Zašto Banja Luka ne slavi prolaz Bosne?

опет мењаш тему јер опет не говориш истину, дакле поента није у његовој каријери сад него о одабиру за кога ће играти и у кукњави у Сарајеву

Ovo je dete. Govorimo o prekaljenim A reprezentativcima poput Hrvata u BH timu koje 'nece" Hrvatska. Gde su takvi igraci iz RS u dresu Srbije nakon Jovica? Nema ih prosto receno.

nase vezare nisu
твоји јесу :mrgreen: а и наше везаре кад су биле на два везана ови нису тако да ти није неки аргумент мислим свака част БиХ велики успех али 2 пласмана за 15 квалификационих циклуса одиграних није неки скор ипресиван провеназ успешности пласмана 13%

твоји јесу :mrgreen: а и наше везаре кад су биле на два везана ови нису тако да ти није неки аргумент мислим свака част БиХ велики успех али 2 пласмана за 15 квалификационих циклуса одиграних није неки скор ипресиван провеназ успешности пласмана 13%

Ja imam za koga navijati na leto, ti ne. Tako to biva. :mrgreen:

I dobijati nervne slomove zbog Hrvatske i BiH. :per:
🤡 рекох свака част БиХ за пласман имеју импресиван проценат изборених пласмана 2 од 15 тј (13%) пошто ти се истина не свиђа насвави да кмечиш и да лажеш као и до сад Турска има две бронзе на ЕП јер се не свића чињеница да је до јуче имала 2 пласмана на СП за 80 година :hahaha:

@Stojkov Menidjer што се БиХ тиче има шансе да прође групу
Uhvati Mikija za ruku a on nek uvati mene...

1775078594841.jpeg

🤡 рекох свака част БиХ за пласман имеју импресиван проценат изборених пласмана 2 од 15 тј (13%) пошто ти се истина не свиђа насвави да кмечиш и да лажеш као и до сад Турска има две бронзе на ЕП јер се не свића чињеница да је до јуче имала 2 пласмана на СП за 90 година :hahaha:

Svi nesto imaju sem ove nase unistene Srbije od strane caci krimosa. Valjda ce se i to promeniti.

Svi nesto imaju sem ove nase unistene Srbije od strane caci krimosa. Valjda ce se i to promeniti.
Србија би била стварно уништена кад би била твоја у било ком смислу, опет мењаш тему БиХ упех квалификација је 13% свака част за синоћ Гатузо није успео узети титулу са Хајдуком кад му се Динамо склонио а да успе добити БиХ у Зеници са играчем мање :mrgreen:

Србија од могућа 5 пласмана на СП пласирала се на 3 СП
БиХ од могућих 8 пласмана на СП пласирала се на 2 СП

али је БиХ боља

Турска игра квалификације од 1950 до 23 пута је могла да се квалификује али до јуче се квалификовала на 2 СП е онда се измисле две "бронзе" :hahaha: поготову она друга је спорна а и прва скоро ништа мање

Zasto bi navijali za drzavu u kojoj ne zele zivit?
А ко има политичку странку / покрет који се зове анти дејтон, Срби, Хрвати или муслимани ? дакле које против Босне и Херцеговине као државе коју уређује "дејтон" дејтонски споразум?

Србија од могућа 5 пласмана на СП пласирала се на 3 СП
БиХ од могућих 8 пласмана на СП пласирала се на 2 СП

али је БиХ боља

Турска игра квалификације од 1950 до 23 пута је могла да се квалификује али до јуче се квалификовала на 2 СП е онда се измисле две "бронзе" :hahaha: поготову она друга је спорна а и прва скоро ништа мање

Turska ima bronzu na SP pre 24 godine. Srbija nema ni pod imenom Jugoslavija.

Back