DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.621
Ne ne pitamo se mi nista, izbori nisu demokratija na nacin na koji oni to organizuju i rade.Kako to misliš?
I sad se pita
(I donosi pogrešne odluke jer je raspamećen i umrtvljen)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ne pitamo se mi nista, izbori nisu demokratija na nacin na koji oni to organizuju i rade.Kako to misliš?
I sad se pita
(I donosi pogrešne odluke jer je raspamećen i umrtvljen)
Ne slažem se baš. Narod je isto odgovoran jer je dopustio da se proda za sitnu (ili krupnu lovu). Odgovoran je i što je glup i što ga baš briga, da se ne lažemo. Vodeći se parolom - neće mene.Ne ne pitamo se mi nista, izbori nisu demokratija na nacin na koji oni to organizuju i rade.
Ti sto se prodali to za mene nije narod, kad kazem narod, ljudi..milsim na postene i casne.Ne slažem se baš. Narod je isto odgovoran jer je dopustio da se proda za sitnu (ili krupnu lovu). Odgovoran je i što je glup i što ga baš briga, da se ne lažemo. Vodeći se parolom - neće mene.
Iako su glasovi u ogromnom broju pokradeni, znam ljude koji ga podržavaju. Uglavnom pijanice, sitni ološ, izvlakači, sitni i krupni social climbersi i oportunisti...
Ima i poštenog sveta koji je pao, a nije baš morao. To je najžalosnije.
Ima baš dosta Vučlerovacaznam ljude koji ga podržavaju. Uglavnom pijanice, sitni ološ, izvlakači, sitni i krupni social climbersi i oportunisti...
Ima i poštenog sveta koji je pao, a nije baš morao. To je najžalosnije.
Namešteno.- Ne znam o čemu se radi
- Nemoj da se praviš lud, pred hapšenjem si
- Ali ja stvarno ne razumem
- Nemoj ovo da rešimo batinama, bolje da se dogovorimo
- Ne znam, ne znam zaista o čemu se radi
....
Bravo dečko!
Pa gledaj, ne mora da se proda, napisala sam i glup, naivan. Ili padne pod pritiskomvili ucenom. Ne možeš da otpišeš sve njih u ljudskom smislu.Ti sto se prodali to za mene nije narod, kad kazem narod, ljudi..milsim na postene i casne.
To nije nikakav argument protiv studentskih protestaIma baš dosta Vučlerovaca
U stvari jako je teško stalno i kroz decenije biti na tačnoj poziciji (*JA*)
Nasumičan primer, doktor Milić koji se 2023. prodavao kao ustanik, je ranijih godina potpisivao kandidaturu Hulje
Đorđe Vukadinović koji danas nije član SNS, se 2012. upinjao da ih dovede za predsednika.
Moj argument protiv studentskih protesta je što imaju stupidne ćirilične rime, a izbegavaju da zatraže EU vrednosti kao Tbilisi.To nije nikakav argument protiv studentskih protesta
Moj argument protiv studentskih protesta je što imaju stupidne ćirilične rime, a izbegavaju da zatraže EU vrednosti kao Tbilisi.
Pogledajte prilog 1665068
Pa pošto nema drugih protesta moram i te da podržim, ali bilo bi lepše i smislenije da zatraže euro-atlantske integracijeIntelektualo- elitističko sitničarenje
Bilo je odličnih parola.Pa pošto nema drugih protesta moram i te da podržim, ali bilo bi lepše i smislenije da zatraže euro-atlantske integracije
Kako Gruzini znaju šta valja, a vi studenti iz Kanjiže volite ruski narod
samo da se res proustaskih pionira i titoistickih patki koji su im podvaljeneBilo je odličnih parola.
Lepa stvar kod studenata je baš to što nemaju komplekse niže vrednosti.
A ni više.
Za razliku od matorih pametnjakovića.
Skroz su na mestu.
Ne, u potpunosti su pali na rusko bućkaloBilo je odličnih parola.
Lepa stvar kod studenata je baš to što nemaju komplekse niže vrednosti.
A ni više.
Za razliku od matorih pametnjakovića.
Skroz su na mestu.
Pripazite malo na taj rečnik, Vaša ReinkarnacijoNe, u potpunosti su pali na rusko bućkalo
To im se desilo jer je Zapad pogrešio dozvolivši tvom predsedniku da istovremeno izdaje časopis Velika Šumija i da prima pretpristupnu milostinju EU
Zamisli ceo bedan život šopinguješ Under Armor krpice, a Vučić ti pušta na TV lepote domovine i srpskog sveta.Pripazite malo na taj rečnik, Vaša Reinkarnacijo
Ујели су те студенти за срце кад су рекли да остају овде...Zamisli ceo bedan život šopinguješ Under Armor krpice, a Vučić ti pušta na TV lepote domovine i srpskog sveta.
I sad si kao ti posisao svu pamjat ovog sveta. Opisujem dakle ove studente.
Time samo sebe sabotirajuУјели су те студенти за срце кад су рекли да остају овде...![]()
Probao jedan da unese zastavu EU na protestu pa dobio po pichici.Pa pošto nema drugih protesta moram i te da podržim, ali bilo bi lepše i smislenije da zatraže euro-atlantske integracije
Kako Gruzini znaju šta valja, a vi studenti iz Kanjiže volite ruski narod
To i jeste problem, što studenti baštine ideologiju dr Vojislava Šešelja, osnivača SNSProbao jedan da unese zastavu EU na protestu pa dobio po pichici.
Da je najbolji ne bi usao u taj brlog nego bi odoleo i snasao se na drugi nacin.Pa gledaj, ne mora da se proda, napisala sam i glup, naivan. Ili padne pod pritiskomvili ucenom. Ne možeš da otpišeš sve njih u ljudskom smislu.
Znam i takve ljude.
Najbolji čovek u mom kraju je ušao u SNS jer ga žena uvukla zato što nije mogla da nađe posao, pa on potegao prijatelje kojima je nekad učinio da je zaposle u opštini. To je bilo davno, dok se zlo nije pokazalo u svom punođ sjaju. Ti "prijatelji" posle nekog vremena onako na finjaka, Znaš, bilo bi dobro kad bi tvoja žena samo..., ništa to nije, ništa ne tražimo samo tu neku sitnicu. On se osećao dužan, a u stvari naseo ma glupi foru. Trebalo je da ih odhebe, ali hbg...i tako malo po malo, uvukli ih u swktu.
On sam ne voli Vučića ali brani svoju bezveznu odluku: drugi su još gori, strani neprijatelji, bla bla...Dobro nisu oni radili ništa protivzakonito, ali su naselii i skupo plaćaju, nikad da se oduže.
Ne. Takvi koje opisuješ su na Memadžmentu, Unionu, Megatrendu...Zamisli ceo bedan život šopinguješ Under Armor krpice, a Vučić ti pušta na TV lepote domovine i srpskog sveta.
I sad si kao ti posisao svu pamjat ovog sveta. Opisujem dakle ove studente.
Da ne dubim, našao se tad u teškom životnim periodu koji se otegao, posao mu loše išao, deca u srednjoj, a žena bez posla. Ali čovek nije u fazonu da nije svestan toga, verujem da se i sam kaje, a po principu mehanizma odbrane traži neko opravdanje.Da je najbolji ne bi usao u taj brlog nego bi odoleo i snasao se na drugi nacin.
Oprostićeš mi na malom zakašnjenju, ti si stari znanac.samo da se res proustaskih pionira i titoistickih patki koji su im podvaljene