Роло Томази
Elita
- Poruka
- 19.134
Не знам и не занима ме.Ja u kuću smem da se kladim da je lik Grobar
Али ме чуди да модерација ово дозвољава.
Као кад бих ја отишао на ПДФ Спорт, и тамо сејао текстове о Политици...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам и не занима ме.Ja u kuću smem da se kladim da je lik Grobar
Само ви агенти покушавајте да ми нарушите углед у вашој некој секташкој сфери.
они који треба да знају ко сам ја ,знају.. ЗвездшаДелијаЦиган, само предводник нове навијачке идеје, па можда одударам од просечног навијача.
Кранге.. за те увреде да си ми на улици рекао, бих те угазио.
ајде клади се са мном на кућу...
и ти ако памтим си из КШ... па опомени оног Косановића да не једе говна више.
А ови плави модови уместо мене што банују 2 недеље, да испинују јавност за ливерпул.. требали су оног косовца лекизана са пдф спорт коме су дали модераторску функцију на Историји , јер то им је сад једина нада, да прекорје историју, јер их у садашњости нема.
То је твоје мишљење, али- ако погледаш боље- видећеш и сам, прилично је очигледно- да већи део дискутаната мисли да Британија мрзи Србију.Šta li se zaključilo nakon 53 stranice ove teme?Bolje pitanje bi bilo "Da li Britanija mrzi Srbiju?"Moje mišljenje je da ne mrzi.Mislim da smo nebitni za Britaniju da bi nas mrzela.Ne predstavljamo joj nikvu smetnju ili prepreku danas.U nekim trenutcima u istoriji nam se interesi nisu poklapali,pa su nastupali protiv nas.
Ево, овако; досадан си, не усвајаш ништа од сугестија, безобразан и непристојан.Само ви агенти покушавајте да ми нарушите углед у вашој некој секташкој сфери.
они који треба да знају ко сам ја ,знају.. ЗвездшаДелијаЦиган, само предводник нове навијачке идеје, па можда одударам од просечног навијача.
Кранге.. за те увреде да си ми на улици рекао, бих те угазио.
ајде клади се са мном на кућу...
и ти ако памтим си из КШ... па опомени оног Косановића да не једе говна више.
А ови плави модови уместо мене што банују 2 недеље, да испинују јавност за ливерпул.. требали су оног косовца лекизана са пдф спорт коме су дали модераторску функцију на Историји , јер то им је сад једина нада, да прекорје историју, јер их у садашњости нема.
Теби као модератору ово је у реду?
а трагови Ми6 су свугде...
Теби као модератору ово је у реду?
Слажем се.Kad bih birao pre bih se u Rusiju iselio nego u UK. Radije bih u Deutschland isao. Nekako ne mirisem te Britance nikako.