Zašto AV ne šalje konjicu

Bio sam ja tu gde ti sada zivis... Tu gde ti zivis tamnoputi covek ti moze biti i sef i direktor...Tamnoputi covek je zasticen od progona i ima sva jednaka prava...Potpuno je ravnopravan....On zauzima najbitnija mesta u zemlj...On je postao i predsednik te najmocnije sile sveta....Ne smes o njemu pogrdno govoriti...Robovanje je pobedjeno... Kad budes polagao za pasos tamo, moraces da naucis sve o Martinu Luteru Kingu... Dakle sve te forice koje prosipate vi su neshvatanje reci panta rei... Stvari se menjaju, prolaze, grade se, pogorsavaju ili popravljaju...Vazda ce vam biti ovo izgovori... Kad smo mi klali Bogumile, oni nisu ni postojali, zamisli to da kazem....
Kad smo mi klali Bogumile, oni nisu ni postojali,
Wrh. Al wrh.

Kakve veze imaju dotične nepovezane misli u pisanoj formi sa onim što se dešavalo in the Deep South?
Moras da ispratis razvoj situacije i do cega se danas doslo...Danas ti mozes da zivis tamo i njaske po toj zemlji sve vreme kao sto i radis, ti i milioni drugih... Nece sigurno da izadje predsednik Amerike i da kaze Casual Observer je govorio to i to, on je nas Dinko Gruhocic...

gde većina kadra čeka momenat da AV padne i rado bi učestvovali u njegovom padu. Samo malobrojni oficiri, koji su privilegovani su uz AV
pa kada je lud... samo neka mu se rusi ugled, i neka sve vise ljudi vidi koji je pacenik,... polako, preplavice ga sada udruzenje psihijatara, sa dijagnozama, pa ce se jos vise ljudi upoznati sa njkegovom bolescu

A gde ti je analogija sa Titom. Nije slao studente na goli otok '68. nego izjavio da su u pravu. Vucicu je on uzor kao sto je poznato.
Pa da... "u pravu su"... ali su zato kolovodje malo bile u najnehigojenskim buvarama
pa ih danju maltretiraju okoreli robijaši a noću ih izujedaju stenice
a inače sve su u pravu samo nadji ti ko će to pravo da ti obezbedi
nikakav problem baki, samo reci

Autorska tema.
Sećate se Slobodana Miloševića i silnih protesta protiv istog?Cobe se nije libio da šalje policiju, pa čak i vosku na protestante. Vrlo brzo su vodeni topovi, zamenjeni kordonima koji prebijaju i sgomile suzavca. Sve se završilo tako što su vojska, policija, ali i specijalne DB snage poput Crvenih beretki otkazale poslušnost vođi. Danas sa AV suočava sa masovnom pobunom.No on se ne suočava sa njom kao Cobe-masovnim policijskim kordonima. On je policiju zamenio svojim kriminalcima i batinašima,koji upadaju na skupove, lome vilice i gazte automobilima. Šta je sa policijom? zašto njih ne angažuje? moje mišljenje je da ih ne angažuje jer zna da će mu okrenuti leđa, te da će proći kao Cobe. Imam insajderkse informacije iz voske, gde većina kadra čeka momenat da AV padne i rado bi učestvovali u njegovom padu. Samo malobrojni oficiri, koji su privilegovani su uz AV

Većina policajaca; govorimo, dakle, o osnovnim ljudima, simpatiše studente i ovo što se trenutno dešava.

Vučićeva podrška nije čvrsta. Miloševićeva Jefte bila. Kod dela populacije, ali jeste. Slobo je imao ljude koji bi išli u smrt za njega.

Kod ovog je sasvim druga priča. To je interesna grupa u kojoj vlada sistemom ucenjivanjs i straha. Strah je sada počeo da nestaje; studenti su oslobodili građane. Ako bi Vučić poslao policiju na studente, samo bi ih još više učvrstio u tome i povećao njihov broj, kao i opštenarodni revolt. A i kod samih policajaca bi mu podrška nastavila opadati, još i dalje. Nikako mu se to ne isplati; bilo ni kontraproduktivno.

Vučić se fokusirao da ima koliko toliku neku podršku u vojsci i crkvi. Pored medija to mu je opsesija. U suštini i ne čudi jer narod je baš zalepljen na ta tri faktora. Policija je nepouzdana i u principu omražena kao i mnoge druge delatnosti i profesije. Nema svrhe tu praviti uporište i koristiti je kao glavnu polugu protiv suparnika. Tu se Sloba baš zeznuo što mu je murija bila alfa i omega.

Da, sve si rek'o u srid sride. Tačno tako.

Većina policajaca; govorimo, dakle, o osnovnim ljudima, simpatiše studente i ovo što se trenutno dešava.

