Manastirka
Elita
- Poruka
- 21.335
Nije baš samo... a'l na mene deluju afrodizijačno!Samo te bre pare zanimaju, c c c c
Nije baš samo... a'l na mene deluju afrodizijačno!Samo te bre pare zanimaju, c c c c
A na mene ne. Sve mislim da pare ljude kvare, kad je neko kintaš steknem često utisak i da je psiho. Možda grešim.Nije baš samo... a'l na mene deluju afrodizijačno!
To su stereotipi! Ne kvare ljude pare,nego su pokvareni! Ko je pokvaren, taj je bedan i sa parama i bez njih. I obrnuto.A na mene ne. Sve mislim da pare ljude kvare, kad je neko kintaš steknem često utisak i da je psiho. Možda grešim.
Manastirka, priznaj...To su stereotipi! Ne kvare ljude pare,nego su pokvareni! Ko je pokvaren, taj je bedan i sa parama i bez njih. I obrnuto.
Možda imaš taj utisak jer u zemlji kakva je Srbija, uglavnom bednici i imaju para.
Ništa lovi ne fali...sve je to do ljudi!
Ne volim ih samo ja. Sve žene koje lično poznajem ih vole!Samo, ne vidim šta tu ima loše?Manastirka, priznaj...
Ono kad pljuckaš po ženama, da vole isključivo muškarce sa novcem.. je l da da si to zapravo ti, ti voliš lovatore?
Pa ti si se ovde pela na glavu sa pljuckanjem da žene vole samo lovatore?Ne volim ih samo ja. Sve žene koje lično poznajem ih vole!Samo, ne vidim šta tu ima loše?
Dobro... rekla sam već, nije ovaj forum ceo svet!Pa ti si se ovde pela na glavu sa pljuckanjem da žene vole samo lovatore?
Na kraju, ispade da si o sebi pričala...
Drago mi je da sam ti sad školski, takoreći frojdovski, razrešila konflikt. Sad možeš ići okolo i bez stida govoriti da voliš lovatore.Dobro... rekla sam već, nije ovaj forum ceo svet!
Ti da mi ne reče, ja jadna ne bih ni znala!Drago mi je da sam ti sad školski, takoreći frojdovski, razrešila konflikt. Sad možeš ići okolo i bez stida govoriti da voliš lovatore.
Manastirka:Ne volim ih samo ja. Sve žene koje lično poznajem ih vole!Samo, ne vidim šta tu ima loše?
Nije da nisi leeepEl se važi ako nema love, al' je načitan?![]()
Ja stvarno ne razumem šta je stidno u tome?Ne privlače me "apoloni", kojima je majka priroda podarila lepotu, pa misle da su k'o takvi bogom dani. Osim što su "magnet"za žene kojima takvi trebaju zbog sujete. Čoveku koji je sposoban da zaradi novac, ne fali ništa! Pod uslovom da nije kriminalac i ološ.Drago mi je da sam ti sad školski, takoreći frojdovski, razrešila konflikt. Sad možeš ići okolo i bez stida govoriti da voliš lovatore.
Zato i nemaš love. Manje čitaj, više radi!El se važi ako nema love, al' je načitan?![]()
Pa ništa nije stidno, ženo Božija!Ja stvarno ne razumem šta je stidno u tome?Ne privlače me "apoloni", kojima je majka priroda podarila lepotu, pa misle da su k'o takvi bogom dani. Osim što su "magnet"za žene kojima takvi trebaju zbog sujete. Čoveku koji je sposoban da zaradi novac, ne fali ništa! Pod uslovom da nije kriminalac i ološ.
Verovatno sam mislila na klasične sponzoriše. Žene koje ništa ne rade i jure lovatore.To je smešno, do te mere da je u rangu fenomena!Pa ništa nije stidno, ženo Božija!
Nego si ti okolo išla i napadala žene, jer si potiskivala tu osobinu kod sebe.
To je kao kad ja ne želim sebi da priznam da volim lepe muškarce (volim), pa idem okolo i napadam žene koje vole lepe muškarce da su površne i da je unutrašnja lepota jedina bitna.
Tako i ti isto, samo za novac.
Sve je u redu, samo je trebalo u startu da priznaš da si to ti. Ti si te žene koje pljuješ.
Nisam ja mislila, nego ti.Verovatno sam mislila na klasične sponzoriše. Žene koje ništa ne rade i jure lovatore.
Ok!Zato i nemaš love. Manje čitaj, više radi!
Naravno da nije. Ali nisu svi ljudi koji imaju novac po defoltu bednici.Manastirka:
To su stereotipi! Ne kvare ljude pare,nego su pokvareni! Ko je pokvaren, taj je bedan i sa parama i bez njih. I obrnuto.
Možda imaš taj utisak jer u zemlji kakva je Srbija, uglavnom bednici i imaju para.
Ništa lovi ne fali...sve je to do ljudi!
Da li je vredno zbog para biti sa bednikom?
Da nema tu nesto lose?
Nisu oni koji su s tobom?Naravno da nije. Ali nisu svi ljudi koji imaju novac po defoltu bednici.
Nisu.Nisu oni koji su s tobom?
Mozda im ti puno tolerises pa ne primecujes?
Tolerišem ono što mogu.Volim muškarce koji dobro zarađuju, jer u tome ne vidim ništa loše.Mozda im ti puno tolerises pa ne primecujes?