Zasto BIA poziva studente na razgovor, a ne coveka koji krsi Ustav?

Ne ne pitamo se mi nista, izbori nisu demokratija na nacin na koji oni to organizuju i rade.
Ne slažem se baš. Narod je isto odgovoran jer je dopustio da se proda za sitnu (ili krupnu lovu). Odgovoran je i što je glup i što ga baš briga, da se ne lažemo. Vodeći se parolom - neće mene.
Iako su glasovi u ogromnom broju pokradeni, znam ljude koji ga podržavaju. Uglavnom pijanice, sitni ološ, izvlakači, sitni i krupni social climbersi i oportunisti...
Ima i poštenog sveta koji je pao, a nije baš morao. To je najžalosnije.

Ne slažem se baš. Narod je isto odgovoran jer je dopustio da se proda za sitnu (ili krupnu lovu). Odgovoran je i što je glup i što ga baš briga, da se ne lažemo. Vodeći se parolom - neće mene.
Iako su glasovi u ogromnom broju pokradeni, znam ljude koji ga podržavaju. Uglavnom pijanice, sitni ološ, izvlakači, sitni i krupni social climbersi i oportunisti...
Ti sto se prodali to za mene nije narod, kad kazem narod, ljudi..milsim na postene i casne.

znam ljude koji ga podržavaju. Uglavnom pijanice, sitni ološ, izvlakači, sitni i krupni social climbersi i oportunisti...
Ima baš dosta Vučlerovaca

U stvari jako je teško stalno i kroz decenije biti na tačnoj poziciji (*JA*)

Nasumičan primer, doktor Milić koji se 2023. prodavao kao ustanik, je ranijih godina potpisivao kandidaturu Hulje

Đorđe Vukadinović koji danas nije član SNS, se 2012. upinjao da ih dovede za predsednika.

Siguran sam da ce mnogi studenti i BIA pronaci zajednicki jezik... Secam se kako ga je svojevremeno i Andjus pronasao... Kako se to desava? Pa sto se ono kaze u narodu "nasi smo"... Ode student sam ili sa roditeljma, tamo ih docekaju dobri, razumni ljudi, koji razlozno govore....Izgledaju iskreno, lepo se ophode prema onome ko je dosao na razgovor...Pokazu mu svu ljubav i tako se lako zblize..Vide da su u sustini na istoj strani, na strani Srbije(oni zaista misle da je tako)...Nahvale ga i on se sam razoruza.... Ponekad postanu i prijatelji...Tada vec imaju jedni druge, misle da su zajedno na nekom dobrom zadatku...Da su zajedno na pravoj strani... Eto tako se postaje njihov...I to je sve naizgled bez ikakve prisile...I ko god je otisao na razgovor makar jednom...Njihov je, siguran sam...Ali ne oseca da je njihov, samo mu se prosto i postepeno vise ne protestuje...

Ti sto se prodali to za mene nije narod, kad kazem narod, ljudi..milsim na postene i casne.
Pa gledaj, ne mora da se proda, napisala sam i glup, naivan. Ili padne pod pritiskomvili ucenom. Ne možeš da otpišeš sve njih u ljudskom smislu.
Znam i takve ljude.
Najbolji čovek u mom kraju je ušao u SNS jer ga žena uvukla zato što nije mogla da nađe posao, pa on potegao prijatelje kojima je nekad učinio da je zaposle u opštini. To je bilo davno, dok se zlo nije pokazalo u svom punođ sjaju. Ti "prijatelji" posle nekog vremena onako na finjaka, Znaš, bilo bi dobro kad bi tvoja žena samo..., ništa to nije, ništa ne tražimo samo tu neku sitnicu. On se osećao dužan, a u stvari naseo ma glupi foru. Trebalo je da ih odhebe, ali hbg...i tako malo po malo, uvukli ih u swktu.
On sam ne voli Vučića ali brani svoju bezveznu odluku: drugi su još gori, strani neprijatelji, bla bla...Dobro nisu oni radili ništa protivzakonito, ali su naselii i skupo plaćaju, nikad da se oduže.

