Zasto braca Vucic i SNS toliko mrze Srbiju?

Oni su tu po nalogu vecih mudonja od nase drzave.Njima ne smetaju rade sta im se kaze i zato su dugovecni.
Tako ce biti sa svakom vlascu ako kad dodje druga.
Narod je tu samo da najebe i nista drugo.
Imaju potpunu slobodu za protiv usluge koje su dogovorili.Dok se drze dogovora niko ih nikad nece skinuti!

„To je Srpska radikalna stranka na našoj političkoj sceni, u našoj istoriji, u našoj sudbini, ona nije politički protivnik ni meni, ni bilo kom od ljudi koji se pristojno bave politikom. Ona je virus. Kao što za jedan organizam virus nije protivnik, tako i Srpska radikalna stranka nije politički protivnik, ali je problem, ali je bolest. Kada kažu, a to im je jedan od glavnih argumenata, da ja radim za strane službe, da sam lopov, kriminalac, da su mi roditelji druge nacionalne pripadnosti i ne znam šta sve oni kažu, uglavnom, to je glavno – strane zastave, strane obaveštajne službe, izdaja, ja onda kažem: zemlja u kojoj postoji Srpska radikalna stranka, čist luksuz je da bilo koji neprijatelj uloži bilo koji dinar za razbijanje te zemlje. Dok je Srpske radikalne stranke sa ovom snagom u Srbiji, svi neprijatelji Srbije mogu mirno da spavaju"

https://nova.rs/vesti/politika/ono-...-treba-govoriti-o-radikalima-i-naprednjacima/

Nije to mržnja. Tako su se kroz istoriju stvarale prve dinastije. U većini istorijskih perioda prvi aristokratski slojevi su najčešće nastajali kroz nasilje, rat, prisilu ili nejednak pristup moći, a ređe kroz pošten ili meritokratski put u današnjem smislu te reči. Sada imamo veći izvoz i uvoz informacija po svetu i nešto što se zove mislim Deklaracija o ljudskim pravima, kao i demokratski Zapad koji se pozivajući se na to mešaju, intervenišu na ovaj ili onaj način. Sultanu iz Bruneja, japanskom caru, Kini ili Putinu ili kralju Kongoa ništa ovo to ne smeta. Na duđe staze lako može da se desi da je sve ovo nezadovoljstvo gradske sredine, mlađih i školovanih u Srbiji čini samo porođajne muke nove Srbije sa novim moćnicima koji će ostati kroz vekove. Kao što se sada priča o Nemanjićima, ili Mrnjavčevićima npr.

Boli njih ona stvar za srbiju, oni samo hoce sto punije dzepove
Uz moc naravno, da vladaju

U uređenim državama vlast pre svega vodi državu, institucije funkcionišu, pravila važe, a korupcija je sporedna i ograničena pojava.

Kod nas je obrnuto: korupcija je glavna delatnost, a država samo servis za raspodelu plena i kupovinu lojalnosti.

Zato se niko ne bavi razvojem i javnim interesom, sve je podređeno održavanju korupcionaške mreže na vlasti.

Iskreno, ne razumem toliku alavost.

Vozdra za Groma legendu.Zato onaj iz Borce i nije u buvari jel tako Grome?Braca su i nikada nece iza resetaka .

Slucaj "Pevacica iz Borce" (kad je ubijena majka koja je setala s malim detetom...) i ovaj napad na baku na NBG (koja je setala s malim detetom...) su sustinski povezani, jer su oba delo mracnih sila tj satanista...

Srecom i samom Bozijom intervencijom tj intervencinom sila svetlosti...baka je hvala Bogu prezivela, a njen muz pukovnik Ćulibrk, kako neki mediji kazu, je angazovao sile i ratnike svetlosti u MUP-u, koji su sprecili da slucaj ostane neresen i zataskan kao i onaj iz Borce...

Svrha oba slucaja je bila crna hipnoza javnosti tj skretanje paznje...u prvom slucaju sa giga kradje izbora...a u drugom sa skupljanja potpisa studenata za izbore...

I da...gle "slucajnosti"...oba slucaja (i ubistvo pevacice i napad na baku) su bila planirani kao mracna satanisticka pokrivka za skretanje paznje sa neke aktivnosti vezane za izbore...?!

Srecom...u drugom slucaju plan satanista je propao...

1) Baka je prezivela posto je Bozijom intervencijom se noz slomio...

2) Napadac je uhapsen (a mracne sile nisu planirale takav razvoj situacije, cak su podmetnule lice laznog AI robota, koje nije ni nalik na kasnije uhapsenog...)

3) Ćacilend je (usled "kontrole štete" od strane mračnjaka) ugašen u istom danu hapsenja napadaca..

Pride jos onaj satanisticko okultni ritual prinosenja zrtve...kada su Ćaci odeveni u satanisticko crno-crvene boje...garavili prase kod Rektorata pa ga bacili u kontejner...

A pride jos u istih dan-dva i neka kadrovska resenja u MUP-u posto je MUP neposlusavsi sektu ipak resio slucaj napada na baku, a na intervenciju pukovnika Ćulibrka, supruga napadnute žene...

I da...verovatno nije bilo slucajno ni mesto napada...bas u komsiluku Studenjaka...jer je ideja sektasa bila da se svali na "blokadere" tj studente...što su neki sektaški mediji odmah i pokušali...ali su se brzo prebacili u mod "kontrole štete"...

Bilo kako bilo...
Na kraju ipak...
Mala...ali vrlo bitna pobeda sila svetlosti protiv sila mraka!

...

Back