Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Znam mnogo o bogu, nisam vernik jer znam da bog postoji, prihvatam hrista, kao moj nacin razmisljanja, ali prava istina je tajna
Па које си вере?Православац или?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam mnogo o bogu, nisam vernik jer znam da bog postoji, prihvatam hrista, kao moj nacin razmisljanja, ali prava istina je tajna
Па које си вере?Православац или?
Pravoslavac
Па Бог јесте Човекољубац,али је и Праведан.
Neznas ti istinu, nemoj se ljutiti. i ja sam ranije dok nisam otkrio istinu, bio obican covek , verovao sam u boga, kakav ljudi misle da je, istina prava je najstroza tajna za coveka na ovom svetu,
Али колико ја видим ниси читао дела Светог Игњатија (Брјачанинова) и остала дела других Светитеља.
Mozes da me pitas nesto,
Ајде реци ми нешто о својствима Ипостаси Свете Тројице и учешћу Свете Тројице у Домостроју спасења људског рода.
"Bog stavlja u najveca iskusenja one koje najvise voli."
nepostoje sveta trojica , istina je tajna , bibliju je pisao covek, nemoj se ljutiti ,biblijske price su nadanja ljudska,zelje i masta,bog je stvorio samo ono sto mu treba,
on sam sve radi,netreba mu nikakva pomoc jer je svemocan
Па ти онда ниси православац.Библију је Бог писао кроз људе.А то што пишеш да не постоје Света Тројица значи по том твом да Бога нема.Ко ти је те приче продао као истину?
a otkud ti znas da sveta trojica postoje,covek je pisao o bogu a mislio je da je zemlja ploca, a bog je tajna i danas ,
А шта ћемо са Мавријским храстом поред кога су се Светом праведном Авраму Јавила Света Тројица?Он и даље постоји.Или са отисцима стопала Господа Исуса Хиста на месту одакле се Вазне на Небеса.Шта ћемо са Светим моштима која чудотвре?Шта ћемо са три аграгатна стања воде?
Мантраш нема шта.Ниједан доказ по теби није доказ да је тачно оно што ти пишем.Тужно.
tuzno jeste zato sto je istina tuzna, bio sam i ja covek koji je imao jako slicno verovanje, ali me je sudbina odvela do istine, u istini ima mnogo lepog, zivot je vecan,
sve mozes da imas,sve najlepse, ali jedna stvar postoji koju nemas strasno bitnu stvar najbitniju ,i zbog toga cinis najveca nedela, i
Bog je na nebu, ljudi na zemlji....a "ljudska je mudrost samo ludost pred Bogom"![]()
posalje narodu afrike kisu, ako je vec ljubav i to jos bezgresna ljubav, nesto tu nepije vodu, nema smisla,hvala
zato jer bog mrzi crnce i tamnopute hahaha vidis da i cigani lose zive i muce se u zivotu![]()
gde je ljubav u loncu
posalje narodu afrike kisu, ako je vec ljubav i to jos bezgresna ljubav, nesto tu nepije vodu, nema smisla,hvala
Bog znaci nevalja, moramo ga smeniti na sledecim izborima, na nebeskim izborima
Moze li Bog poslati nesto onima koji ne veruju u njega ?