Zašto članstvo napušta Demokratsku stranku ?

Неки прелећу, јер не виде више корист. Али многи су разочарани, бесни, неки које познајем би ДС функцинере најстрожије кажњавали, већини се смучила ЕУ прича, лоповлук, а чујем од гласача ДС и негативне коментаре оо Ђинђићу, што је раније било незамисливо...

Nemogu da verujem da je istina.
Šteta.
Ko će se sad izvinjavat braći šiptarima
i svim ostalima?

- - - - - - - - - -

Nemogu da verujem da je istina.
Šteta.
Ko će se sad izvinjavat braći šiptarima
i svim ostalima?

Kako ko, tu je Toma, Vucic..elita politicke inteligencije:hahaha:

- - - - - - - - - -

Lopovi jesu,ali budale nisu.

Pitanje je koliko ih napusta? Ko prati stranacki zivot zna da DS nikada nije imala vise od 300 000 clanova. A u vreme najveceg uspona ,mislim 2008 njihova koalicija je osvojila vise od 1500 000 glasova. Znaci glasaci su mislili da ce ova koalicija povesti Srbiju napred, medjutim kako se to nije desilo,na izborima 2012 su osvojili nesto vise od 700 000glasova izgubili su 800 000 glasova. Sta hocu da kazem ,da verovatno broj clanova nije bitno smanjen ali simpatizera i tradicionalnih glasaca DS jeste. Znaci ogroman broj gradjana ne glasa uvek po osnovu clanstva vec vidjenih rezuktata i ocekivanja.

ajd sad prepričaj šta si hteo da kažeš...ovo ti je bilo konfuzno i nerazumljivo...radikali, generali, ljigavi tipovi...:think:

Priča o onom gosn generalu što je plakao kao curica kad je prešao iz SRS u SNS, lupao nešto u smislu "Dao bih ruku za Šešelja kad bi mi tražio..." i slično, pa se onda vraćao nazad u radikale... I tako...
Neodlučan neki čovek... :D

Неки прелећу, јер не виде више корист. Али многи су разочарани, бесни, неки које познајем би ДС функцинере најстрожије кажњавали, већини се смучила ЕУ прича, лоповлук, а чујем од гласача ДС и негативне коментаре оо Ђинђићу, што је раније било незамисливо...

Kao član te stranke, mogu samo da potvrdim tvoj komentar. Baš sve je tačno.Nije me sramota što sam član DS-a, sramota me je što su neki drugi, mnogi, članovi.U moje vreme je vladao veliki entuzijazam i rad, ja to više ne prepoznajem kao prijateljsku sredinu koja odgovara mojim političkim potrebama.Korupcija je pojela sve.Više i ne odlazim na sastanke, mrzi me da ja i još par ljudi govorimo, da nas slušaoci pljuju i ogovaraju, a juče su se učlanili...nema više svrhe.Divlje meso na srpskoj šaci. Odstraniti.

- - - - - - - - - -

Priča o onom gosn generalu što je plakao kao curica kad je prešao iz SRS u SNS, lupao nešto u smislu "Dao bih ruku za Šešelja kad bi mi tražio..." i slično, pa se onda vraćao nazad u radikale... I tako...
Neodlučan neki čovek... :D

Mene je bilo sramota za njega.

- - - - - - - - - -

E ziv bio. Nego kako je bilo na jucerasnjem protestu zajedno sa komunjarama

:think:

А шта су они који чине тај ДС?:lol:
Немам адекватан израз. :sad2:

Ja sam u DS-u.Nisam ja propala zato što je DS propao.Žao mi je, jer smo nas nekoliko na vreme upozoravali. Zbog toga smo stalno bili kažnjavani na sve moguće načine. Zamalo da izgubim posao.

- - - - - - - - - -

Zato što pacovi uvek prvi beže sa broda koji tone :)

Ja sam ostala:cool:

Зато што нису на власти.
Jedini normalan i realan post na ovoj temi.Ogroman broj članova DS-a je bilo u stranci samo zbog beneficija ili nadanja da će ostvariti beneficije zahvaljujući članstvu u DS-u.Lično poznajem masu lljudi koji su ušli u DS nadajući se zaposlenju od strane stranke,iako se ideološki potpuno razmimoilaze sa DS-om.

Možda nije odmah otkrio da mu se stranački program ne dopada sasvim.:mrgreen:

Možda je video da neće dobiti adekvatnu kompenzaciju.
Žuljala ga nešto stolica na kojoj je sedeo kod radikala, tvrda i neudobna, a ipak je to stariji čovek, penzioner... Pomislio da će kod novih dobiti neku lepu foteljicu, da se malo opusti, odmori kičmu...
Onda se umorio od čekanja u redu, uhvatila ga nostalgija, i eto...
Tužna priča.

Jedini normalan i realan post na ovoj temi.Ogroman broj članova DS-a je bilo u stranci samo zbog beneficija ili nadanja da će ostvariti beneficije zahvaljujući članstvu u DS-u.Lično poznajem masu lljudi koji su ušli u DS nadajući se zaposlenju od strane stranke,iako se ideološki potpuno razmimoilaze sa DS-om.

Ma daj, nije tačno.Nije tako bilo bar deset godina od osnivanja. Mlad si, ti pamtiš najgoru postavu.

- - - - - - - - - -

Zašto je Maja Gojković,nakon izbacivanja Mlađanog Dinkića iz vlade prešla u DS,a nakon izbornog poraza DS-a prešla u SNS?

Zato što nema ni moral, ni politički integritet.

Zašto je Maja Gojković,nakon izbacivanja Mlađanog Dinkića iz vlade prešla u DS,a nakon izbornog poraza DS-a prešla u SNS?

Ona nije toliko stara kao gosn penzioner, ali isto ima problema s kičmom, ne može dugo da stoji, a i lekar joj rekao da ne sme da se umara... Znaš kako, baš je mnogo radila sedeći na tm neudobnim kancelarijskim stolicama za dobrobit naroda, narušila zdravlje,počelo joj okoštavanje kičme i sl... Pa red je valjda da i ona dobije neku foteljicu, da odmori malo - zar nije zaslužila ...?!
Takodje veoma tužna priča. Podseća pomalo na onu o nesrećnom, rasplakanom generalu penzioneru, moram priznati

Kao i uvijek kada stranka/partija ode u opoziciju sa njenog živog tkiva otpadaju ćelije tumora koje su je svojim dijelovanjem u opoziciju i odvele. To je uvijek dobro za samu stranku. Nije dobro kada stranka dođe ponovo na vlast a tumori se pokušavaju nakačiti iznova. Dobri Predsjednici opštinskih Odbora i GO tumore moraju prepoznati i razviti imuni sistem stranke da se od njih stranka odbrani jer oni, a ne druge stranke su stvarni neprijatelji.

Upravo tako, odoše u SNS i pomalo SPS.

Back