opet trcimoooooo.....anakin:kako samo sujeta nema veze sa godinama....a sve ostalo ima?
interesantno, indeed...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet trcimoooooo.....anakin:kako samo sujeta nema veze sa godinama....a sve ostalo ima?
interesantno, indeed...
Joj, anakin, budem li te ikada upoznala.... Imacemo sta da pricamo! I onda ces videti da me napadas bez razloga....anakin:kako samo sujeta nema veze sa godinama....a sve ostalo ima?
interesantno, indeed...
Dobro, od sad cu da se smirim....anakin:ma iskuliraj se...
ne mislim da si grozna uopste.
goodday:prolazeci kroz stadijume svinje i shonje.....mushkarac sazreva.....iznivelishe svoju licnost i potrebe....na kraju sve legne na svoje mesto.....
zato ona stara igra "vruce-hladno" uvek i svuda prolazi....to me podseca na onaj lebdeci voz koji se krece po magnetima suprotnih polova...pa da![]()
pa da....danas je utorak.....znaci da je ponedeljak proshao a da sreda predstojiiluzionista:goodday:prolazeci kroz stadijume svinje i shonje.....mushkarac sazreva.....iznivelishe svoju licnost i potrebe....na kraju sve legne na svoje mesto.....
zato ona stara igra "vruce-hladno" uvek i svuda prolazi....to me podseca na onaj lebdeci voz koji se krece po magnetima suprotnih polova...pa da![]()
G.D. sta si to citao nocas?Danas samo neke mudre reci pricas, kao da prosto isijavaju iz tebe.
![]()
Boban_bgd:Mene interesuje zasto danasnje devojke kad god se pomene ljubav one odmahuju glavom i prave se da je to nesto seljacki...da nije "IN".
Ali kad se zaljube onda cmizdre i kukaju za starim momcima...zasto od samog pocetka beze od jedne lepe, romanticne veze...nego kad izgube nekog, do koga im je stalo, onda tek govore iz duse...