Zasto brak puca?

Zasto puca brak?

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
to je samo zajebbancija s moje strane...
...naime...ako ti je dimenzija kurrca jedini garant dobrog seksa, ondak bi trebo da se zapitaš...

Ma i ja sam mislio da je zajebancija.. Ali cuh da ako imas onda ce ti deca sutra biti mnogo pametna..

Mada, moram przinati da shvatam neke stvari sada..
Brak puca zato sto zene dosade muskarcima. Mislim realno, retko koja zena je neka dobra torbacica. E sad posto je seh elementarno bitna stvar i kljucna kada dodje do opstanka braka, onda muskarac mora preci na mladje. Jedino one i mogu pratiti ritam. Jer cim pocne da stari, nije zena vise to..

Hoce sve vise neke stvari a sve manje torbanja. Mislim, torbas je kako valja celog zivota i ona ti dodje i kaze, e sad smo u godinama ajd manje, deca, klimaks, ovo, ono, sau mau..
I onda ti kazes: e jes, ko te hebe kad se ne torbas kako treba. Secas se da je to mnogo bitna stvar. A posto se torbas lose ne vredis nicemu i idi nadji sad nekog drugog..

I lepo nadjes nesto bre sto i dalje zna kako da te zadovolji..

Mislim, pre sam mislio da je to nekako sporedna stvar, torbanje..
Sta znam, valjda mlad, idealizujem neke stvari..

Ma i ja sam mislio da je zajebancija.. Ali cuh da ako imas onda ce ti deca sutra biti mnogo pametna..

Mada, moram przinati da shvatam neke stvari sada..
Brak puca zato sto zene dosade muskarcima. Mislim realno, retko koja zena je neka dobra torbacica. E sad posto je seh elementarno bitna stvar i kljucna kada dodje do opstanka braka, onda muskarac mora preci na mladje. Jedino one i mogu pratiti ritam. Jer cim pocne da stari, nije zena vise to..

Hoce sve vise neke stvari a sve manje torbanja. Mislim, torbas je kako valja celog zivota i ona ti dodje i kaze, e sad smo u godinama ajd manje, deca, klimaks, ovo, ono, sau mau..
I onda ti kazes: e jes, ko te hebe kad se ne torbas kako treba. Secas se da je to mnogo bitna stvar. A posto se torbas lose ne vredis nicemu i idi nadji sad nekog drugog..

I lepo nadjes nesto bre sto i dalje zna kako da te zadovolji..

Mislim, pre sam mislio da je to nekako sporedna stvar, torbanje..
Sta znam, valjda mlad, idealizujem neke stvari..

žešće si u zabludi prijatelju...

Mislim, ides ulicom i vidis sva ta zategnuta tela, preplanula, zgodna..
A kad pogledas zenu jednog dana kako stari.. Mislim, to da se torba?
Hebote, torbanje je zakon, zivotno bitna stvar el tako?
Pa sta ces onda torbati? Nesto mladje, nesto s cim ti se zena vise ni ne moze takmiciti?
Jeee, pa ako je los seh presudan u vezi onda je jasno za cim ce ti penis radije ici..

Mislim bre, gube na zategnutosti..
Nije to vise to, nemaju car..

I tako.. Cinjenica, jasnije mi je..

A i te mladje..
Mislim bre, trebaju se bolje potruditi da budu bolje torbacice. Na vreme, da zadrze muzeve..

a050.gif

...sad si me već ubio u pojam...

:lol:

Kao zena hoce ovo, hoce ono..
Ma ok, nek izgleda kako hocu i dobice..
Mislim ono, nek bude zategnuta, preplanula, nek se hebe kao mladjarija..

Ostalo? Ono, ljubav i to? Pa ako je seh los toga ni nema..
E pa, ondak se zna..
Zene, budite top sredjenje, onako bas zgodno, i dobro se torbajte naravski i dobijete ljubav el tako?

Mislim bree.. Koje sve nebuloze covek procita :(..
El nekoj padne na pamet bar malo da preteruje, onako bas solidno..
Da je seh tamo negde pozadinski bitna stvar?

ja sam tek pocetnik u ovoj disciplini zvanoj bracni zivot,ali moje misljenje je da je samozivost i egoizam glavni odgovorni za razvod,raskid..ne samo to ali takvo ponasanje je okidac i pokretac da se ljudi emocionalno i na sve druge nacine odvoje jedno od drugog..e sad ima nesto i u parama..ali lakse je prebroditi sve,ama sve kad imate podrsku partnera..e sad videcemo kako cu ja tj.dal sam se zaebala:hahaha:

Back