Kako si to zaključila? 🤔Ал изгледа да ипак нико са лошом кармом нема ни теоријску шансу за буђење, што је парадокс?
Kako si to zaključila? 🤔Ал изгледа да ипак нико са лошом кармом нема ни теоријску шансу за буђење, што је парадокс?
Ako pricamo o potomcima ustaskih zlocina i dece prosjaka na Filipinima, onda govorimo o hriscanskom BoguTi vidiš šta hoćeš da vidiš. Evo nek sam postavljač @Nikita Kulganov teme kaže o kom bogu je reč? Mislim, ima ih bezbroj. Pa da budemo precizni.
Otkud ja znam? 🤔 Teorijski, imali su bezbroj života pre toga. Mogli su da akumuliraju gde hoće.
Ok 🙂Ako pricamo o potomcima ustaskih zlocina i dece prosjaka na Filipinima, onda govorimo o hriscanskom Bogu
U ispovestima, trebalo bi da bude.У ком делу је то рекао ?
Nema sta da Bog bude milostiv. Pa Bog nije kralj... to je staro shvatanje gde se Bog smatrao za vladara... Bog zapravoZavisi od perspektive.
Mozda je Bog i previse milostiv.Mozda su ljudi zasluzili i gore.
Nisu u raju mogli da budu mirni...e,sad trazili ste,gledajte...
Nema vise raja...zato svi pate...Neko manje,neko vise...Po cemu se to odredjuje,ne znam....ali sreca ne postoji na ovom svijetu...bar ne potpuna i neprolazna.
Mislim da je covek taj koji treba da postane Bog, onakav kakav treba da bude i onda nece niko patiti...Ako je Bog, kao sto ti kazes nepravedan, kako bi izgledao pravedan Bog ? Daj neki predlog.
Kakva je razlika Ni iz cega i nista ?"Ni iz čega" je Bog stvorio sve.
To je sasvim različito od "iz ništa", pa i ako apstrahujemo gramatičku nepravilnost.
To je cista masta, pre svega ako je Bog oduvek postojao, logicno se postavlja pitanje, zasto ne bi univerzum oduvek postojao?Kakva je razlika Ni iz cega i nista ?
Da li je ''Ni iz cega '' nista ili nesto ?
Na jednoj drugoj temi je bila polameika o praunuku cetnickog vojvode Momcila Djujica, da li je ''greh,, Djujica pao na njegovog praunuka ?Da li bi ti volio da ti je deda Artukovic ili neki nornalan covjek?
Mi ne znamo da li oni pate na neki nacin ili ne...i da li su se odrekli grijeha predaka ili nastavljaju istim putem?
Mozda spolja izgledaju srecno...ali ko to zapravo zna?
Ne znam...mislim da im ne bih zavidjela na zivotu i mislim da nijedan grijeh na kraju nece proci nekaznjeno.
Biblija kaze da Bog stvara svet.To je cista masta, pre svega ako je Bog oduvek postojao, logicno se postavlja pitanje, zasto ne bi univerzum oduvek postojao?
Dakle nema ni pocetka ni kraja univerzumu. Ovako veruju Djainisti...
Biblija je pisana samo na osnovu jedne filozofije. Druga filozofija je stvorena na istoku...Biblija kaze da Bog stvara svet.
Sada bi ti Dejan Lucic ( Covek koji sve zna ) rekao da na Istoku nema filozofije, jer je to grcka rec koja znaci ljubav prema mudrosti, a misli La Cea i ekipe, imaju neka tacke iz etike, ali daleko da je to od grcka filozofija.Biblija je pisana samo na osnovu jedne filozofije. Druga filozofija je stvorena na istoku...
Sta se palis na tog lika? Druzio se sa db-ovcima i to ga je diglo u javnost, a sad kao on moze da pametuje?Sada bi ti Dejan Lucic ( Covek koji sve zna ) rekao da na Istoku nema filozofije, jer je to grcka rec koja znaci ljubav prema mudrosti, a misli La Cea i ekipe, imaju neka tacke iz etike, ali daleko da je to od grcka filozofija.
Pogledajte prilog 1282803
Jedino sto je,koliko znam,Momcilo Djujic spasio tamosnje Srbe od ustasa.Na jednoj drugoj temi je bila polameika o praunuku cetnickog vojvode Momcila Djujica, da li je ''greh,, Djujica pao na njegovog praunuka ?
Dane Đujić, praunuk četničkog vojvode, Momčila Đujića, ponovo je postao pravi hit na društvenim mrežama, i to zahvaljujući "izazovnom snimku" sa ringišpila, gdje je u prvi plan upala njegova šljokičasto-zlatna odjevna kombinacija.
https://www.atvbl.rs/scena/pogledajte-kako-izgleda-praunuk-popa-dujica-foto-28-4-2022
Pogledajte prilog 1282799
Pogledajte prilog 1282800
Pogledajte prilog 1282801
A od Đujića Hrvate jedan drugi ....Jedino sto je,koliko znam,Momcilo Djujic spasio tamosnje Srbe od ustasa.
E,sad,kako to Bog stavlja na kantar,ne znam.