Ima baš dosta Vučlerovaca

U stvari jako je teško stalno i kroz decenije biti na tačnoj poziciji (*JA*)

Nasumičan primer, doktor Milić koji se 2023. prodavao kao ustanik, je ranijih godina potpisivao kandidaturu Hulje

Đorđe Vukadinović koji danas nije član SNS, se 2012. upinjao da ih dovede za predsednika.
To nije nikakav argument protiv studentskih protesta

To nije nikakav argument protiv studentskih protesta
Moj argument protiv studentskih protesta je što imaju stupidne ćirilične rime, a izbegavaju da zatraže EU vrednosti kao Tbilisi.

IMG_9862.jpeg

Pa pošto nema drugih protesta moram i te da podržim, ali bilo bi lepše i smislenije da zatraže euro-atlantske integracije

Kako Gruzini znaju šta valja, a vi studenti iz Kanjiže volite ruski narod
Bilo je odličnih parola.
Lepa stvar kod studenata je baš to što nemaju komplekse niže vrednosti.
A ni više.
Za razliku od matorih pametnjakovića.
Skroz su na mestu.

Bilo je odličnih parola.
Lepa stvar kod studenata je baš to što nemaju komplekse niže vrednosti.
A ni više.
Za razliku od matorih pametnjakovića.
Skroz su na mestu.
Ne, u potpunosti su pali na rusko bućkalo

To im se desilo jer je Zapad pogrešio dozvolivši tvom predsedniku da istovremeno izdaje časopis Velika Šumija i da prima pretpristupnu milostinju EU

Zamisli ceo bedan život šopinguješ Under Armor krpice, a Vučić ti pušta na TV lepote domovine i srpskog sveta.

I sad si kao ti posisao svu pamjat ovog sveta. Opisujem dakle ove studente.
Ујели су те студенти за срце кад су рекли да остају овде...:lol:

Pa gledaj, ne mora da se proda, napisala sam i glup, naivan. Ili padne pod pritiskomvili ucenom. Ne možeš da otpišeš sve njih u ljudskom smislu.
Znam i takve ljude.
Najbolji čovek u mom kraju je ušao u SNS jer ga žena uvukla zato što nije mogla da nađe posao, pa on potegao prijatelje kojima je nekad učinio da je zaposle u opštini. To je bilo davno, dok se zlo nije pokazalo u svom punođ sjaju. Ti "prijatelji" posle nekog vremena onako na finjaka, Znaš, bilo bi dobro kad bi tvoja žena samo..., ništa to nije, ništa ne tražimo samo tu neku sitnicu. On se osećao dužan, a u stvari naseo ma glupi foru. Trebalo je da ih odhebe, ali hbg...i tako malo po malo, uvukli ih u swktu.
On sam ne voli Vučića ali brani svoju bezveznu odluku: drugi su još gori, strani neprijatelji, bla bla...Dobro nisu oni radili ništa protivzakonito, ali su naselii i skupo plaćaju, nikad da se oduže.
Da je najbolji ne bi usao u taj brlog nego bi odoleo i snasao se na drugi nacin.

Zamisli ceo bedan život šopinguješ Under Armor krpice, a Vučić ti pušta na TV lepote domovine i srpskog sveta.

I sad si kao ti posisao svu pamjat ovog sveta. Opisujem dakle ove studente.
Ne. Takvi koje opisuješ su na Memadžmentu, Unionu, Megatrendu...
Ovi studenti nisu u tom fazonu. Srećom nije svima ispran mozak. I nisu se svi predali ili pobegli. (iako im ne zameram).

Da je najbolji ne bi usao u taj brlog nego bi odoleo i snasao se na drugi nacin.
Da ne dubim, našao se tad u teškom životnim periodu koji se otegao, posao mu loše išao, deca u srednjoj, a žena bez posla. Ali čovek nije u fazonu da nije svestan toga, verujem da se i sam kaje, a po principu mehanizma odbrane traži neko opravdanje.
Hoću da kažem da ima dobrih ljudi koji su pali, možda ne toliko zbog sebe samih koliko zbog porodice ili se pod uticajem supružnika upetljali ne znajući da imaju posla s mafijom, bukvalno.
Odlično je to opisao A. Dikić

Back