Vučićeva podrška nije čvrsta. Miloševićeva Jefte bila. Kod dela populacije, ali jeste. Slobo je imao ljude koji bi išli u smrt za njega.

Kod ovog je sasvim druga priča. To je interesna grupa u kojoj vlada sistemom ucenjivanjs i straha. Strah je sada počeo da nestaje; studenti su oslobodili građane. Ako bi Vučić poslao policiju na studente, samo bi ih još više učvrstio u tome i povećao njihov broj, kao i opštenarodni revolt. A i kod samih policajaca bi mu podrška nastavila opadati, još i dalje. Nikako mu se to ne isplati; bilo ni kontraproduktivno.
Potpuno gubiš iz vida koliko je Druga Srbija popularna i kod velike većine ljudi u Srbiji, a i kod vojske i kod policije…

Vučić se fokusirao da ima koliko toliku neku podršku u vojsci i crkvi. Pored medija to mu je opsesija. U suštini i ne čudi jer narod je baš zalepljen na ta tri faktora. Policija je nepouzdana i u principu omražena kao i mnoge druge delatnosti i profesije. Nema svrhe tu praviti uporište i koristiti je kao glavnu polugu protiv suparnika. Tu se Sloba baš zeznuo što mu je murija bila alfa i omega.
Mediji. Vučićeva vladavina se zasniva na kontroli medija. Ljudi iz vojske i Crkve gledaju samo kome da se prišljamče na vlasti, tako je bilo tako će i uvek biti. Vučić će pasti kada se mediji otrgnu iz njegove kontrole.

Autorska tema.
Sećate se Slobodana Miloševića i silnih protesta protiv istog?Cobe se nije libio da šalje policiju, pa čak i vosku na protestante. Vrlo brzo su vodeni topovi, zamenjeni kordonima koji prebijaju i sgomile suzavca. Sve se završilo tako što su vojska, policija, ali i specijalne DB snage poput Crvenih beretki otkazale poslušnost vođi. Danas sa AV suočava sa masovnom pobunom.No on se ne suočava sa njom kao Cobe-masovnim policijskim kordonima. On je policiju zamenio svojim kriminalcima i batinašima,koji upadaju na skupove, lome vilice i gazte automobilima. Šta je sa policijom? zašto njih ne angažuje? moje mišljenje je da ih ne angažuje jer zna da će mu okrenuti leđa, te da će proći kao Cobe. Imam insajderkse informacije iz voske, gde većina kadra čeka momenat da AV padne i rado bi učestvovali u njegovom padu. Samo malobrojni oficiri, koji su privilegovani su uz AV
Vucic je dobro naucio tu lekciju.
Vise nema ni batinasa.

Strategija mu je veoma prosta.
Iznurivanje
Ignorisanje
Sto je moguce veci medijski mrak

Vucic je dobro naucio tu lekciju.
Vise nema ni batinasa.

Strategija mu je veoma prosta.
Iznurivanje
Ignorisanje
Sto je moguce veci medijski mrak
Vučić će biti gotov kada mu Zapad uskrati podršku. A pruža mu je jer je kooperativan po pitanju Kosova. Kako se taj posao bliži kraju bliži se i kraj podrške Zapada njegovoj vladavini a samim tim i kraj njegove vlasti.

Jedina slamka spasa Vučiću u tom slučaju je da pokača medijski mrak ali bi to značilo i izolaciju zemlje a mislim da Vučić nije toliko samodestruktivan kao Sloba što je bio. Čekamo njegov kraj to je sigurno.

Poslednja izmena:
Vučić će biti gotov kada mu Zapad uskrati podršku. A pruža mu je jer je kooperativan po pitanju Kosova. Kako se taj posao bliži kraju bliži se i kraj podrške Zapada njegovoj vladavini a samim tim i kraj njegove vlasti.

Jedina slamka spasa Vučiću u tom slučaju je da pokača medijski mrak ali bi to značilo i izolaciju zemlje a mislim da Vučić nije toliko samodestruktivan kao Sloba što je bio. Čekamo njegov kraj to je sigurno.
I Kosovo i litijum.
A medijski mrak je sve gori. Ode i SBB.
Sta moze da garantuje da ce cak i na kablu biti medija koji nisu ni Pink ni Hepi?

Autorska tema.
Niko nesalje ljude da ih gaze autima. Niko ni ne opravdava ali shvatite da blokiraju, ogranicavaju ljudima kretanje, stalno izazivaju, provociraju a neki imaju slabe zivce. I onda se desi incident.

Autorska tema.

Зато што ни кобиле ни коњи нису као што су били

Autorska tema.

Vucic nema mudda. A i zna da 80% policije nece da bije studente jer nisu ni oni toliko bolesni.
Milosevic je imao stvarnu podrsku, ovaj svoju 'podrsku' mora da kupuje i ucenjuje.

Autorska tema.

Ko bi jahao Đuku...

...

Back