Zašto čovjek pukne psihički?

Je l' zna neko razlog?
Je li vam se desilo nekad?
Je li vam alkohol ili pak nesto jace pomagalo?
Savjeti, iskustva
Pukne jer ima određena očekivanja od života i kada se ta očekivanja i realnost ne podudaraju,dođe do frustracije i često do pucanja.
Pukne se i od previše trpljenja, hroničnog stresa (ali tu opet ulazimo u sferu očekivanja), pasivnosti da promeni situaciju koja mu ne odgovara.
A pukne se i od alkohola,droge i kocke.
 
Je l' zna neko razlog?
Je li vam se desilo nekad?
Je li vam alkohol ili pak nesto jace pomagalo?
Savjeti, iskustva

Imaš više i manje emotivne osobe. One više emotivne brzo planu, brzo se naljute i isprazne.
I manje emotivne osobe su emotivne osobe ali one te emocije retko kad pokazuju. One lagano skupljaju malo po malo u sebi dok ne prsnu, a pre ili kasnije dodje i ta tačka pucanja i kod njih.
Mislim da je cigareta univerzalni lek za smirenje. Alkohol kod većine podstiče na mržnju ili depresiju, čast izuzecima.
 
...upoznao sam na Zelenjaku jednog Mucenika u kasne sate u Bijelom Gradu,
zaista mucna slika...sjedi pokraj ulaza a vani snijeg...bijase novost vinjak 5_tica...
Mi dosli iz KSFF. i negdje oko 2-3 .sata ...pijemo i nesto glodjemo...pogledam u pravcu tog mucenika i konobar kojeg sam dugo znao rece mi da je to bio pilot JAT_a ali nesretnim slucajem nije bilo leta i vrati se kuci...tako supruga sa studentom crncem...ostalo neznam ali nijesam ga vise nikako prosao s jelom i picem i nikako niti jedno pitanje ...imam i jednu pricu iz Njegoseve upravo takvu za jednog naseg sportskog najjaaceg komentatora...i jednog nesretnog spikera kojeg svi znamo...malo je prostacki ovo moje paparacisanje ali mnogo je nas te ljude sazaljevalo...nijesu to prevare nego zahtjevi tijela i srcu i mozgu a oni se redje saglase...
 

Back
Top