georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 203.072
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
А не знам бемлига ја сам на линији сиромаштва, немамIli tobom
Не волим да лажем ...Ali ona to ne zna,zvaka je bitna ako neces blok
ХахахахахахаххаA kad sazna do tad će već odlepiti, jel
Xaxa daj bre ne zajebavaj a sta si tu slagao sto je vozas,prestani da se ponasas ko budimir trajkovicНе волим да лажем ...
Хахахахахах не волим себе приказиват какав нисам нит волим девојке које бих проценио као таквеXaxa daj bre ne zajebavaj a sta si tu slagao sto je vozas,prestani da se ponasas ko budimir trajkovic
Pa rekao si da takvim saljes poruke i popijes blok,poenta je da ne furas istina pricu sto ne znaci da lazes, samo ti je svejedno za ishodХахахахахах не волим себе приказиват какав нисам нит волим девојке које бих проценио као такве
Хахахахахах не волим себе приказиват какав нисам нит волим девојке које бих проценио као такве
Ненене, ја којој год да пошаљем не добијем одговор. Додуше, не добијем ни блокPa rekao si da takvim saljes poruke i popijes blok,poenta je da ne furas istina pricu sto ne znaci da lazes, samo ti je svejedno za ishod
Па једноставно прво нит имам, а и да имам, опет не би на ту карту играо јер - како зрачиш тако привлачишOno kad te Bernardo uči da se ne valjaš u blatu.
Дада, наравно, схватио сам одма.Bernardo shvati ovo u smislu svojih godina.
Časna sestra na mrežama. Uzivo na splavovima i zurkama kraljica, lavica, cka kosmicka.Инстаграм је недавно увео опцију да не можеш контактирати одређене профиле који наместе да им се не може послати порука, уколико се не пратите међусобно. Некада су те поруке када пошаљеш налогу ком не пратиш стоји у захтеву али данас можеш потпуно да блокираш добијање порука.
Сигурно да 75% порука на Инстаграму иду од момака према девојкама и на једну девојку имате милион момака који је мувају и то је чињеница. Али не схватам када нека девојка качи изазовне и провокативне слике а блокира ДМ.
Мислим, неразумљиво ми је зашто то ради? Ако већ качи такве слике и све то, зар није жељна пажње а самим тим евентуално и да не блокира поруке?
Шта мислите?
Нисам баш на то мислио.Časna sestra na mrežama. Uzivo na splavovima i zurkama kraljica, lavica, cka kosmicka.
Na šta onda?Нисам баш на то мислио.
На девојке које се баш самопромовишу на инста а не дају да им се пошаље порукаNa šta onda?
Glume neke ribe, umišljene.На девојке које се баш самопромовишу на инста а не дају да им се пошаље порука
Управо.Glume neke ribe, umišljene.