Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 38.752
Zasto crkva ne stane uz narod kad je u pitanju Rio Tinto ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokazuje da je uz vlast.Zasto crkva ne stane uz narod kad je u pitanju Rio Tinto ?
Crkvena slava Sabor Arhangela Gavrila?Danas crkva u mom gradu puna! Čak se i mačke motaju oko ograde da nešto vide i čuju.
Pčele uleću unutra.
Kako očekujemo da crkva stane uz narod ako taj narod praktično ne zna za crkvu?
Mi smo sekularna država, zar ne?
Hajde, crkvo, na noge pa za ljudima!
Zato sto Crkva staje tamo gde joj Sluzba kaze.
Подсетио си ме на једну причу.
Кредибилан извор ми је причао да је њему причао кредибилан извор да када је тај други (кредибилан извор) требао да добије место које му по знању и резултатима припада (давно је то било, још у оно време), да су га из Службе уценили да мора, ако хоће то место, да периодично (нпр. сваки уторак или тако нешто..) да долази у извесну зграду у близини Обреновићеве улице у Нишу (тада Победина улица) и да преноси шта се прича по колективу.
И, тако...он пристане на то. Рачуна, причаће неке небитне ствари (ионако се, вероватно, ништа битно не дешава), а добиће место које му по резултатима и знању припада.
И, каже, кад је ишао на те периодичне реферате у стан близу Обреновићеве улице, редовно се сударао са Владиком Нишким, Господином Иринејом (касније, Патријархом Иринејом).
Razlika između običnih arhijereja i svetitelja.Zato što crkvu ne čine razni Amfilohiji nego Porfiriji. Neki kontraši tipa Amfilohije i Fotije su retkost.
Zato sto je vode ljudi kao sto je vucic.Zasto crkva ne stane uz narod kad je u pitanju Rio Tinto ?
Pa izjašnjava se za svaki drugi k....Cuj Crkva da se izjasni oko Ria Tinta i rudarenja.
Na sluzbu idite i Bogu se molite.
Ja cu u 18h na vecernju da se pomolim za spas duse meni drage osobe koja je preminula.
Не прави се шашав. Знаш зашто.Crkva je ekspert na polju rudarstva, ne znam zašto se ne oglašavaju po ovom pitanju.
Zasto crkva ne stane uz narod kad je u pitanju Rio Tinto ?
Šta misliš, zašto se crkva nije izjasnila po pitanju Tio Tinta?Razlika između običnih arhijereja i svetitelja.
Nije se izjasnila sem par izuzetaka što je tužno.Šta misliš, zašto se crkva nije izjasnila po pitanju Tio Tinta?
I - da li je stala uz narod?
Sta Crkva ima da se izjasnjava oko Rio Tinta?U nedelju ce Liturgija.Vjerni ce biti spremni i pricestiti se.Jednom kasikicom.I Crkva ce se na Liturgiji izjasniti Za sve sto treba i sto je njen posao.Šta misliš, zašto se crkva nije izjasnila po pitanju Tio Tinta?
I - da li je stala uz narod?