Наши би епископи требали прочитати 34. главу Књиге пророка Језекиља:
"2. Сине човјечји, пророкуј против пастира Израиљевијех, пророкуј и реци тијем пастирима: Овако вели Господ Господ: *Тешко пастирима Израиљевијем који пасу сами себе! Не треба ли стадо да пасу пастири? [*Јер 23, 1.]
3. Претилину једете и вуном се одијевате, кољете товно, стада не пасете.
4. *Слабијех не кријепите и болесне не лијечите, рањене не завијате, одагнане не доводите натраг, изгубљене не тражите, него † силом и жестином господарите над њима. [*3ах 11, 16; † 1 Пет 5, 3.]
5. И *распршаше се немајући пастира, и распршавши се, посташе храна свијем звијерима пољским. [*Мт 9, 36.]
6. Овце моје лутају по свијем горама и по свијем високим хумовима; и по свој земљи распршане су овце моје, и нема никога да пита за њих, никога да их тражи.
7. Зато, пастири, чујте ријеч Господњу;
8. Тако ја био жив, говори Господ Господ, што стадо моје поста грабеж, и овце моје посташе храна свијем звијерима пољским немајући пастира, и пастири моји не траже стада мојега, *него пастири пасу сами себе, а стада мојега не пасу; [*Јез 34, 2.]
9. Зато, пастири, чујте ријеч Господњу;
10. Овако вели Господ Господ: Ево ме на те пастире, и искаћу стадо своје из његовијех руку, и нећу им дати више да пасу стадо, и неће више пастири пасти сами себе, него ћу отети овце своје из уста њиховијех и неће им бити храна.
11. Јер овако вели Господ Господ: Ево ме, ја ћу тражити овце своје и гледати их."
Изнад власти има Власт.