Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.912
To je onaj iz Srbije koji se predstavljao kao Rumunj, razotkrio ga Elon i od tada je nalog počistio od bilo čega što ga može odati, mislim bio stavio nalog na max privatnost, praktično ga blokirao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je onaj iz Srbije koji se predstavljao kao Rumunj, razotkrio ga Elon i od tada je nalog počistio od bilo čega što ga može odati, mislim bio stavio nalog na max privatnost, praktično ga blokirao.
Nemaju ništa ni protiv Srba.Slovaci nemaju ništa protiv Hrvata, generalno. Dobrodušan narod.
Pa moguće. Teško da Rumuni i Hrvati imaju ikakav kontakt kroz istoriju.To je onaj iz Srbije koji se predstavljao kao Rumunj, razotkrio ga Elon i od tada je nalog počistio od bilo čega što ga može odati, mislim bio stavio nalog na max privatnost, praktično ga blokirao.
Moj đed je reko tetki možeš se udat za koga hoćeš,samo ne za Hrvata.Кад се моја баба словенка, удавала за мог деду Србина,
прадеда је рекао, може Србин, али Хрват никако. Удај се за Србина, али знај, имаћеш сваки ручак птичку на тањиру. (у смислу да Срби много псују и нису културишка као Совенци). Хрвате нико од комшија не готиви. Осим Шћиптара.
Nisam primjetio da je iko rekao da imaju nešto protiv Hrvata. Slovaci ne vole Mađare zbog istorijskih razloga, ali nemere se baš reći da ih mrze (bar se većinu to važi).Slovaci nemaju ništa protiv Hrvata, generalno. Dobrodušan narod.
Nemaš brige... upoznati će nas...ako baš budu "inzistirali" kao neki drugi...žiškuMožda vas ne poznaju dovoljno!![]()
Manje ili više niko ih ne gotivi od komšija, izuzev jednog djela Crnogoraca (onih milogorske orijentacije). Šiptari nisu komšije Hrvatima.Кад се моја баба словенка, удавала за мог деду Србина,
прадеда је рекао, може Србин, али Хрват никако. Удај се за Србина, али знај, имаћеш сваки ручак птичку на тањиру. (у смислу да Срби много псују и нису културишка као Совенци). Хрвате нико од комшија не готиви. Осим Шћиптара.
Vi sad trenutno upoznajete Filipince i Nepalce.Nemaš brige... upoznati će nas...ako baš budu "inzistirali" kao neki drugi...žišku![]()
Ja sam za to da upoznamo Filipinke i Nepalke, sad će grudobran skočiti na mene...Vi sad trenutno upoznajete Filipince i Nepalce.

Istorija ih demantovala.Piše Laza M.KostićMoj đed je reko tetki možeš se udat za koga hoćeš,samo ne za Hrvata.
Ima li neku lošu osobinu?
Džeg? Moguće. Neće se bebara ljutiti.Крадеш фору од Колегнице.
Nije važno šta je čovjek po nacionalnosti,samo nek je Srbin.
Živa je Džegulesku umrla nijeDžeg? Moguće. Neće se bebara ljutiti.
, msm obitava na Krsti pod klon nalogom.Sramota je da Rumun zna više od srpskog studenta
Moram ovo da napišem jer mogu i da dokumentujem. Imam prijateljicu iz Međimurja, Hrvaticu. Kada je popljuvala Thompsona, dobila je pretnje metkom u čelo. Navela je Jadovno i pitala kako to može biti radni logor, kada ti jadni ljudi imaLI 30 kg i zašto neko ne prizna više ustaške zločine. Na tu njenu objavu 20 komentara je bilo podrške a 5 komentara najgorih pretnji, radi se o Hrvatima.Znači, niti su svi Hrvati ustaše, niti su svi Srbi mrzitelji. Tek mi nije jasan tip koji je van ovih prostora koji ima želju da objašnjava ko je i kakav neko. Mada, i ja mogu da pljujem i USA i Rusiju, ali ne mogu argumentovano da tvrdim jer nit sam živela sa njima nit upoznala nekog od njih dobro da bih mogla da budem sigurna. Podaci o nekom narodu na netu se baziraju na tome ko je autor i koji su mu razlozi. Sve ređe je pronaći autentične naučne i istraživačke radove.Ko šta radi, Hrvati nas ovde podučavaju kako nema ljubavi, bratstva i prijateljstva među narodima. Samo interes.
Odjednom sad vas vole razni.