Zasto brak puca?

Zasto puca brak?


  • Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Vecina brakova se po mom misljenju zavrsi razvodom zato jer partneri u sudaru sa zivotom, odgovornostima i obavezama u periodu kad zaljubljenost prodje, ne umeju da se prilagode na nove okolnosti i ne umeju da se prilagodjavaju, kako situacijama tako i jedni drugima.

Drugi, ne manje vazan razlog je po meni sto imaju bajkovita ocekivanja o zajednickom zivotu, koje masovni mediji konstantno pothranjuju. Nesto od takvih ocekivanja koja su vec postala deo seta vrednosti neke osobe, moze se vidieti i na forumu.

Treci razlog je sto je neko od njih dvoje razmazen, navikao da ga neko drugi protezira, gura, tera, brine se o njemu i dozvoljava mu da je uvek u pravu.....sto onog drugog konacno smori

Da ne ponavljam gore napisano, samo cu napisati slazem se. :) I da dodam kratko, losa materijalna situacija moze itekako da utice na nivo tolerancije i ocekivanja koje imamo. Kada se ima para o njima se ne misli, a kada se nema one su uzrok mnogih svadja. Tako je i sa seksom, kada je dobar i ne utice toliko na vezu kao kada je los. Jer, kada je seks los veza puca. :bye:
 
Brak puca zato sto zene ocekuju da im se sve servira. Ocekuju da ih muskarac voli, da bude pazljiv, nezan, grub, dobar, zao, kreten, hebac, mlakonja, da mirise non stop, da bude veran, da zene padaju u nesves od njegove pojave i da se podave u svojoj muci sto nije njihov, da bude mastovit u sehu i romantici, da bude kreten i fiziklani hebac kad zatreba, da je uvek tu za nju, da joj cita misli, da kuva, pere, pegla, ocuva decu, joj daje sve pare koje zaradi..

Ma sta znam, poenta je tu..
Ja krivim zene :mrgreen:..

A da..
I da ima penis veci od 22 cm. Bez toga.. Pa nista od gore ne moze da sprovede. Ovako mu sva krv sjuri dole pa je malo blentav..
 

Back
Top