- Poruka
- 1.753
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Нерелигиозност поред рекламe за емисију религиозног садржаја на тв:
![]()
Какав контраст!

Aj' da ima šta pokazati ali ovo je grob...![]()
I to zbog ramova, ako je verovati mojoj babi, skupi su ko vrag, al ona ne da da se i nakon njene smrti prodaju. Uhodiće nas, kaže.jedino što vredi na toj slici jesu gobleniI to zbog ramova, ako je verovati mojoj babi, skupi su ko vrag, al ona ne da da se i nakon njene smrti prodaju. Uhodiće nas, kaže.
jedino što vredi na toj slici jesu gobleniI to zbog ramova, ako je verovati mojoj babi, skupi su ko vrag, al ona ne da da se i nakon njene smrti prodaju. Uhodiće nas, kaže.
Molim vas recite mi da ne vrede mnogo.

Добро, за дупе, ноге, гаЧе се слажемо, али за ово остало што си написао да сматраш да је гадно.....Ne kapiram... Cizme,jakna,a golo dupe i to sve u kuci. Kako cudan smisao za modu. Jedino joj gacice i dupe i noge valjaju,ovo ostalo je sve gadno.
Добро, за дупе, ноге, гаЧе се слажемо, али за ово остало што си написао да сматраш да је гадно.....
Шта је гадно - њене шишкице, лице?
Па ти бре Јузеру ниси нормалан. Није ни чудо што редовно пијеш педале од риба, појма ти немаш о женама.
Koliko sam ja tih goblena porazbijao po stanu sa loptom, fijuuu...vrede *****, ne prdite.Molim vas recite mi da ne vrede mnogo.
A evo ga 'ladno njen goblen https://www.google.rs/search?q=gobl...x.rs%2Fvilerovi-gobleni-iid-288451438;625;469![]()

Добро, за дупе, ноге, гаЧе се слажемо, али за ово остало што си написао да сматраш да је гадно.....
Шта је гадно - њене шишкице, лице?
Па ти бре Јузеру ниси нормалан. Није ни чудо што редовно пијеш педале од риба, појма ти немаш о женама.