ЦрниГавран
Aktivan član
- Poruka
- 1.889
Да не причамо о загађењу и свему осталом. Колико би Србија зарадила на литијуму?MA JOK, NEGO CEMO DA KISELIMO KUPUS I IZVOZIMO ZA MINHEN. TO IMA SAMO KOD NAS, JEBHES LITIJUM, FUTOSKI RULZZZZ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да не причамо о загађењу и свему осталом. Колико би Србија зарадила на литијуму?MA JOK, NEGO CEMO DA KISELIMO KUPUS I IZVOZIMO ZA MINHEN. TO IMA SAMO KOD NAS, JEBHES LITIJUM, FUTOSKI RULZZZZ
svi to govore, samo niko da kupi 10 krava i da bude poljoprivrednik. Plus holandsku poljoprivredu finansira mocna holandska industrija. znaci sa subvencijamaSrbija ima 2 puta vise poljoprivrednog zemljista, i daleko vise šuma od Holandije, a imamo 40 puta manji izvoz poljoprivrednih proizvoda od njih.
Hrana je sve skuplja, dobra hrana tek!
Ljudi je sve vise i vise, dakle vise usta mora da se hrani. Zakon ponude i potraznje je apsolutan. A potraznja za hranom je sve veca i veca.
Bio piletina, hranjena iskljucivo kukuruzom, se u marketima razgrabi do 11 ujutru u Nemackoj. A 2-3 puta je skuplja od obicne piletine.
Seljak od kojeg ja kupujem piletinu i ćuretinu ima za godinu dana unapred prodatu svu proizvodnju.
Srbija ima strahovit potencijal u poljoprivredi, ali dzaba kad umobolnim narkomančinama i krimosima na vlasti nimalo nije stalo ni do Srbije ni do bilo kog coveka u njoj.
mislim da je to previse ambiciozno.Biće rast 3-4 posto koliko znam
Taman da se postave osnove za večnu vladavinu Dragana Visarionoviča Čobanua
svi to govore, samo niko da kupi 10 krava i da bude poljoprivrednik. Plus holandsku poljoprivredu finansira mocna holandska industrija. znaci sa subvencijama
zagadjenje pa zagadjenjeДа не причамо о загађењу и свему осталом. Колико би Србија зарадила на литијуму?
Ниси одговорио?zagadjenje pa zagadjenje![]()
Gde ti vidis potencijal kad mora da se cuva prostor za velike profitere, ne moze da se pusti da svako obrce lovu , nije to socijalizam pa ako ti padne na pamet i imas ideju da mozes to i da radis...a ne ne ....to se tako kaze, ali ne ide to tako , dodju ti cike na vrata i pocne nasilje...Srbija ima 2 puta vise poljoprivrednog zemljista, i daleko vise šuma od Holandije, a imamo 40 puta manji izvoz poljoprivrednih proizvoda od njih.
Hrana je sve skuplja, dobra hrana tek!
Ljudi je sve vise i vise, dakle vise usta mora da se hrani. Zakon ponude i potraznje je apsolutan. A potraznja za hranom je sve veca i veca.
Bio piletina, hranjena iskljucivo kukuruzom, se u marketima razgrabi do 11 ujutru u Nemackoj. A 2-3 puta je skuplja od obicne piletine.
Seljak od kojeg ja kupujem piletinu i ćuretinu ima za godinu dana unapred prodatu svu proizvodnju.
Srbija ima strahovit potencijal u poljoprivredi, ali dzaba kad umobolnim narkomančinama i krimosima na vlasti nimalo nije stalo ni do Srbije ni do bilo kog coveka u njoj.
sreca pa smo kao svajcarci.Ниси одговорио?
Јел пијеш воду из ВЦ шоље?
kako da bude ekonomski rast kada je placenicka gamad resila da blokira i da zaustavi ionako slabi uspon Srbije?
