Od kad je sveta, glavni uzroci svih svetskih ratova, ubijanja, klanja, rušenja , paljenja, siromaštva i svih drugih svetskih zala, su svetske političke, verske, nacionalne i klasne podele, institucije i vođe. I dok god njih bude, biće i ratova i svega onoga što se podrazumeva pd pojmom "ZLO".
Ovde nije glavno pitaje zašto bi neko išao u rat, već zašto su svetu potrebne i čenu služe svetske političke, verske, nacionalne i klasne podele, institucije i vođe, kad od toga ne može da se živi, kad je to nešto što ne može da se jed, već samo strahuje, strada i mre? Ja, na primer, prezirem svakog čoveka na svetu ko za sebe kaže "ja sam demokrata, komunist, fašist, kapitalist ili Srbin, Hrvat, Bošnjak, Englez, Kinez, ili pravoslavac, katolik, musliman itd." Ja, naprimer nikad nisam bio ništa od svega toga, niti sam danas. Ja sam i danas samo ono što sam bio u trenutku kaa sam se rodio - ČOVEK - i to sam ostao do dana danšnjeg. I neka ide u PM svako ko mi kaže da sam Srbin, Hrvat Englez, Kinez, da sam pravoslavac, katolik, musliman, da sam demokrata, konunist, fašist itd, jer kad bi mi neko rekao da sam bilo šta od svega toga, uvredio bi me isko kao i kad bi mi rekao da sam ghovno. Zato što biti nešto od svega toga za mene nije ni od kakve životne koristi, ni važnosti, već samo za svetske političke, verske, nacionalne i klasne institucije i vođe. One su te kojima je stalo da mi budemo tako podeljeni, raznim bojama i zastavama obeleženi, da bi oni mogli da znaju šta ili ko je njihovo privatno vlasništvo, njihova stoka koju oni imaju pravo da muzu, strižu, kolju i jedu. A mi kao njihova stoka od toga nemamo mikakve koristi, već samo goleme štete. Moramo da budemo njihove poslušne sluge, robovi i bezpogovorno izvršavamo sve što oni narede. Ovo vam ne govorim ja, već istorija svih dosadašnjih najveći svestskih stradanja i zala.
Nego, da ja vas pitam nešto drugo? Da li među vama ima neko ko želi da se odrekne i oslobodi svoje državno-političke, verske, nacionalne ili klasne pripadnosti? Koja nam je nasilno, odmah posele rođenja, vaspitanjem, tj. dresurom, kao govedu jaram, nasilno nametnuta. Da li među vama ima neko ko se oseća samo ČOVEKOM, kao nećim što svi mi zaista i jesmo, kao sa neči sa čime se i rađamo i umiremo. Sa samim našim rođenjem prioda nas je odredila da budemo ljudi, a ne goveda. I zašto onda da dozvolimo tamo nekim budaletinama da nas posle rođenja na silu preobraćaju da budemo nešto drugo, tj. da budemo njihpva goveda, a ne ljudi. Kad od tog preobraćanja, mi kao ljudi nemamo nikakve koristi, već samo goleme štete.
Ako neko među vama ima ko se oseća samo ćovekom, neka sebe obeleži ovim simbolom:
Pogledajte prilog 1292057
Ko nosi na sebi ovaj simbol, on svima daje do znanja da je on samo ćovek i ništa drugo. Ovo je simbol Božanske trojednosti, tj trojednosti Svesti kao jedine prirodne sile i pojave koja postoji, od koje je su ceo Svemir i život u njemu napravljeni. Ovo je ujedno i simbol jedinstva Svemira i jedinstva svih ljudi sveta. Sveta bez političkih, verskih, nacionalnih i klasnih podela i pripadnosti. Simbol jedinstvenog svetskog pravednog društvenog i ekonomskog poretka, Poretka u kojem su svi ljudi jednaki. Poretka u kojem nema robovlasnika i robova, gospodara i suga, nadređenih i podređenih, uzvišenih i poniženih, eksploatatora i eksploatisanih itd.
Neka odgleda ovaj video ko do sada nije. Tu je objašnjena KONAČNA ISTINA o postojanju materije, života i Svemira iz koje se vidi da ljudi nisu ni govefda, ni sluge, ni robovi, niti topovsko meso, već BOGOVI.