leki1
Iskusan
- Poruka
- 5.783
ne, nego... konformisti tipicni....Ти се не веселиш, што је поштено од тебе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, nego... konformisti tipicni....Ти се не веселиш, што је поштено од тебе.
ne, nego... konformisti tipicni....
reci tiЧекај, ниси поштен?
Glupost na kub.Skoro svaki monah u manastiru nije za proteste....njihov stav je : "promeni sebe pa ce ti biti bolje" a ne da se nadas su neke blokade, rektore, djilase, marinike itd ...
Zasto cuti Srpska Pravoslavna Crkva kad je rec o brutalnoj repesiji policije nad Srpskim narodom
tvojoj nema krajaGlupost na kub.
Kao sto sam ti juce rekao:Ako je ovo tvoj intelektualni vrhunac, bojim se šta je dno.
lepo od tebeKao sto sam ti juce rekao:
Da si samo malo pametniji bio bi gl..
Postoje dve Srbije.Грешиш, не постоји та друга ћаци Србија. Зашто ? Па бирачко тело СНСа чине плаћеници, па рецимо ромска национална мањина, која је често и верска мањина, јер међу њима има више муслимана. Зашто би Ром муслиман или чак православац који гласа редовно за литар зејтина или хиљаду динара бринуо за став СПЦ ? Чак и ако је православац, он зна да никада ни један Ром неће бити патријарх.
Имаш наравно највише плаћеника који су Срби, они такође немају идеолошки став, добар део њих и не зна шта се дешава у цркви, јер они су политички активни само тог дана када су избори и елентуално неки плаћени митинзи.
Половина никада не излази на изборе, од те половине је Вучић куповао, застрашивао и пропагандом освајао људе, дакле ради се о мање од 25% народа, а када одбијеш све те плаћенике, од тих 20ак посто, остаје ти можда 5-10% испраних мозгова овог народа који заиста слепо верују Вучићу и које он не мора да купи и који би гласали за њега чак и да сутра буду фер избори.
Па кога је онда бриза за тих 5-10% народа, углавном старци са једном ногом у гробу ?
Ne uvlaci mi se u dupe. Dovoljno to radis Aci Srbinu.lepo od tebe
autorska
Zasto cuti Srpska Pravoslavna Crkva kad je rec o brutalnoj repesiji policije nad Srpskim narodom
ti onda idi u ukrajinsku poravoslavnu crkvu ako ti se srpska ne svidjaZato sto vise nije srpska.
![]()
Itekako jesteZato sto vise nije srpska.
![]()
Био си на протестима у Тајланду?Ne uvlaci mi se u dupe. Dovoljno to radis Aci Srbinu.
Samo sam ti ponovio osvedocenu istinu.
Кад си купљен, не мораш да верујеш и обично је тако, то је интересна групација, а не верници.Postoje dve Srbije.
Ona koja veruje Vucicu i ona koja je protiv Vucica. I to je jedina istina.
Polovina ne izlazi na iznore ali od te polovine je bar 60% u inostranstvu.
Vucic kupi gomilu pa navuce vecinu. Oduzmi te kupljene i opet je oko 50-50.
A crkvu treba da je briga i za one koji subjednom nogom u grobu i za klince.
Mozda je rec pomalo "tupava" ali SPC je "krovna organizacija" celokupnog Srpskog naroda.
Da.Био си на протестима у Тајланду?
Sve ok.Кад си купљен, не мораш да верујеш и обично је тако, то је интересна групација, а не верници.
Мораш да одвојиш бирачко СНС тело од СНС верника, јер што се тиче ове теме и они су две Србије.
Тако да две Србије постоје само на дан гласања, а овако имаш и трећу страну коју не занима ништа или чак не верују Вучићу, али морају да гласају за њега или чак да иду на ћаци скупове.
То је као када би рекао да у тужилаштву, судовима и просвети су сви за Вучића, само зато што министари правде и просвете (као и секретари, начелници, помоћници, заменици) су из СНСа.
Лоша ти је рачуница, а и сам не желиш да је изнесеш као што сам ја, већ напамет лупаш глупости.Sve ok.
Odbaci kupljene.
Odbaci one koji ne glasaju....
Ostaje 50/50
Ne.Лоша ти је рачуница, а и сам не желиш да је изнесеш као што сам ја, већ напамет лупаш глупости.
На крају крајева да њих има бар колико је било радикала када су били најјачи пре 15ак година, па маса њих би изашла да се бори против блокадера, а видиш да их нема, само изоловани случајеви.
Неће плаћеник да изађе и да се бори против блокада, можда је за блокаде, можда је против, можда је неутралан, али нема ту идеолошку основу која би га мотивисала да се бори.
Лоша ти је математика, 50% гласа за све партије које постоје, режим и опозицију + неважећи листићи, 25% гласа за СНС, а од тих 25% рецимо да је пола купљено, тако да долазимо до цифре да 12,5% народа искрено гласа за Вучића.Ne.
Preracunaj.
Na izbore izadje 50%
Od izaslih 50% dobije Vucic
Od 50% Vucicevih polovina je kupljena
Dakle 25% glasa iskrrno za Vucica
I 25% za sve druge.
Da ne idemo u 2-3% gore ili dole.
A svakako vise od milion registrovanih glasaca ne zivi u Srbiji
Не занимају ме протести.Немам времена за губљење.Da.
Svih desetak Srba koliko nas ima na Puketu vise puta protestvovali ispred univerziteta Princ of Songkla.
Nije nas mnogo, nema nekog uticaja ali je od srca.
Plus part puta u BG krajem maja kada sam bio u Srbiji.
A ti?
Pa sto onda pitas kada te ne zanima?Не занимају ме протести.Немам времена за губљење.
Ok.Лоша ти је математика, 50% гласа за све партије које постоје, режим и опозицију + неважећи листићи, 25% гласа за СНС, а од тих 25% рецимо да је пола купљено, тако да долазимо до цифре да 12,5% народа искрено гласа за Вучића.
У градовима је та цифра још мања, зато и немамо њихов отпор према блокадама, јер су мањина.
И то је статистика која се тиче прошлих избора, када млади нису ни излазили, а сада су мотивисани, бесни и једва чекају да по први пут гласају, а то је претња за режим.