću, "bogate", "kompleksne" (verovatno iskompleksirane), koje "odma dignu nos", "neće da komuniciraju sa tobom" i kapitalistički tretiraju ljude kao životinje.

Sad imam pitanje za tebe, tj. da se sam zapitaš - da li, kad sve ovo ponovo pročitaš, visoko vrednuješ njihove duše?
Ne?
A ipak bi voleo da budeš sa njima. Zbog čega ako ne zbog duše?

gdesiti :heart:

Back