Zašto četnici razbijaju Srbiju i predaju Kosovo Šiptarima?

Da li podržavate ovo?


  • Ukupno glasova
    17
  • Anketa je zatvorena .
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
 
Svedoci smo da danas perjanica tradicije četničkog pokreta- Srpski pokret Obnove koji se zalaže za tradicije Ravnogorskog pokreta i monarhije otvoreno traži da se prizna "nezavisnost" Kosova, te da se iz ustava izbaci Kosovo.

Kako treba gledati na to da četnici traže da se Srbiaj odrekne svoje svete zemlje i preda je Šiptarskim banditima? Kakvu to politiku danas vode četnici i kakve će biti posledice te politike po Srbiju ali i po ideju monarhizma i četničkog pokreta?Covek je ocigledno ucenjen za formiranje Srpske Garde itd. i radi na remote control iz USA i EU ocigledno,

nema on nikakve veze sa integralnim chetnicima.
 
ma ovaj mali zloban skojevac je takav kakav je, zna on dobro da je titov spiljak najmanje chetnik a najvise titonjara, kao sto je i postavljac topika.
djubre prdi na djubre.

problem ravne gore je sto se nikad nije jasno izjasnila naspram vuka manitog.
sva ta cetnicka emigracija je malo spora i vrlo neaktiva.
sto ne znaci da ce da se nastavi.

draskovic danas sve sto ima je cetnistvo, uzo tapiju na to bez da mu je iko dao za pravo.

moz se lako desi da mu se ta zadnja odstupnica presece.
 
ovi matorci su stvarno self-absorbing, ne dozvoljavaju nista mladje i aktivno da se izdvoji u tom ravnogorskom pokretu u severnoj americi i britaniji.
to je bre curac od ovce koje jedan titogorski draskovic jase kako stigne, i lazno se predstavlja u njihovo ime.

pa jel ima neki vazan curac u tim organizacijama pa da pruikupi potpise predsednika organizacija i napise pismo srbijanskim medijima i jasno kaze da nema nista sa tim hercegovackim sizofrenikom?
 
Drašković: Šta će nam Kosovo u Ustavu?
12. decembar 2010. | 13:39 | Izvor: Tanjug
BEOGRAD - Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da trajnog, obostrano prihvatljivog rešenja kosovskog problema ne može biti dok god je na snazi preambula Ustava Srbije, kojom se, prema njegovim rečima, negira realnost i stvara lažni utisak da Srbija ima nekakav suverenitet nad Kosovom.

"Šta će nam ta preambula. Da li nam je potrebna preambula da bi Srbi znali gde je Kosovo i šta je njima Kosovo. Kosovo je za srpski narod bio njegov Jerusalim i onda kada je bilo kratko u sastavu države Srbije, i svih onih vekova kada nije bilo u sastavu države Srbije, i kada, čak, nije bilo ni države Srbije", rekao je Drašković u intervjuu Tanjugu.

"Trebalo bi tom pitanju posvetiti mnogo emisija na našim najgledanijim televizijama. To dugujemo narodu, jer je narod neobavešten. Mi ne možemo kažnjavati narod zbog toga što mu se ne saopštava istina. Neka te patriote koje govore, posle svega, da Srbija ima suverenitet nad Kosovom i da mora da ga čuva, objasne narodu u čemu se ogleda taj suverenitet", istakao je Drašković.

А шта је спорно у изјави:

"Šta će nam ta preambula."

Научи да читаш са разумевањем!
 
On i njegova partija neguju lik i delo Draže Mihajlovića i četničkog pokreta kao i monarhije.
Ja ne želim da ulazim u njegovu politiku ali je činjenica da Vuka Draškovića niej osudila ni jedna monarhistička ili ravnogorska organizacija.

Moramo da budemo realni, SPO je srce čentičkog pokreta i to je činjenica.

Evo, i ja sam cetnik, i negujem lik i delo Draze Mihajlovica i cetnickog pokreta, i osudjujem Vuka manitoga u svakom pogledu, i ne dam Kosovo. I ja sam isto relevantan cetnicki faktor kao i Vuk. I sta ces sad? Zasto se sad ne pozoves na moju cetnicku ideologiju?
 
Kakvu to politiku danas vode četnici i kakve će biti posledice te politike po Srbiju ali i po ideju monarhizma i četničkog pokreta?

Четници никада нису водили политику. То не чине ни данас. Четнички покрет није политичка организација, ни данас нити је то икада био. То је неко елемнетарно знање о четничком покрету које би требало да зна свако ко покреће било какву тему о њему. Овако испада да је то само још једна комунистичка подвала и провокација. Да није тужно, било би смешно.
 
Четници никада нису водили политику. То не чине ни данас. Четнички покрет није политичка организација, ни данас нити је то икада био. То је неко елемнетарно знање о четничком покрету које би требало да зна свако ко покреће било какву тему о њему. Овако испада да је то само још једна комунистичка подвала и провокација. Да није тужно, било би смешно.

Тачно тако. Али на кога ће онда товарити њихове грешке и злодела?
 

Evo, i ja sam cetnik, i negujem lik i delo Draze Mihajlovica i cetnickog pokreta, i osudjujem Vuka manitoga u svakom pogledu, i ne dam Kosovo. I ja sam isto relevantan cetnicki faktor kao i Vuk. I sta ces sad? Zasto se sad ne pozoves na moju cetnicku ideologiju?

Ти вредиш са твојом изјавом као комуниста који каже "Ево, ја сам комунсита, негујем лик и дело Тита и волим Србију и желим да буде велика и јакам дакле комунсити су добри.."
 
Verovatno je trebalo poći od toga šta se podrazumeva pod "četnici i monarhisti",pa tek posle kretati u rasprave.SRPSKI POKRET OBNOVE je kao pokret okupljao sve one za koje vrednosti iz vremena Kraljevine Srbije i Kraljevine Jugoslavije nisu prestale da važe,bez obzira na crveni teror i komunistički državni poredak.Sve je to lepo napisano u programu Pokreta i to je bilo dovoljno da se vidi koliko Srba nije podleglo komunističkoj propagandnoj mašineriji.Kasnije se tu tek pojavljuje tekuća politika.
 
Osnove na kojima je napravljen program SPO-a su zaključci kongresa iz sela Ba,na kome su učestvovale sve partije ,udruženja i pokreti koji su se suprotstavljali uspostavljanju komunističke vlasti.To je bio osnov da svi koji su stvarno bili protiv komunističke vlasti priđu SPO-u i naprave najveću opozicionu stranku.
Što se tiče promena orijentacije i "prevrtaštva" tu ni jedna od političkih partija nije baš čista.Setite se da su na prvim članskim kartama radikali imali grb i tekst; S VEROM U BOGA,ZA KRLJA I OTADŽBINU a posle su skidali krunu sa grba i izjašnjavali se kao republikanci.Stvari su mnogo komplikovane kad se u ozbiljan politički život uključe politički neuki ljudi,koji se usput obrazuju iz te oblasti.,a protiv sebe imaju vrlo jaku i stručnu Službu.
 

Back
Top