Suzy
Iskusan
- Poruka
- 6.937
Supertajni:Pa srećna ti godišnjica nicka........
Pridruzujem se cestitkama......;-)
Meni....je prvo palo na pamet Suzy...ko ce ga znati zashto......;-)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Supertajni:Pa srećna ti godišnjica nicka........
Suzy:Prigruzujem se cestitkama......;-)
Meni....je prvo palo na pamet Suzy...ko ce ga znati zashto......;-)
loop:Natasa, a zasto velikim slovima naslov teme?
loop:A jeste , u pravi su za to, odsad i ja pisem naslove velikim slovima.
A kako bre nisam ojasnio znacenje mog nicka, pa barem 5 puta sam to napisao a li hajde da se ponovim jos ovaj put (samo zbog tebe) i vise necu nikad.
Ovo mi je jedno 3. ili 4. nick
Jedno vreme sam se jurio ovuda sa moderatorima i pravio razne gluposti ali onda sam resio da budem dobar.I odem ponovo da registrujem nick (sve predhodne su mi bili zakljucali) i sad treba nesto upisati.A onda ti bash stane mozak.I reko' da smislim nesto sto se brzo kuca i pogled mi zastane u tom cosku gde je su ova tri slova. I sad prvo mi na pamet palo poll pa pool ali zasto bi se neko zvao anketa ili bazen, nema veze sa vezom.I onda hajde neka bude loop kao ono kad slusas neku pesmu pa stavis da se ponavlja. Ma reko' moze ionako ce mi i ovaj nick brzo zakljucati.
Ali eto vidish vec je pregurao 5.000 a josh je ziv :shock:
Sad mi se nesto omilio ne bih ga menjao ni za brdo karamela.
A ima tako lepu osnovu za vredjanje, znas li koliko su mi puta rekli da sam gloop, da loopetam ili da sam loopness.
I bash zbog toga mi je ovaj nick jako zabavan.
A i skroz je originalan.
Jedino se jednom neki lik bio prijavio kao Ioop , stavio veliko "i" umesto malo "l" . A meni i to bilo mnogo zanimljivo.
Ma extra nick.Ima neki forumashi me ni ne pisu loop nego lup.
A neki opet uvek napisu Loop.
E kako sam loopio kad sam birao nick , a da sam trazio bolji ne bih ga nasao.
Pozz
NatasaNatasa:Suzy .. a ni jedno slovo tvog imena nema S ... ccccccccccccccccc )
Suzy:ccccccccccc
NatasaNatasa:Zašto ste izabrali baš taj nick koji vas predstavlja ... da li je postojao neki kriterijum, da li vas na neki način oni podsvesno otkrivaju ili je u pitanju samo zajebancija?QUOTE]
ja sam ja..moj nick je moj nick od kuce.....tako me zvala moja baka.....pa sad moja mama ...pa se nadam sutra moj dragi.....i moja deca...........znaci ja sam ja..........)))
ps
nema veze sa imenom..........))
commodore:to je, naravno, bio moj prvi kompjuter...
a i imam brod... pa tako...
*****:Ja sam si htio dati nick Aristotel ali su ocjenili da mi ***** bolje pristaje...
Zena s greskom:Pa zato sto imam greshku...... :-) ;-)