Zašto baš On / Ona?

a koja su to sva polja ?
Koja su tvoja ocekivanja oljamol od jednog muskarca ali realna ?

tema:
koja nije sebichna ,
lazljiva,
nepoverljiva (meni smeta ,jer ako za sitnicu ...kako da joj verujem za ozbiljnu stvar) >>individualno

pa konkretno za sadasnji odnos: nije ustanju ni da kaze da mu je bilo lepo a kamoli da samnom gradi bilo kakav emotivni odnos....ali osnovno je da je to korektan, karakteran covek cija rec vredi i koji je na svoj nacin i pazljiv i brizan....ali, ta nemogucnost verbalnog iskazivanja je sve zasenila...nekad imam utisak da nista ne moze da ga pokrene, da je ljustura...

ako pochne da TO pokazuje bice ti josh gore :lol:
mozes da ga kreiras :) ,mozes da mu ukazes i da poprichate ali ti imas svoje detence i polakice :)
doce drugi ...to jednostavno tako dodje ,jedni dodju drugi prodju ..ljubav je mrznja onog trenutka kad pochnete da zivite i delite zajedno

ako pochne da TO pokazuje bice ti josh gore :lol:
mozes da ga kreiras :) ,mozes da mu ukazes i da poprichate ali ti imas svoje detence i polakice :)
doce drugi ...to jednostavno tako dodje ,jedni dodju drugi prodju ..ljubav je mrznja onog trenutka kad pochnete da zivite i delite zajedno

ma ne mislim tako...uvek mi je zao da nesto sto nije za odbaciti shvatam kako dodje-prodje...i zasto se ne bi mogao imati lep emotivan odnos a da to automatski ne znaci i brak i zajednicki zivot....zar ne mozemo da se volimo i u vikend varijantama?

mozes ti i mene da volis ,ali ja ipak mislim za sebe i odlucujem sta je meni po volji.
Ne znam gde zuris s tim papirom,to moze i kasnije kad dodju ozbiljnije godine se uzmete i ozvanicite
Za sebe ne pre 35 ...nisam josh formiran i stasao muskarac da samostalno krochim ,sto znaci bicu najstariji na roditeljskom sastanku haahaha

mozes ti i mene da volis ,ali ja ipak mislim za sebe i odlucujem sta je meni po volji.
Ne znam gde zuris s tim papirom,to moze i kasnije kad dodju ozbiljnije godine se uzmete i ozvanicite
Za sebe ne pre 35 ...nisam josh formiran i stasao muskarac da samostalno krochim ,sto znaci bicu najstariji na roditeljskom sastanku haahaha

ti si mene pogresno shvatio...emotivan odnos nema veze sa papirom, ima veze sa tim da se osecas zeljen i voljen i da mozes to isto da pruzis drugom...ceo odnos bude obojen lepsim bojama....tesko razdvajam sex od emocija, eto to je.....

nisi jedina zh. osoba a ja moram da idem sad.

ti zelis vezivanje standardno (to razumem) kazes zasto ?? mozda chovek ne oseca jednostavno,ne ume da iskaze emocije ima i takvih kaoi ljudi koji vole da rade i sebe pronalaze u tome ,da vise po netu 24 h da lazu .....da idu u lov...do ektrema!!
ja nisam takav ...pobornik sam slobode,realne,chiste ljubavi i ne volim da se vezujem ni za koga jos kao mali,da pripadam nekome jer ne verujem u takav ideal u ovakvim vremenima ,too much risk ...ehh.. a jos ova mlada luda glava strast kad se ispomesha to najbolje znam ja i moj astrolog ...i niko vise .eeh

ti zelis vezivanje standardno (to razumem) kazes zasto ?? mozda chovek ne oseca jednostavno,ne ume da iskaze emocije ima i takvih kaoi ljudi koji vole da rade i sebe pronalaze u tome ,da vise po netu 24 h da lazu .....da idu u lov...do ektrema!!
ja nisam takav ...pobornik sam slobode,realne,chiste ljubavi i ne volim da se vezujem ni za koga jos kao mali,da pripadam nekome jer ne verujem u takav ideal u ovakvim vremenima ,too much risk ...ehh.. a jos ova mlada luda glava strast kad se ispomesha to najbolje znam ja i moj astrolog ...i niko vise .eeh

:mrgreen: ovo su projekcije tvog zivota na moj....ma koje vezivanje....lepo rekoh da on hoce u soping a ne ja...ja bi samo malo romantike koja nista ne znaci do malo bojenja sivila zivota :lol:....

ovaj post zasluzuje nagradu....zlatni bambus.

Back