- Poruka
- 57.328
Tako je...Nekima poslusnost vecini izgled a retkima dobrota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je...Nekima poslusnost vecini izgled a retkima dobrota
A takodjer kad ovdje dodjem I obrnem pp kafane odma se skupe kad izvedem curu I komentiraju provociraju testiraju Ali cura je sto ti kazes malo luda ne ostaje duzna a meni kaze umijem se sama branitiMi smo se kod nas totalno drugacije ponasali nego u Holandiji tj smirimo se, odma se skupi grupa oko nas kad se zafrkavamo, ona se drzi samo nogama oko struka za mene i visi naopcake np veoma brzo se okupe oko nas i ne osjecamo se lijepo u toj atmosferi, Holandjani to ne rade ,nabacuje se ponekad neko i to je to.
Upravo se ponuda prilagodjava potraznji...Tako je...
Samo da ne prećera s plavom tableticom !Ma do čoveka je koji ima lovu. Sposoban je, jak, pored njega se oseća sigurno.
Sigurno da neki mlakonja i bezveznjaković ne bi ni mogao da joj pruži sigurnost.
da, ovo mu je otprilike najbolji savet..Što gledaš takve ambiciozne?
Nađi neku skromnu. Ima ih.
Dakle, ovde si opisao devojke koje su, citiraću, "bogate", "kompleksne" (verovatno iskompleksirane), koje "odma dignu nos", "neće da komuniciraju sa tobom" i kapitalistički tretiraju ljude kao životinje.Zašto devojke koje su bogate neće dati šansu momcima koji su siromašniji od njih. Pritom mislim na one muškarce koji imaju neke ambicjje i trude se da zarade dinar. Dok devojka ne mora ništa da radim još ako je jako zgodna i lepa može da se uda i završila je svoj posao. Čak ne mora da bude iz nešto bogate porodice čim ima posao gde plata od 1500-2000 evra opet traže bogate muškarce, i neće pogledati lika koji na primer radi u Maxi-u.
Naš narod je mnogo kompleksan čim neko počninje da zarađuje malo više para odma dignu nos. Čak ima primera gde ljudi neće da komuniciraju sa tobom. Iskreno meni se ne sviđa ovako kapitalističko društvo gde se ne tretiramo kao ljudi nego životinje.
Čak se danas stavlja na teret da je sramota raditi poslove za minimalac. I ne znam zbog toga mi na društveni mrežama deluje da ima preterano onih koji su mamini ili tatini sinovi ili onih koji zarađuju preko 2000 evra, kao da jako puno mladih ne radi poslove za minimalac. A inace takvo je vreme da ne može nigde da se zaposliš.
Valjda bi trebalo da tebe, koji najviše polažeš na dobrodušnost, automatski odbija neko toliko okovan materijalnim i profanim. Vi nemate dodirnih tačaka.
Nije mi jasno zbog čega te ne interesuju devojke čije duše novac nije iskvario. Jedino ako i ti, ipak, namesto duše, više vrednuješ zabavne negovane prepičke bez briga i sa parama.
Dodju do 50 godina i ostanu same.Ovo ja iz zivota pricam.Pa na forum...projektirajuci savrsenstvo od kojega su I sami daleko...
Znam a onda pametuju Kako su muskarci izumreli I da ce se savrseni pojavit jednoga danaDodju do 50 godina i ostanu same.Ovo ja iz zivota pricam.
i potok je bistar al plitak.Tako je, žena kad gleda muškarca i odlučuje je li on dobar frajer, nju pre svega interesuje politika i njegovo političko opredeljenje.
Ubo si u sam centar.
Ostavi društvene mreže ili ih smanji. Ja lično od kad sam to uradio osečam se bolje. Zadovljan budu sa onim što imaš trudi se da nešto postigneš u životu. Znam realnost je za drugačija pogotovo kod nas gde se svi takmicimo sa drugima a to je težak bullshit.Zašto devojke koje su bogate neće dati šansu momcima koji su siromašniji od njih. Pritom mislim na one muškarce koji imaju neke ambicjje i trude se da zarade dinar. Dok devojka ne mora ništa da radim još ako je jako zgodna i lepa može da se uda i završila je svoj posao. Čak ne mora da bude iz nešto bogate porodice čim ima posao gde plata od 1500-2000 evra opet traže bogate muškarce, i neće pogledati lika koji na primer radi u Maxi-u.
