Suzy
Iskusan
- Poruka
- 6.937
Steffan:****** udata zena sa kitom od 20 cm je za tebe pun pogodak!?!? :shock: hahahaha![]()
hmmmm
pa..iskreno.....jes....malo-veci- problem....ha, haaaaaaaaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:****** udata zena sa kitom od 20 cm je za tebe pun pogodak!?!? :shock: hahahaha![]()
NatasaNatasa:Di leži ta greška?
Zena s greskom:Pored mene u krevetu... ;-)
Zena s greskom:Steffi dusho, ne kitu u usta......... :-) ;-)
Zena s greskom:Eh Suzy da je to tako lako...... ;-)
Zena s greskom:Pored mene u krevetu... ;-)
Steffan:hahahah Greshkice!?!!??!!? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
Ne, ne.. to nisam video dobro.. ucinilo mi se... :wink:![]()
NatasaNatasa:Ovaj ... ništa ja tu ne razumem .... greške se ispravljaju valjda ... hm ... ili možda ne???
Molim?Zena s greskom:Ma jeste ali ne mogu sve tek tako lako da se isprave treba vremena, a i hrabrosti.....
Steffan:****** osecam se kao na casu geografije..![]()
Jugoslovenka:Rođena sam u Sloveniji, tamo i živela, mama mi je bosanka, tata mađar, sestre iz Slovenije su polu muslimanke jer su tetke udate za muslimane, a sada živim u Vojvodini...a deda sa mamine strane vuče i neke korene iz Crne Gore...
Ja sam SFRJ u malom.....otud Jugoslovenka...
Steffan:****** osecam se kao na casu geografije..![]()
Lilu:Fale ti samo makedonci...
Jugoslovenka:Pa jeeste, u pravu si..a jel se računa to što imam jako dobre prijatelje makedonce sa kojim sam u kontaktu svakodnevno a?![]()
NatasaNatasa:Ne, ona ima najbolje opravdanje za svoj nick![]()
diretore:nemam pojma vjerovatno sto sam "sam sebi direktor"![]()
![]()
![]()