- Poruka
- 50.831
Otvorih temu !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako bi se odstranilo sve kvarno iz DS ona bi ostala bez ijednog članaKao i uvijek kada stranka/partija ode u opoziciju sa njenog živog tkiva otpadaju ćelije tumora koje su je svojim dijelovanjem u opoziciju i odvele. To je uvijek dobro za samu stranku. Nije dobro kada stranka dođe ponovo na vlast a tumori se pokušavaju nakačiti iznova. Dobri Predsjednici opštinskih Odbora i GO tumore moraju prepoznati i razviti imuni sistem stranke da se od njih stranka odbrani jer oni, a ne druge stranke su stvarni neprijatelji.

Зато што није ни ваљало.Доста су паразити на сва кључна места у држави постављали глумце,правнике и економисте,једном речју незналице и нераднике.Време је да пропадну,колико су ваљали дуго су трајали.Otvorih temu !
Зато што није ни ваљало.Доста су паразити на сва кључна места у држави постављали глумце,правнике и економисте,једном речју незналице и нераднике.Време је да пропадну,колико су ваљали дуго су трајали.

Ови су џибери као што си ти.Ovi Tomini su ti kao bolji?![]()
Samo šta sad,DS je nešto najbolje što imamo ili što smo imali na političkoj sceni a ako su oni takvi kakvi su tek drugi.Зато што није ни ваљало.Доста су паразити на сва кључна места у држави постављали глумце,правнике и економисте,једном речју незналице и нераднике.Време је да пропадну,колико су ваљали дуго су трајали.
Ништа.Ништа ми не можемо мирним путем.Демократија и избори су фарса и празне речи,ми преко ових изборних закона не можемо никог да бирамо,идиоти на власти преко њих бирају увек само себе.Samo šta sad,DS je nešto najbolje što imamo ili što smo imali na političkoj sceni a ako su oni takvi kakvi su tek drugi.
Samo šta sad,DS je nešto najbolje što imamo ili što smo imali na političkoj sceni a ako su oni takvi kakvi su tek drugi.
ako bi se odstranilo sve kvarno iz DS ona bi ostala bez ijednog člana![]()
Mislim da napišem, kad me već vučeš za tastaturu.Ови су џибери као што си ти.
Можда, али само у првом саставу.
Povlačim gore napisano u vezi DS.Setio sam se da je tu i ona ljudska trulež Mićunović.
ajd sad prepričaj šta si hteo da kažeš...ovo ti je bilo konfuzno i nerazumljivo...radikali, generali, ljigavi tipovi...Nije li se upravo tako nešto desilo sa Srpskom Radikalnom Strankom? Ostala statistička greška članstva u odnosu na broj stanovnika i nekadašnju političku silu. A nisu ni kojekakvi penzionisani generali plačipičke preletali tamo i ovamo. Kakav ljigav tip.Mislim da napišem, kad me već vučeš za tastaturu.

ajd sad prepričaj šta si hteo da kažeš...ovo ti je bilo konfuzno i nerazumljivo...radikali, generali, ljigavi tipovi...![]()
Kom prvom sastavu? Vizionar, Čeda-prašak, Beba, Jahač popova, Uđeš-izađeš i ...gotovo ( 3 miliona E u džepu), Vlahović, Vinogradar, ...?
Brrrrrr....., sve jahači apokalipse.

Колико годиница имаш, злато?![]()
Mnogo, ali se uvek kao dete uplašim kad pomislim na gore navedene likove. Noćna mora pa to ti je.
Taj prvi sastav je uspešno rasturen preko Mićunovića i Djindjića i napravljena udbaška stranka.
Otvorih temu !