Zasto dama spava sama?

Zena je, pre svega, ogranicena svojim reproduktivnim periodom-ako ne nadje nekoga do svoje 30-35te godine, tesko da ce roditi, to utice na njenu odluku da li da bude sama, ili sa nekime ko joj mozda ne odgovara u potpunosti.
Zena je, zatim, fizicki slabije bice, i cini mi se, emotivno ranjivije-obe te stvari, mozda prva cak i vise, uticu na to da se zena boji samoce-tesko je promeniti slavinu, juriti majstore, renovirati stan, ako si sama zena. Muskarac nema ta ogranicenja. Muskarac sve to moze sam, a moze traziti srodnu dusu i postati roditelj sve do svojih 50, 60tih godina, pa i kasnije.

Hmmmm...sta to znaci, da zena koja nije rodila do 37,8 ne moze da bude srecna sa nekim muskarcem?
Znaci li da muskarac koji postane otac u 40toj godini moze da se bavi i vaspitava dete kao da je to postao u 30toj?

vojislav i ja smo se slozili da je odlicno imati odvojene krevete kad se zajedno zive,koji mogu da se spajaju po potrebi. jedan hrce ko svinja,drugi otima jorgan, prvi pufka dok spava,treci je od istog nadrkan kad se probudi,prvi dobije upalu bubrega jer se prehladio od otimanja jorgana itd. kad se zna ko sta ima, puna kapa! i jos si prosto prijatno iznenadjen kad se probudis ujutru i zateknes svoju jacu/brkatiju polovinu!

vojislav i ja smo se slozili da je odlicno imati odvojene krevete kad se zajedno zive,koji mogu da se spajaju po potrebi. jedan hrce ko svinja,drugi otima jorgan, prvi pufka dok spava,treci je od istog nadrkan kad se probudi,prvi dobije upalu bubrega jer se prehladio od otimanja jorgana itd. kad se zna ko sta ima, puna kapa! i jos si prosto prijatno iznenadjen kad se probudis ujutru i zateknes svoju jacu/brkatiju polovinu!

Dogovor kucu gradi :)

Back