ZAŠTO BAŠ TAJ NICK?

Suzy:
u jeeeeee
i svi ti vicu Ave Cezare........;-)

pa naravno cak nekad uhvatim samog sebe da kazem
sign0027.gif

happy0045.gif
happy0045.gif
happy0045.gif
happy0045.gif
happy0045.gif
happy0045.gif
happy0045.gif
happy0045.gif
happy0045.gif

NatasaNatasa:
Zašto ste izabrali baš taj nick koji vas predstavlja ... da li je postojao neki kriterijum, da li vas na neki način oni podsvesno otkrivaju ili je u pitanju samo zajebancija?

Moj nick: NatašaNataša nastao je usled nemogućnosti da moj nick sadrži samo jedno Nataša :)) (taj nick valjda već postoji) - vrlo prosto. Nekako mi je logično da me ime predstavlja i ovde, ali primećujem da postoji puno simpatičnih nickova, pa me zanima kako su oni nastali ...

Moj nick je stvaarnoo moj nick. I mnogo ga volim i bas mi je drag. Taj nick su mi dali (davno bese) meni mnogo dragi ljudi, koji su sad daleko, ...... i taj nick je tako ostao do dana dasnjeg i kad god mi neko kaze evi ja se setim nekih davnih dana i bas mi bude lepo .. i kao da sam ponovo na tom mestu.. i kao da mi se ti ljudi ponovo obracaju...

Jugoslovenka:
Evo, ja ću da kažem da ti je baš sexy nick, i to iako se tebi ne sviđa moj...nick..:) :) :)

Nisam kazao da mi se ne svidja tvoj nick, vec samo da ne zelim to da ti priznam.. :wink: verovala ili ne, izabrao sam nick Steffan zato sto smatram da je veoma gay.. hahaha for fun.. :D ko bi rekao da ce posle 2 godine da postane sinonim za dobrog frajera i najveceg zenskarosa.. hahahahah :lol: :lol: :lol:

Ma nema veze... Fantina je izrazito tragičan i izrazito sporedan lik u jednoj značajnoj knjizi još značajnijeg pisca. U trenutku kada sam pristupila Forumu, osećala sam se tako, ona mi pade na pamet i tako sam sebe i sakrila i predstavila na Forumu.

Back