Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Može biti svašta, TPS senzor (položaj gasa), falš vazduh (MAF senzor i možda neko curenje posle njega), pa čak i senzor temperature rashladne tečnosti (pošto ECU diže broj obrtaja namerno kada je hladan motor). Može biti i IAC ventil koji kontroliše ler gas.
Ako broj obrtaja vašeg Fijata skače u praznom hodu, a zatim se vraća, najverovatniji krivci su neispravan ventil za kontrolu vazduha u praznom hodu (IAC), curenje vakuuma, prljave brizgaljke goriva, začepljen filter za vazduh ili istrošene svećice; sve to remeti mešavinu vazduha i goriva izazivajući nestabilan rad u praznom hodu.
Može biti svašta, TPS senzor (položaj gasa), falš vazduh (MAF senzor i možda neko curenje posle njega), pa čak i senzor temperature rashladne tečnosti (pošto ECU diže broj obrtaja namerno kada je hladan motor). Može biti i IAC ventil koji kontroliše ler gas.
Nema obd prikljucak, jako je tesko naci dijagnostiku sa odgovarajucim tropinskim prikljuckom...
Tps senzor moguce da jeste, jer kad nogom vratim papucicu gasa na gore iste sekunde se unormali..
Prvo sam mislio da je step motor ali nije
Malopre sam video pukotinu na crevu vazduha, bice da je do toga
Nema obd prikljucak, jako je tesko naci dijagnostiku sa odgovarajucim tropinskim prikljuckom...
Tps senzor moguce da jeste, jer kad nogom vratim papucicu gasa na gore iste sekunde se unormali..
Prvo sam mislio da je step motor ali nije
Malopre sam video pukotinu na crevu vazduha, bice da je do toga