Зашто девојке блокирају поруке на Инстаграму?

Хахахахахах не волим себе приказиват какав нисам нит волим девојке које бих проценио као такве
Pa rekao si da takvim saljes poruke i popijes blok,poenta je da ne furas istina pricu sto ne znaci da lazes, samo ti je svejedno za ishod

Ono kad te Bernardo uči da se ne valjaš u blatu.
Па једноставно прво нит имам, а и да имам, опет не би на ту карту играо јер - како зрачиш тако привлачиш

Скочи инфлација останеш без кинте, значи остајеш и без девојке која се прима на кинту

Инстаграм је недавно увео опцију да не можеш контактирати одређене профиле који наместе да им се не може послати порука, уколико се не пратите међусобно. Некада су те поруке када пошаљеш налогу ком не пратиш стоји у захтеву али данас можеш потпуно да блокираш добијање порука.

Сигурно да 75% порука на Инстаграму иду од момака према девојкама и на једну девојку имате милион момака који је мувају и то је чињеница. Али не схватам када нека девојка качи изазовне и провокативне слике а блокира ДМ.

Мислим, неразумљиво ми је зашто то ради? Ако већ качи такве слике и све то, зар није жељна пажње а самим тим евентуално и да не блокира поруке?

Шта мислите?
Časna sestra na mrežama. Uzivo na splavovima i zurkama kraljica, lavica, cka kosmicka.

Back