Зашто Британија мрзи Србију?

Само ви агенти покушавајте да ми нарушите углед у вашој некој секташкој сфери.
они који треба да знају ко сам ја ,знају.. ЗвездшаДелијаЦиган, само предводник нове навијачке идеје, па можда одударам од просечног навијача.

Кранге.. за те увреде да си ми на улици рекао, бих те угазио.
ајде клади се са мном на кућу...

и ти ако памтим си из КШ... па опомени оног Косановића да не једе говна више.

А ови плави модови уместо мене што банују 2 недеље, да испинују јавност за ливерпул.. требали су оног косовца лекизана са пдф спорт коме су дали модераторску функцију на Историји , јер то им је сад једина нада, да прекорје историју, јер их у садашњости нема.

они који треба да знају ко сам ја ,знају.. ЗвездшаДелијаЦиган, само предводник нове навијачке идеје, па можда одударам од просечног навијача.

А ови плави модови уместо мене што банују 2 недеље, да испинују јавност за ливерпул.. требали су оног косовца лекизана са пдф спорт коме су дали модераторску функцију на Историји , јер то им је сад једина нада, да прекорје историју, јер их у садашњости нема.

U manje pare ćemo da se kladimo, recimo u jednu crvenu, pa kad budem svratio do Beograda, proverićemo :D

Šta li se zaključilo nakon 53 stranice ove teme?Bolje pitanje bi bilo "Da li Britanija mrzi Srbiju?"Moje mišljenje je da ne mrzi.Mislim da smo nebitni za Britaniju da bi nas mrzela.Ne predstavljamo joj nikvu smetnju ili prepreku danas.U nekim trenutcima u istoriji nam se interesi nisu poklapali,pa su nastupali protiv nas.
То је твоје мишљење, али- ако погледаш боље- видећеш и сам, прилично је очигледно- да већи део дискутаната мисли да Британија мрзи Србију.
То оправдава овај наслов, али се слажем да сам могао да је насловим и у упитној форми; ненамеран пропуст.:ok:

- - - - - - - - - -

Ево, овако; досадан си, не усвајаш ништа од сугестија, безобразан и непристојан.
Уколико не престанеш са овим троловањем- пријављиваћу те где год те видим на овом ПДФ.у.
Изволи на Спорт и тамо сеј ове своје мудросерине.:bye:

Газди британског Лестера се срушио хеликоптер јуче.. и то као није за политику и ову тему....
или масакр у синагоги... који не видим на пдф политка...
а трагови Ми6 су свугде...

кранг... не бежи сад. кућа или ништа.
И зар ја сад треба да се браним и доказујем апсурдно, као што су ваши Звезду оклеветали Лекуипу...
и тако почели рат паковања и оптужби без доказа.

А ви не видим да мени одговарате још.. колико вас плаћају КОС , Јеузити, Малтежани, Ми6 ..?
И.. ви сте Делије.

али ок . идем да спавам ускоро.... а видећу хоћу ли свратити на овај досадни форум сутра.

на пдф спорт ме бришу и банују одавно сам непожељан, а овде у инат причам о навијачким стварима, јер ми је мука да читам на звездашким форумима и спортским вестима политичко гробљанске новинарске подметачине, тако да очекујем да Вучић или Краљица Е. нешто предузму и заштите недужне милионе Звездаша од антизвездашке пропаганде.
Коју су ваши први започели, па ја узвраћам... Ви можда овде на политици сте мање острашћени навијачки, и нисте главни зликовци ,већ бивате као колетерална штета у нашој мојој јурњави са остршћенијим вашим.
А свакако да сам ја коа навијач овде на пдф политика ,да и нешто научим, и видим ко су главни владари из сенке... па да их притиснем.

" ЗАПАДНЕ СИЛЕ ИГРАЈУ ПОДМУКЛУ ИГРУ:

Погледајте о чему се ради!

29-10-2018 10:11 Издвојено Србија Политика

Поједине западне силе, предвођене Великом Британијом, на све начине се труде да спрече било какво решење за проблем Косова и Метохије. Како упозорава шеф српске дипломатије Ивица Дачић, могло би се десити, први пут у историји Савета безбедности (СБ) Уједињених нација, да се гласа о дневном реду СБ само зато да би Кина била онемогућена да међу теме стави и расправу о стању на КиМ.

Да ли ће се овај невероватни преседан и десити, знаће се највероватније данас, каже Дачић.

- Кина, као председавајућа СБ УН, заказаће сутра (понедељак - прим. аут) седницу о ситуацији на Косову и Метохији за 14. новембар. Али поједине земље предвођене Великом Британијом покушаће то да зауставе, и то, врло је могуће, захтевајући да се о томе гласа. То би био потпуни преседан јер се никада није гласало о дневном реду седница СБ. Наравно, јасна је намера да се саплете Србија у покушају да решава питање своје јужне покрајине - поручио је Дачић.

Верује, каже, да ће Британци на крају од тога ипак одустати. У сваком случају, исход ове британске подметачине, у којој учествују и Америка, Француска и Шведска, знаће се већ данас, након што Кина званично закаже седницу Савета безбедности. Иначе, почетком овог месеца и САД су отворено покушале да нас минирају, па је Ники Хејли, чим је објавила да се повлачи са места амбасадора САД у УН, послала писмо генералном секретару УН у ком је тражила да се УНМИК повуче с Косова. Пре тога, ни Вашингтон ни Лондон нису проблем Косова уврстили међу тачке дневног реда док су председавали СБ.

Министар Дачић се осврнуо и на иницијативу Косова да постане члан Интерпола, о чему ће се расправљати следећег месеца на седници светске полицијске организације у Дубаију.
Чињенице о СБ УН

- Сталне чланице СБ су Кина, Француска, Русија, Велика Британија и САД

- Сталне чланице имају право вета

- Друге чланице бира Генерална скупштина УН на период од две године и има их десет

- Председавање Саветом безбедности се ротира и траје један месец

- У августу, током председавања СБ, Британци нису ставили Косово на дневни ред

- Исто су урадили и Американци у септембру.

САД косовским Албанцима дозволиле стварање војске и куповину оружја за 300 милиона евра. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф".

http://www.pravda.rs/2018/10/29/zapadne-sile-igraju-podmuklu-igru-pogledajte-o-cemu-se-radi/

Back