blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 13.594
zbog ovakvih stavova i imamo stalno stvaranje novih identiteta od delova našeg naroda različitog po religiji, dijalektu ili regionalnoj pripadnosti...takvi kao ti koji ih osuđuju su ih i oterali iz našeg nacionalnog korpusa i napravili od njih naše neprijatelje... Švabe, Italijani, Francuzi, Španci, Britanci su napravile naciju od ljudi koji se nisu svi međusobno ni razumeli a mi se delimo i kad su razlike minimalne...dal je takvo razmišljanje spontani izraz narodnog duha ili je podsticano od austrougarske i zapada pitanje je...uglavnom to je glupo i dovešće nas da se u budućnosti podelimo na Šumadince, Beograđane, Banaćane, Sremce...koji će da ratuju međusobno...kad smo narod koji ne razmišlja racionalno...
Ti si skroz pomesao loncice. Nisam ja nikoga oterao, SAMI SU SE OPREDELILI KAO NEKI POSEBNI NAROD ILI STA VEC, a pod uticajem Vatikana, Austrougarske, Velike Britanije. Imas objasnjeno o stvaranju tih zona razdvajanja izmedju Nemacke i Rusije, kako se isti ne bi spojili, a sto je najveca nocna mora Malobritanaca. I onda sve rade vekovima da se to ne desi, a mi smo tu korisni idioti.
Naravno da ja necu nikoga da delim, ja sam lepo napisao - za mene su muslimani najvecim delom Srbi koji su promenili veru. Znaci da pojasnimo - NISAM VERU PROMENIO JA, i NISAM JA PROMENIO NACIJU, i NISAM JA ODBACIO NJIH KAO BRACU VEC ONI NAS, SRBE.
Zato ako hoces da pricas o tome ko stvara neprijatelje idi kod njih pa im to objasnjavaj sto hoces da objasnis meni.
I ne, necemo da im zaboravimo Jasenovac ni sve ostale pokolje sirom Hrvatske i Bosne i Hercegovine, jer uzasnih pokolja bilo je i u BiH i te pokolje cesto su sprovodili zajedno ustase katolicke i islamske veroispovesti.
NISAM CUO DA SE IKO OD NJIH IZVINIO ZA TE ZLOCINE NAD SRBIMA.
Tako da ako hoces nekome da se obracas - obracaj se BRACI. Ako hoce bratstvo-jedinstvo ovaj put ce morati ONI DA JEDU G....