И теби је то мало, хоћеш још загађења и хаварије. Ти онда први се пресели близу тог будућег рудника, таман и да радиш и да уживаш у чарима те природе.sreca pa smo kao svajcarci.
beograd svu kanalizaciju pusta u dunav, po popisu ima preko 18 000 divljih deponija, najzagadjeniji nam je vazduh u evropi .itd itd
greota bi bila narusiti takvu prirodu
malo otrova za profit je mnogo bolje nego deponija od cele Srbije za nistaИ теби је то мало, хоћеш још загађења и хаварије. Ти онда први се пресели близу тог будућег рудника, таман и да радиш и да уживаш у чарима те природе.
Који профит? Коме? Србија ни од једне од тих инвестиција није профитирала, да јесте, не би се само задуживала и прала паре за СНС тајкуне и њима сличне. Просечан Србин нема икакву корист од тога.malo otrova za profit je mnogo bolje nego deponija od cele Srbije za nista
Ne koriste kondome i slabo se loche....Blokada univerztiteta prouzrokuje recesiju?
Који профит? Коме? Србија ни од једне од тих инвестиција није профитирала, да јесте, не би се само задуживала и прала паре за СНС тајкуне и њима сличне. Просечан Србин нема икакву корист од тога.
Па кад је леп отров, пичи доле у Бор, пичи у фабрику гума, па профитирај. Па јави како је било.
Да је Србија пустиња, па и некако да се оправда копање литијума, јер ту можеш факторе да контролишеш, али ти да рудариш за интерес Немаца, за шаку евра, то је на нивоу да радиш у Аушвицу и да кажеш, мало рада не шкоди.
Глупост.
Питам опет који профит за Србију? И хоћеш ли лично да идеш да радиш тамо?
i to sto kazes. daj da bojkotujemo sve. jebhes sansu sto nam je geografska pozicija dala. bacaj to u vodu. kome jos treba litijum?Питам опет који профит за Србију?
Хоћеш да радиш у руднику?i to sto kazes. daj da bojkotujemo sve. jebhes sansu sto nam je geografska pozicija dala. bacaj to u vodu. kome jos treba litijum?![]()
za razliku od tebe, meni nije smrtno bitno moje LICNO BOGACENJEХоћеш да радиш у руднику?
Коју корист има Србија од литијума? Који профит, а који дефицит и колику штету? Одговори.
Јел идеш у Бор и фабрику гума да радиш?
Питам опет, који бенефит има Србија од рудника литијума? Ниси одговорио. Одговори.za razliku od tebe, meni nije smrtno bitno moje LICNO BOGACENJE
bitno je da moja Srbija uzme neku lovu. dal od svabe ili od kineza
Zašto švabe ne eksploatišu svoj litijum, nego bi to da rade kod nas? Navukla te vlast i njihovi mediji da veruješ da je litijum šansa za uspehza razliku od tebe, meni nije smrtno bitno moje LICNO BOGACENJE
bitno je da moja Srbija uzme neku lovu. dal od svabe ili od kineza
a tebe ubedili hejteri da je sve lose sto vucic uradi.Zašto švabe ne eksploatišu svoj litijum, nego bi to da rade kod nas? Navukla te vlast i njihovi mediji da veruješ da je litijum šansa za uspeh
Gluposti pišeš. Kakva opozicija, kakvo cveće. Imamo li mi opoziciju uopšte. Ako se za 3% rudne rente valja potrovati - ja to ne bih. Čak i za veće pare ne bih. Zašto Nemci ne eksploatišu svoj litijum, nego hoće mi da kopamo za njih. Zaebia tebe ubedili hejteri da je sve lose sto vucic uradi.
los litijum,pruge,putevi,fabrike.
da je kojim slucajem neko iz opozicije zaduzen za taj posao, isao bi da im bacas cvece pod noge.
i ranije smo vidjali tu felu, nista posebno![]()
glas razumaРаст Србије је солидан није одлићан, али је солидан. У оквиру наших земаља се добро сналасимо.
Ко мисли да че опозиција урадити нешто боље верује у Деда Мраза.
Рекао си да је раст Србије солидан, ок, али не може само та бројка бити меродавна јер не гледаш структуру привреде и не гледаш шта суштински значи тај солидан раст и како се до њега дошло. Далеко је то од солидног.Раст Србије је солидан није одлићан, али је солидан. У оквиру наших земаља се добро сналасимо.
Ко мисли да че опозиција урадити нешто боље верује у Деда Мраза.