- Poruka
- 99.635
Nikako ne mogu da skontam đe zapelo te federaciji smeta da se RS odvoji? Mislim, obzirom na to da su trčali sve nogom u dupe da se odcepe od ostalih srba u Jugoslaviji (čitaj Srbije i Crne Gore). Šta će im sad ovi Srbi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel pita neko Srbe išta?Zato sto bi izgubili 50% teritorije od strateske vaznosti, a nakacili bi im se hrvati na vrat.
U naslovu je BIH pitanje, pa sam tako i odgovorio, inace sto se mene licno tice mogu i da se razidju, svejedno jeA jel pita neko Srbe išta?
Izrael i UK su normalne drzave.
Srbija je udbasko blato mafijasa, reketasa i ubica.
Poredjenje kao dupe i oko.
Oni žele RS bez Srba. Kad bi svi Srbi i Hrvati odselili oni bi se tu malo doselili a ostatak teritorije popunili bi Pakistancima,Arapima i Turcima.Zato sto Bosna podrazumeva celu Bosnu, a ne samo muslimanski deo...to bi bila mala, kurrčić drzava, sa malo stanovnika i malom teritorijom. Zato im treba RS, jer koliko god i bilo netrepeljivosti prema Srbima, bolja im je veca drzava.
Sa Srbima i Hrvatima nemaju status Islamske Republike.Nikako ne mogu da skontam đe zapelo te federaciji smeta da se RS odvoji? Mislim, obzirom na to da su trčali sve nogom u dupe da se odcepe od ostalih srba u Jugoslaviji (čitaj Srbije i Crne Gore). Šta će im sad ovi Srbi?
Више је него очигледно да је тако.Sa Srbima i Hrvatima nemaju status Islamske Republike.
Onog momenta kada se odvoje Srbi i Hrvati tada postaju Islamska Republika u srcu Europe.
To EU zeli da spreci posto i oni sada imaju veliki broj Muslimana kod njih.
Naslov teme je pogrešan.Međunarodna zajednica neda da se Republika Srpska otcijepi,a ne nekakva podjeljena BiH i muslimani koji nemaju nikakvu moć.Nikako ne mogu da skontam đe zapelo te federaciji smeta da se RS odvoji? Mislim, obzirom na to da su trčali sve nogom u dupe da se odcepe od ostalih srba u Jugoslaviji (čitaj Srbije i Crne Gore). Šta će im sad ovi Srbi?
Колко видим федерација се увек жали на Додика јер хоће да одцепи РС. Намеће се једноставан закључак: Да се они питају никада не би дозволили да се РС одцепи.Naslov teme je pogrešan.Međunarodna zajednica neda da se Republika Srpska otcijepi,a ne nekakva podjeljena BiH i muslimani koji nemaju nikakvu moć.
BiH ne bi bilo odavno da to zavisi samo od muslimana.
Pravo pitanje.Nikako ne mogu da skontam đe zapelo te federaciji smeta da se RS odvoji? Mislim, obzirom na to da su trčali sve nogom u dupe da se odcepe od ostalih srba u Jugoslaviji (čitaj Srbije i Crne Gore). Šta će im sad ovi Srbi?
Muslimani se ne pitaju ništa jer nemaju ni vojnu,ni političku moć i sa svih strana su opkoljeni Srbima i Hrvatima.Колко видим федерација се увек жали на Додика јер хоће да одцепи РС. Намеће се једноставан закључак: Да се они питају никада не би дозволили да се РС одцепи.
Može i obrnuto, nisu oni ništa posebno.Oni žele RS bez Srba. Kad bi svi Srbi i Hrvati odselili oni bi se tu malo doselili a ostatak teritorije popunili bi Pakistancima,Arapima i Turcima.
Nek čuvaju oni svoj Trokutistan dok ga nije oduvao vetar.Zato sto Bosna podrazumeva celu Bosnu, a ne samo muslimanski deo...to bi bila mala, kurrčić drzava, sa malo stanovnika i malom teritorijom. Zato im treba RS, jer koliko god i bilo netrepeljivosti prema Srbima, bolja im je veca drzava.
To je tacno, Bosnjaci tamo nemaju ni 1/30 deo para, oruzja i moci koje ima srpska Sluzba.Muslimani se ne pitaju ništa jer nemaju ni vojnu,ni političku moć i sa svih strana su opkoljeni Srbima i Hrvatima.
To što BiH danas postoji je isključivo zbog volje i sile međunarodne zajednice,a ne muslimana.