bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 49.584
Ako je ono lazh, kako znash da ostala nisu lazh?Jeste jevandjelje po Judi je laz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je ono lazh, kako znash da ostala nisu lazh?Jeste jevandjelje po Judi je laz
Zanm proucavala sam BiblijuAko je ono lazh, kako znash da ostala nisu lazh?
Koji su dokazi da je ono lazh, a da ova druga nisu? Konkretno.Zanm proucavala sam Bibliju
Ne znam nasta tacno mislisKoji su dokazi da je ono lazh, a da ova druga nisu? Konkretno.
Dakle prihvatash mishljenje rimske crkve u ovom sluchaju, iste one koje pripada carstvu koje je raspelo Hrista...Ne znam nasta tacno mislis
Dokazano je koje knjige spadaju u Kanon Biblije 66 knjiga
ostale su apokrifne
Takodje ko je citao Bibliju apokrifi ti dodju kao crvenkapica
pa vidis razliku
Ne bavim se crkvama vec BiblijomDakle prihvatash mishljenje rimske crkve u ovom sluchaju, iste one koje pripada carstvu koje je raspelo Hrista...
pouzdano se zna da Pilat u Jevandjeljima je rad mashte, jer je istorijski Pilat bio sasvim druga lichnost...
Kako se Bog pobrinuo?Ne bavim se crkvama vec Biblijom
Bog se pobrinuo da ona bude sacuvana
kako kakoKako se Bog pobrinuo?
Najvetja fora u svemu tome je da nemash za shta da se uhvatish. Nalaziti utehu od ljudi u religiji je besmisleno...kako kako
pa organizovao watchtower u 19 veku i pobrinuo se
za tebe, za nekog crkva, za nekog kultNajvetja fora u svemu tome je da nemash za shta da se uhvatish. Nalaziti utehu od ljudi u religiji je besmisleno...
Pripadnost grupi, za ljude koji trazhe drushtvo… no mene fasciniraju ljudi koji odu u divljinu, potpuno sami. Tad imash samo Boga, i nikog drugog.za tebe, za nekog crkva, za nekog kult
jedan u milion, nismo tako stvoreni, stvoreni smo za zajednicu i u zajednici.Pripadnost grupi, za ljude koji trazhe drushtvo… no mene fasciniraju ljudi koji odu u divljinu, potpuno sami. Tad imash samo Boga, i nikog drugog.
To su oni kojima mirishu kosti kad ih nadju...
Znash kako je napisao Platon u Drzhavi? Sam mozhe samo da zhivi bog ili zver...jedan u milion, nismo tako stvoreni, stvoreni smo za zajednicu i u zajednici.
saglasan, ali da bog želi sam da bude ne bi ništa stvaraoZnash kako je napisao Platon u Drzhavi? Sam mozhe samo da zhivi bog ili zver...
Mozhda Bog nije nishta stvarao?saglasan, ali da bog želi sam da bude ne bi ništa stvarao
neko je morao, samo od sebe nemoguće.Mozhda Bog nije nishta stvarao?
Па, истину коју је црква сакрила, наравно.![]()
Opcija da je svet nastao, podrazumeva Boga, no kako tvrdimo da je Bog oduvek postojao, da nije nastao, tako isto mozhemoneko je morao, samo od sebe nemoguće.
Onda je i covek oduvek postojao ali onda bi nas bilo.milijardu milijardi a ne samo 8Opcija da je svet nastao, podrazumeva Boga, no kako tvrdimo da je Bog oduvek postojao, da nije nastao, tako isto mozhemo
da tvrdimo da je univerzum oduvek postojao.
Ne mora da znachi, Sunchevi sistemi umiru i nastaju, kao i sve ostalo.Onda je i covek oduvek postojao ali onda bi nas bilo.milijardu milijardi a ne samo 8
A sta samo ne umire.Sta je to sto oduvek postojiNe mora da znachi, Sunchevi sistemi umiru i nastaju, kao i sve ostalo.
to je više filozofsko pitanje, religija daje početak i kraj, ne dajući odgovor šta je bilo pre početka ovog univerzuma.Opcija da je svet nastao, podrazumeva Boga, no kako tvrdimo da je Bog oduvek postojao, da nije nastao, tako isto mozhemo
da tvrdimo da je univerzum oduvek postojao.
Pise nista nije bilo na ovom.mestu gde je sad univerzumto je više filozofsko pitanje, religija daje početak i kraj, ne dajući odgovor šta je bilo pre početka ovog univerzuma.
moguće, samo što smo mi trenutno u jednom od beskrajnih ciklusa.Onda je i covek oduvek postojao ali onda bi nas bilo.milijardu milijardi a ne samo 8
Sve u univerzumu umire i radja se. Zhivot kao zhivot ne znamo kako je nastao, tj ne znamo ni kako su nastali tezhi elementi.A sta samo ne umire.Sta je to sto oduvek postoji