Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 38.777
Ali predstavlja SPC i pravoslavlje.I da se uzjasni to nije stav crkve kao i sto on nije crkva.Samo clan.
Pa ne mogu ja....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali predstavlja SPC i pravoslavlje.I da se uzjasni to nije stav crkve kao i sto on nije crkva.Samo clan.
Ne znam kad se crkva oglasila o rudniku o smrfljivom.benzinu uglju.Kolko znam.nikad.Ali predstavlja SPC i pravoslavlje.
Pa ne mogu ja....
Ima sporadicnih izjava ali vrlo retkoNe znam kad se crkva oglasila o rudniku o smrfljivom.benzinu uglju.Kolko znam.nikad.
Da se oglasila o smrdezu benzine ceo grad bazdi na taj smrad i ti bi crkvu popljuvaoIma sporadicnih izjava ali vrlo retko
Zasto crkva ne stane uz narod kad je u pitanju Rio Tinto ?
Zato sto Crkva staje tamo gde joj Sluzba kaze.
I crkva, i patrijoti, i "istoricari", i "generali"....sve su to na dugme, pioni
Mozda ovo nije narod nego je reality....Zasto crkva ne stane uz narod kad je u pitanju Rio Tinto ?
A gde je to javno obavestenje ?POJEDINE INTERESNE GRUPE NASTOJE DA UNESU SMUTNJU U NAROD..." Episkop šabački Jerotej povodom plana da u Jadru bude otvoren rudnik
Već nedeljama pojedine interesne grupe nastoje da unesu smutnju u narod, iznoseći potpuno lažni i tendenciozni stav da Crkva nije uz svoj verni narod, čak i da je protiv interesa naroda. Taj stav je koliko lažan, toliko i nemoguć, apsurdan zato što između Crkve i naroda ne postoji nikakva razlika. To nisu dve odvojene celine, pa da Crkva saopštenjima, dekretima i kominikeima obaveštava narod i nameće mu stavove po nekom pitanju ili problemu
E nece da stane crkva na tvoju stranu a nece ni na moju.Ja se ne ljutim a ti se ljutis kako to.Ni on sam ne zna šta je htio reći.
Ma ne ljutim, se, Nevernik sam i boli me uvo za crkvu.E nece da stane crkva na tvoju stranu a nece ni na moju.Ja se ne ljutim a ti se ljutis kako to.
Zasto crkva ne stane uz narod kad je u pitanju Rio Tinto ?
zasto krsta ne stane uz narod, vecinu, i pocne da podrzava otvaranje rudnika?Zasto crkva ne stane uz narod kad je u pitanju Rio Tinto ?