Зашто Црква ћути?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ne znaci ni ziveti nemoralno i ici u crkvu kakva je vecina vernika vase crkve
svaka treca zena je zlostavljana
Статистика ти не иде од руке.
Ево имаш ти доста материјала за праћење
Разобличио вас је Дејв Мастеин. На жалост, ваша организација има доста пропуста. Шта смо оно рекли, са бившим члановима се не дружите ? Значи проповедате код људи који никада нису били ваши чланови а бивше не дирате ?

Kao sto pripadati crkvi ne znaci biti hriscanin...
Не можеш бити хришћанин сам за себе, то је немогуће.

I koji su najveći problemi ovog društva? Da li je to 100 000 abotrusa na godišnjem nivou, Sodoma i Gomora koja se poput zaraze širi društvom, to što nacija bukvalno izumire, ili to rodno senzitivan jezik? Ako misliš da nema šta da radiš, bolje uzmi i krsti goveda kao što kaže naš narod, manja šteta na kraju nego stvarati probleme tamo gde ih nema.

Зашто Црква ћути на овакво стање у друштву? Која је њена улога? Да носе круне, држе литургије и пале тамјане? То за мене није моја Црква. Стање је више него алармантно а они сви ћуте. Чему онда она служи? Шта мислите о томе?
И мене то чуди. Црква би требала много више да се укључи у друштвене токове у нашем народу и држави.

Ево , одличан приимер је мој саплеменик, митрополит Јоаникије Мићовић. Ретко кад га чујем. А покојни Амфилохије се чуо на све 4 стране света, да не кажеем да је и главна карика пада ДПС-а 2020.

Човек који је најкомунистичкију могућу комунистичку земљу и друштво вратио вери и духовности.

I koji su najveći problemi ovog društva? Da li je to 100 000 abotrusa na godišnjem nivou, Sodoma i Gomora koja se poput zaraze širi društvom, to što nacija bukvalno izumire, ili to rodno senzitivan jezik? Ako misliš da nema šta da radiš, bolje uzmi i krsti goveda kao što kaže naš narod, manja šteta na kraju nego stvarati probleme tamo gde ih nema.
Браво

Ево , одличан приимер је мој саплеменик, митрополит Јоаникије Мићовић. Ретко кад га чујем. А покојни Амфилохије се чуо на све 4 стране света, да не кажеем да је и главна карика пада ДПС-а 2020.
Па смисао епископа није да руши власт. Да је сад жив митрополит Амфилохије, не верујем да би био исти као када је Мило био на власти.
Што би рекао митр. Амфилохије "Нити сам ја црква, нити је он (Мило) председник".
Све пролази и свако време има своје.
Остаје Црква и држава, па што би рекао о. Гојко, мало је ружно али Црква мора да се залаже за секуларност и за раздвојеност Цркве од државе.
Сада када у Црној Гори свако има свој мир и нема сукоба, нема ни потребе за неким великим и важним реакцијама од стране неког из Цркве.

Ti si pomesao .
prema zvanicnoj statistici svaka treca zena je zlostavljana
Прочитај слово по слово - нема такве статистике.
a kod nas toga nema :)
samo mir ljubav i moral
Teрате децу да куцају на туђа врата и продају часописе, видим колики је то морал у питању.

Ма пази, она ће рећи да је све лаж, и хапшења и пресуде и изјаве силованих и изјаве изопштених и сведочанства родитеља и рођака, и неће ни трепнути, то је последица вишегодишњег успешног испирања мозга, здраворазумна особа тако нешто никад не би могла свесно да каже осим ако намерно то ради да би провоцирала и ширила лажи.

Ево види, шта сам рекао, док сам куцао ово горе, она је већ написала то што сам предвидео:
ja iznosim cinjenice a ti lazi i klevete
ok svako ono sto jeste

А на озбиљна питања ћути ко заливена.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back