ZAŠTO BAŠ TAJ NICK?

GrimReaper:
Mislim da si onoj drugoj temi upoterbio termin "vise mi se svidja anglo-saksonska varijanta". :D

Isti je smisao.....

Btw...uvek mi se svidjao tvoj nick iako ga nisam povezivao sa Pratchetovim knjigama....
dobra mu je fora da smrt mora da dodje licno u slucaju smrti carobnjaka.
Poz.

linabg:
He he, ne mogu da verujem , ladno sam htela da postavim ovu temu pre par dana, al sam mislila da je vec bila pa nisam...
Inace moj nick je u stvari produzena verzija, trebalo je da bude LIN, ali mi nesto bilo kratko.. nemam pojma.. iance me neki tamo zovu lin pa zato..
Da, u pravu si kad si pomislila jer je ova tema bila, ja sam je postavila jednom prije, a vidjala sam ih i kasnije...
Ali dobro, zagube se ispod prasine vremena...
Ja nemam pojma zasto ovaj nadimak.
Upisala sam ga kad mi je trazilo da se registrujem, ne racunajuci da ce ovo postati tako ozbiljno.
Zasto mi je palo a pamet, iskreno, stvarno nemam blage veze :roll:

Aha....ali onda nije "saver"-cuvar(screensaver) nego "savior"-spasilac....mada,opet sam pretpostavljao da je nesto u tom smislu
iako mi se uvek cinilo da i nema nekog smisla...shvatas... :-D ....ma nije ni bitno....saver it is.
Poz.

TOMAX-TOM@X.... uh, duga je to priča.... :lol:
Nego, ko bi rekao da je prošlo više od 6 godina od kada sam prvi put kročio na internet.:D
Baš mi je žao što nisam zapamtio taj datum... znam samo da sam se pojavio u Martu mesecu, pre bombardovanja.
Zato sam 8. Mart proglasio kao dan mog VR rođenja. :lol: :wink:

majčeki je ''izmislio'' jedan dečko pre tri, četiri godine. Prvo me je zvao Maja (ne Majo kao što to većina ljudi radi) jer Maja navodno na ruskom znači moja - pa kad je odustao od te ideje - a baš je hteo da bude originalan i da ga pamtim - počeo je sa majčeki, pošto smo se dugo dopisivali i pošto je ch č u SMS porukama, rešila sam da to ne diram i da ostane baš tako kako je.

Inače me niko tako ne zove - zovu me Makiceee (i to samo kad im nešto treba) pa verujem da je napravio neku kombinaciju sa mačkice, makice i majče

Majčeki je u E-mail adresi, u skorovima na igricama, na mobilnom, u tekstovima pesama (koje naravno nikada nisu objavljene)...

Kažu da čovek drugačije piše nego što priča i ja verujem u to. Maja priča a Majcheki piše - tako sam ja to podelila :lol: :lol: :lol:

Back