Naš narod je mnogo kompleksan čim neko počninje da zarađuje malo više para odma dignu nos. Čak ima primera gde ljudi neće da komuniciraju sa tobom. Iskreno meni se ne sviđa ovako kapitalističko društvo gde se ne tretiramo kao ljudi nego životinje.
Čak se danas stavlja na teret da je sramota raditi poslove za minimalac. I ne znam zbog toga mi na društveni mrežama deluje da ima preterano onih koji su mamini ili tatini sinovi ili onih koji zarađuju preko 2000 evra, kao da jako puno mladih ne radi poslove za minimalac. A inace takvo je vreme da ne može nigde da se zaposliš.
Sad kad vidiš da politika nije baš tako bitan faktor u izboru partnera vadiš se dosetkama.i potok je bistar al plitak.
pa nije tako. od početka je bilo figurativno i šaljivo. stavio sam pod navode da neko ne bude bistar ko potok.Sad kad vidiš da politika nije baš tako bitan faktor u izboru partnera vadiš se dosetkama.
Hehe.
kao svako biće žena najpre vodi računa o vlastitioj ličnosti.to je nemoguće jer je simpatija samo delom vezana za karakter druge osobe. kad je o privlačnosti reč dominiraju pre svega "unutarpolitička" pitanja kod žena. dakle ono što nju žulja to odlučuje a ne tvoja ideološko opredeljenje.![]()
Šta je sa vama i logikom na ovom forumu?Čista priroda...moguće je zaljubiti se samo u bolje od sebe...
Sve ostalo su subjektivne projekcije...
nije dovoljno samo da ih imaju, vec da su spremni da ih trose na brigu o njoj - ti bese dokazujes sta ovde?I nisu čiste pare u pitanju, nego njihova sposobnost i želj da se brinu o njoj.
Bice I Jos puta dok cure ne promjene sisteme vrednostiKoliko je puta bila ova idiotska tema na forumu?
Gde se okupljaju inceli.
Reko Sam joj da je do vaspitanjeŠta je sa vama i logikom na ovom forumu?
Ima, ja sam navela kategoriju muškaraca koji često postavljaju ovakva pitanja.E sad ti ideš u krajnost, ima žena svih kategorija.
gdesitiDakle, ovde si opisao devojke koje su, citiraću, "bogate", "kompleksne" (verovatno iskompleksirane), koje "odma dignu nos", "neće da komuniciraju sa tobom" i kapitalistički tretiraju ljude kao životinje.
Sad imam pitanje za tebe, tj. da se sam zapitaš - da li, kad sve ovo ponovo pročitaš, visoko vrednuješ njihove duše?
Ne?
A ipak bi voleo da budeš sa njima. Zbog čega ako ne zbog duše?
Valjda bi trebalo da tebe, koji najviše polažeš na dobrodušnost, automatski odbija neko toliko okovan materijalnim i profanim. Vi nemate dodirnih tačaka.
Nije mi jasno zbog čega te ne interesuju devojke čije duše novac nije iskvario. Jedino ako i ti, ipak, namesto duše, više vrednuješ zabavne negovane prepičke bez briga i sa parama.

sto bi bili priblizno istih godina ?Na zalost,retko gde mozes videti dvoje mladih da se drze za ruke,a pribliznih godina.Sve mislim da ce mlada i lepa devojka ici sa starijim muskarcem,zato sto joj se svidja.Otislo sve dodjavola.
Ako mislis tako,nisi ni ti.sto bi bili priblizno istih godina ?
to nije normalno !
zenka treba da je deceniju mladjaAko mislis tako,nisi ni ti.
Do 10 je pristojno.zenka treba da je deceniju mladja