Zasto devojke lazu o nevinosti, iako to mnogima nije bitno ako vole devojku?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Evo vam nesto na tu temu:
Lazu o svojoj (postojecoj) nevinosti, kao sto muskarci lazu o svojoj izgubljenoj nevinosti...
Da ne ispadnu 'social-outcast'... Obe pojave su zbog starih predrasuda, da su ne-nevine devojke promiskuitetne, a nevini muskarci 'nesposobni...
Zivimo u svetu lazi... Priviknite se na to
Poz.
Ma ne lazu,Smoki,to je ziva istina.Smoki:Zasto devojke lazu o nevinosti, iako to mnogima nije bitno ako vole devojku?
Princeza na poslu:Dva razloga:
1. ako u startu krenu sa imidzom device moraju toga da se drze. Mnogi tipovi misle da je premija ako je devojka devica i to im je... Jedan tip kad mi je pricao o tome oblizivao se.
2. da li da spomenem konzervativnu sredinu i dizanje carsafa u vis posle prve bracne noci... Ne... Znaci ponovo drugi razlog.
2. Mozda ih je sramota. Mislim devojke. POgotovu ako momak u startu pomisli ili kaze da ne voli "iskusne" devojke, pa je ova spremna da odglumi nevinost, jer joj je boze moj, mnogo stalo do njega.
Fibi iz prijatelja je usla nevina u brak u stvarnom zivotu u 30 godini, znate li to?!
Smoki:Zasto devojke lazu o nevinosti, iako to mnogima nije bitno ako vole devojku?
Smoki:Zasto devojke lazu o nevinosti, iako to mnogima nije bitno ako vole devojku?
A mi smo ovchiceHellen:Ја сам невина!