Baby Wipes
Obećava
- Poruka
- 58
Desava mi se da devojka ne zeli da stavim kondom za vreme sexa. Kada joj pomenem moguce posledice, kaze da je vredno rizika. Nisam bas siguran!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Incognito:Pa ne znam ima li ikoga na forumu (barem od stalnih gostiju) koji ne zna da pazi, pa da je zaradio neku bolestinu... Znam da je moj drug prosle godine zakacio gonoreju pa sad, cini mi se, ne skida kondom ni kad mu ne treba (bash ga bila ta mala bakterijica pojela)... A znam i osobu koja je bila zakacila HPV (ne HIV
), koji se opasno tesko leci i opasno moze da ti 'izoblici' alatku...
Da i ne pricam o HIV-u... U Srbiji ih ima oko 10000 prijavljenih, a zna se da na to dolazi bar jos toliko neprijavljenih... Pa ti vidi...
Seks je odlicna stvar, ali ne treba ici toliko daleko da ugrozis svoje zdravlje, pa i svoj zivot, da bi nekome udovoljio oko toga...
Poz.
Baby Wipes:Desava mi se da devojka ne zeli da stavim kondom za vreme sexa. Kada joj pomenem moguce posledice, kaze da je vredno rizika. Nisam bas siguran!
a koliko si ti to njih imao kada kazes da devojke nezele kondom,bas me zanima iz cega si izvukao prosekBaby Wipes:Desava mi se da devojka ne zeli da stavim kondom za vreme sexa. Kada joj pomenem moguce posledice, kaze da je vredno rizika. Nisam bas siguran!
Baby Wipes:Desava mi se da devojka ne zeli da stavim kondom za vreme sexa. Kada joj pomenem moguce posledice, kaze da je vredno rizika. Nisam bas siguran!
g-rock:muskarci su poznati po tome da uvek(da ne kazem odmah)popustaju, ma sta da pricaju....
zato se ni ja ne pravim pametan i radimkako mi se kaze
To je zato sto si slabic, ali ima nade cim to uvidjas!!! :wink: :wink: :wink:g-rock:muskarci su poznati po tome da uvek(da ne kazem odmah)popustaju, ma sta da pricaju....
d.d ne diraj gaDonald Duck:To je zato sto si slabic, ali ima nade cim to uvidjas!!! :wink: :wink: :wink:g-rock:muskarci su poznati po tome da uvek(da ne kazem odmah)popustaju, ma sta da pricaju....
I ja sam fleksibilan ali u moju korist!! :wink:savannah:d.d ne diraj gaDonald Duck:To je zato sto si slabic, ali ima nade cim to uvidjas!!! :wink: :wink: :wink:g-rock:muskarci su poznati po tome da uvek(da ne kazem odmah)popustaju, ma sta da pricaju....
on je samo fleksibilan i prilagodljiv na situaciju![]()
Donald Duck:I ja sam fleksibilan ali u moju korist!! :wink:savannah:d.d ne diraj gaDonald Duck:To je zato sto si slabic, ali ima nade cim to uvidjas!!! :wink: :wink: :wink:g-rock:muskarci su poznati po tome da uvek(da ne kazem odmah)popustaju, ma sta da pricaju....
:wink:
![]()
savannah:Donald Duck:I ja sam fleksibilan ali u moju korist!! :wink:savannah:d.d ne diraj gaDonald Duck:To je zato sto si slabic, ali ima nade cim to uvidjas!!! :wink: :wink: :wink:g-rock:muskarci su poznati po tome da uvek(da ne kazem odmah)popustaju, ma sta da pricaju....
:wink:
![]()
da da
"vidis kako se mi fino slazemo, volis me, a i ja volim sebe"))
Ma neverujem ni da je blizu nekog cveta, ali nema veze!!! Zezanje :wink:Robinzon Kruso:Pravi narcis...koji ne prica....