Zasto brate Kizo!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zoranpetrovic84

Domaćin
Poruka
3.517
Prodjoh kroz dva crvena, u paketu... , prvo nisam primetio...a drugo sam izuzetno primetio. :)Policija me je pratila posle prvog crvenog...i onda me zaustavili uz zvuke sirene, bas smekerski. Gospodin! unutra rece 5.000-25.000(zavisi od sudije) ...li-li! Oduzimanje dozvole do godinu dana!:) Sinoc, naravno, nisam imao da platim i nije mi uzeo dozvolu. E sad, gledao sam po netu...po starom zakonu pise USLOVNO dozvola godinu dana! A po novom zakonu, koju bi trebalo da se usvoji do nove godine OBAVEZNO oduzimanje dozvole. Mene sada interesuje da mi vi meni kazete da li ja to nekako mogu da platim a da mi ne stizu sranja na gajbu, cale ce me sadzgati...
Hvala;)

И мом супругу су набацили казну зато што су му нашли пар мање битних кварова на ванредном прегледу и сад то иде код судије па се после решава (читај: плаћа казна)!

Bio sam u Ljermontovoj, izgleda da mi je progledao kroz prste. Ispostavila se da nije bila saobracajna policija...ovi obicni panduri nemaju ovlascenje da mi daju kaznu...izgleda su samo hteli da me uplasi...i pitali da li imam sada da platim, verovatno su hteli neki dinar da uzmu :(

I mene su jednom tako jurili sa sve sirenama zbog prolaska na crveno na batajnickom drumu :). Bratovi klinci su navijali iz sve snage. Ludo i nezaboravno. Nekako sam se izvukla bez kazne. Ali, nikad vise kroz crveno, samo narandzasto 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back