Zasto devojke danas izgledaju kao jeftine ***** ?!

ovo ko kad bih ja otisa u sredozmlje i pecala pa mi se samo hvataju morske ribe, pastmke nigde, ebo te pa zasto je nemaaa :rida:

metloooooooooooooooooooooo je si gladna?

- - - - - - - - - -

Vecina.Posmatraj ih kada se spreme za matursko.I one najpametnije misle da je u redu da tako izgledaju.Da umres od smeha.Svaka je Svetlana Raznatovic na kvadrat.One nemaju ukusa,nemaju licnost.

što se ti sine nerviraš zbog njih?
da nisi dobri Samarićanin?

nije toliko strasno kad tinejdzer nema izgradjenu licnost, mislim nije tragicno, ima nade....ali kad su odrasle jedinke stale na 13 to je tragedija
maturski je dobar primer za prucavanje psihologije mase, cak i vukovci dozivljavaju nervni slom na pomen odabira haljine :lol: pa se sad covek zapita svasta....al aj progutacu nekako, tesko al aj.....nego ove kokoske i petlovi od 20 i kusur kad lice ko jaje jajetu su mi veci problem

mora pazljivo da se bira bara ako se oce nesto vise od zapusivanja rupica

- - - - - - - - - -

metloooooooooooooooooooooo je si gladna?

- - - - - - - - - -

što se ti sine nerviraš zbog njih?
da nisi dobri Samarićanin?

:heart:
pecem :zjede:

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

vidi ovo neka nova opcija :think:
od kad ovako odvaja samo crticom
ocu novo polje :evil:

a mene malo smara taj izraz poremecen sistem vrednosti, zvuci ko da su ga smislili oni koji nisu imali bolje resenje problema

cekaj malo pa kad to nije bio poremecen sistem vrednosti, i antoaneta se kindjurila tako da nemoj neko da mi se javi i kaze u vreme nasih baka :roll:
kako to da sam ja odbila da idem na matursko jer mi je bilo potpuno nelogicno da dam 300e na jedno vece kada za te pare mogu mnogo toga boljeg da uradim, kako to da ja, a sigurno nas ima jos, nisam tri godine razmisljala sta cu da obucem nego dal sam dobro spremila onu lekciju za tri dana je prijemni ebo te....:dash:....znaci moze, ali malo njih je sposobno za to.... kad smo se vec uvatili mature :lol:

a mene malo smara taj izraz poremecen sistem vrednosti, zvuci ko da su ga smislili oni koji nisu imali bolje resenje problema

cekaj malo pa kad to nije bio poremecen sistem vrednosti, i antoaneta se kindjurila tako da nemoj neko da mi se javi i kaze u vreme nasih baka :roll:
kako to da sam ja odbila da idem na matursko jer mi je bilo potpuno nelogicno da dam 300e na jedno vece kada za te pare mogu mnogo toga boljeg da uradim, kako to da ja, a sigurno nas ima jos, nisam tri godine razmisljala sta cu da obucem nego dal sam dobro spremila onu lekciju za tri dana je prijemni ebo te....:dash:....znaci moze, ali malo njih je sposobno za to.... kad smo se vec uvatili mature :lol:

Нису људи поремећени од стране система, већ су људи пореметили систем... Али лакше је за нешто кривите друге, као "па морао сам", ништа се не мора већ су то лакше опције и оне се бирају.

koga lažeš kad svi znamo da ti samo misliš o krmenadlama i tortama :rotf:

Нису људи поремећени од стране система, већ су људи пореметили систем... Али лакше је за нешто кривите друге, као "па морао сам", ништа се не мора већ су то лакше опције и оне се бирају.

:ok:
onaj fazon ako se ne uklopim smejace mi se....licno zabole me dal ce neko da mi se smeje, smejem se ja sebi, smejem se drugima, smeju se meni drugi...i tako svi smo vesela druzina :lol:...poenta treba da te boli desni guz sta ce ko da misli

a pitanje za autora teme - mislis da se muskarci bolje ponasaju, oblace, vrednuju stvari....?

:ok:
onaj fazon ako se ne uklopim smejace mi se....licno zabole me dal ce neko da mi se smeje, smejem se ja sebi, smejem se drugima, smeju se meni drugi...i tako svi smo vesela druzina :lol:...poenta treba da te boli desni guz sta ce ko da misli

a pitanje za autora teme - mislis da se muskarci bolje ponasaju, oblace, vrednuju stvari....?

И то, али причао сам и о ономе "лакше је бити ку*ва него поштена, па ћу ја бити ку*ва али кривићу систем за то, а не то што ја то заиста јесам"... Капираш... Као и онај ко није лопов неће украсти па и да сви око њега краду, а онај ко јесте он ће се вадити на то "па сви краду".. Е то је поента...

А питање за аутора батали, аутор је клончина.

И то, али причао сам и о ономе "лакше је бити ку*ва него поштена, па ћу ја бити ку*ва али кривићу систем за то, а не то што ја то заиста јесам"... Капираш... Као и онај ко није лопов неће украсти па и да сви око њега краду, а онај ко јесте он ће се вадити на то "па сви краду".. Е то је поента...

А питање за аутора батали, аутор је клончина.
jel...al sam ispala iz stosa :aha: ciji?

kontam.... to je jos gori nacin razmisljanja

Tako se oblace.
Tako se ponasaju.
Tako im je glup i blaziran pogled.
Kada progovore - mucu.
Kada se pomene novac - samo tada se osmehuju.
Sta se dogodilo sa devojkama?
Kako ce takve u Evropu?
Te robe u Evropi ima dovoljno,zasto im to niko nije rekao?

To su posledice jugoslovenske šabanije.

- - - - - - - - - -

a zasto li muskarac stavi pol zenski pa pljuje po zenama...mene to zanima?

Bolje nemoj o tome da razmišljaš. Odma krljaj c10. :lol:

Back