NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Ne, Suzo grešiš ... čovek reče da je sam sebi direktor .... on verovatno prostire crveni tepih gde god se kreće ... ipak nivo je nivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suzy:u jeeeeee
i svi ti vicu Ave Cezare........;-)
NatasaNatasa:Ne, Suzo grešiš ... čovek reče da je sam sebi direktor .... on verovatno prostire crveni tepih gde god se kreće ... ipak nivo je nivo
Suzy:Pa..dobro..i to...ali zaista ....po meni....najbolji je...eto.....;-)..ima moj glas...;-)
Jugoslovenka:Si video???? Pa reci sad da mi ne priliči moj nick?![]()
![]()
![]()
Jugoslovenka:Jao, hvala, hvala obema....kad me neko pita šta sam ja po nacionalnosti nastane mi zbrka u glavi. :shock: ..zato kratko i jasno Jugoslovenka![]()
![]()
![]()
Suzy:AAA...nije li tajna..nad koliko njih se prostire tvoja -vladavina-...tj. koliko imash zaposlenih?
diretore:"sam sebi direktor"![]()
![]()
![]()
Suzy:Pa..dobro..i to...ali zaista ....po meni....najbolji je...eto.....;-)..ima moj glas...;-)
Steffan:E nije tacno, moj je bolji.. seksiji.. uzbudljiviji.. egzoticniji.. ima dva f.. sta ces vise!?!?![]()
Suzy:TO KAO FIFI?
HA, HAAAAAAAAAAAAA
Steffan:hahahaha nisam fifi!!! Nisam ti ja nikakva fifikica!!!! :x Ja sam fufa!!!!!![]()
![]()
![]()
Steffan:E nije tacno, moj je bolji.. seksiji.. uzbudljiviji.. egzoticniji.. ima dva f.. sta ces vise!?!?![]()
Jugoslovenka:Evo, ja ću da kažem da ti je baš sexy nick, i to iako se tebi ne sviđa moj...nick..![]()
![]()
![]()
NatasaNatasa:Zašto ste izabrali baš taj nick koji vas predstavlja ... da li je postojao neki kriterijum, da li vas na neki način oni podsvesno otkrivaju ili je u pitanju samo zajebancija?
Moj nick: NatašaNataša nastao je usled nemogućnosti da moj nick sadrži samo jedno Nataša) (taj nick valjda već postoji) - vrlo prosto. Nekako mi je logično da me ime predstavlja i ovde, ali primećujem da postoji puno simpatičnih nickova, pa me zanima kako su oni nastali ...
Jugoslovenka:Evo, ja ću da kažem da ti je baš sexy nick, i to iako se tebi ne sviđa moj...nick..![]()
![]()
![]()
Ne znam ni ja. Htjela sam kratak nick (i ženski nick) i da ga lako upišem prilikom logovanja.NatasaNatasa:Zašto ste izabrali baš taj nick koji vas predstavlja ...
Fantina:Doživljaj istih životnih okolnosti kao jednog lika iz jedne knjige... he, he, znaš već...
diretore:ma izcooliraj ga YU-girl![]()
Jugoslovenka:YU-girl..ej pa to još bolje zvuči...pih majkumu kako se toga nisam setila...![]()