Zašto devojke ne startuju..... pa, nikoga? :/

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Kako ste startovale tipove? Da li ste ikada? Da li ste dobile korpu? :)
Da li ste dovoljno hrabre da to ponovite? Da li vas je neko smatrao napadnim zbog toga ili okarakterisao kao očajnicu?

Da li vas je, muški delU, kakvo žensko startovalo sasvim očigledno, ne za seks, nego baš za "ja bih da malo budem sa tobom" fazon? Kako je to izgledalo?

I, najvažnije. Šta mislite o procentualnom odnosu? U životu jednog prosečnog muškarca, kakav je odnos broja devjaka sa kojima je hteo da bude i broja devojaka koje su htele da budu sa njim..... i da je sve to, naravno, imalo neq pozadinu, dakle - dešavanje.....

Ja sam svog decka startovala preko sms-a....Kad sam skontala da mi se svidja nabavila broj i pozvala ga na pice...On je pristao i eto nas u vezi 7 meseci{kakvoj takvoj ali vezi,a to je vec pokrenuta prica na drugoj temi...}Zanimljivo je da je on moj broj imao al nije imao hrabrosti da me pozove....
Ponekad ne treba cekati na muskarce....

Šta mislite o procentualnom odnosu? U životu jednog prosečnog muškarca, kakav je odnos broja devjaka sa kojima je hteo da bude i broja devojaka koje su htele da budu sa njim..... i da je sve to, naravno, imalo neq pozadinu, dakle - dešavanje.....
Pa kod prosecnog verovatno je veci procenat onih od koje je dobio korpu jer kako kaze moj drug moje je da pokusam...vise puta ne uspe

e bas lepa jedna tema Lexo, za pohwalu.
evo mene uvek startuju devojke, ja retko kad stupam u akciju, lepse mi je tako, ali ih nevesto navedem da me startuju, i nikad, ali nikad ne odbijam ljubav a narocito sex, nisam lep al sam zato glup,
ma salim se samo ali u svakoj sali ima pola istine
eto nadam se da sam dao odgovor vredan chitanja

e bas lepa jedna tema Lexo, za pohwalu.
evo mene uvek startuju devojke, ja retko kad stupam u akciju, lepse mi je tako, ali ih nevesto navedem da me startuju, i nikad, ali nikad ne odbijam ljubav a narocito sex, nisam lep al sam zato glup,
ma salim se samo ali u svakoj sali ima pola istine
eto nadam se da sam dao odgovor vredan chitanja

..."Ali nisi ti slep iako si glup":wink:

Da li ste dovoljno hrabre da to ponovite? Da li vas je neko smatrao napadnim zbog toga ili okarakterisao kao očajnicu?

Da li vas je, muški delU, kakvo žensko startovalo sasvim očigledno, ne za seks, nego baš za "ja bih da malo budem sa tobom" fazon? Kako je to izgledalo?

I, najvažnije. Šta mislite o procentualnom odnosu? U životu jednog prosečnog muškarca, kakav je odnos broja devjaka sa kojima je hteo da bude i broja devojaka koje su htele da budu sa njim..... i da je sve to, naravno, imalo neq pozadinu, dakle - dešavanje.....

Nemate vi muda za to.

Ne verujem u pricu da devojke ne startuju prve, nego ako to rade, rade na jedan drugaciji nacin. Ja nikad nisam doziveo da me je neka startovala iole direktno, nit' za "malo bi' te setala" nit' "malo bi' te probala" varijantu. Devojke kad se namerache na nekoga, uvek se diskretno motaju, privlace blago paznju. Sve izokola, dok na kraju doticni ne napravi prvi ozbiljan korak.

A sto se tiche drugog dela, sasvim sam siguran da likovi imaju mnogo manji procenat uspesnosti izmedju zeljenog i dobivenog, nego sto to imaju devojke. Zasto, pa jednostavno moze im se... devojkama. Tak' je priroda udesila (:

Startuju ako procene da je doticni zaljubljen pa samim tim i spreman da potrosi na nju odredjenu kolicinu kesha...... inace ne startuju.

Lexo, mogla si, bre, 3 teme da otvoris. :)

Elem, odgovoricu samo na prvi deo: startovala... I dobijala korpe... Nekad i cvece u njima... :)

Nisu me nesto mnogo puta devojke startovale,ali bilo je par lepih situacija,uglavnom je to neki osmeh,pa mahne i sl...

a bas mi se skoro desila slatka situacija,devojka mi je prisla u autobusu,pitala me za neki fax u knezu,kao gde se nalazi i to...pa je pocela da prica kako prvi put ide na predavanja,pa ne zna kako da se ponasa,da joj dam neki savet,sve vreme se smeskala i ocekivala neku dublju konverzaciju,ali nije mi se svidjala fizicki i jbg...bas mi bilo zao

Balkanka da te startuje?
Buwahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhhhhhhaahaha...chek da predahnem...ok...ahahahhahahhahahahahhahahahhhahahahahhahahhahahahaha.
Ne.
To je urbana legenda.

Pa prvo se oshacuje terotorija...
...zatim ja volim od toga da napravim , he...da ga oborim s nogu...(ne nekim prostim fizickim ''nabacivanjem'' nego nekako uvijeno...zagonetno...romanticno, a to i zbog sebe,volim takve pocetke :rolleyes:)
...tako da , buduci da su uvek bili vetj polupeceni do tada...uvek je prolazilo dobro...

Back