Zasto Amerika voli Albance a Bosnjake i Crnogorce ne vole?

Juce sam bio u poseti Sremskim Karlovcima,lepo malo mesto prepuno istorije i turista ,Bilo 3 ~4 velike grupe djaka i 2 autobsa turskih turista. Provalio sam da su turci jer zene koja prodaje suvenire na trgu 4 lava,naziv fontane sa 4 lava pozdravlja ih sa bujrum... Turci obilaze srpske svetinje patrijarsiju,riznicu sabornu crkvu ,gimnaziju. Lepo . Turci su ok ,mnogo napredniji nago nasi maslimani. Askari bez obzira na veru i sukobe Srbi i Bosnjaci su najblizi narodi a Albanci su skroz nesto drugo.

Znate li u cemu stoji ljubav izmedju Bosnjaka i Turaka? To je zato sto Turci ne namecu svoj jezik Bosnjacima ali kad Bosnjak shvati daga samo Turcin voli, rado bi bosanski bacio u smece i poceo govoriti turski jezik.
Meni je licno zao sto u vrijeme Osmanlija nismo prijesli na turski i da nam taj jezik bude maternji.
Pa to je sjajna ideja :kafa:

Znate li u cemu stoji ljubav izmedju Bosnjaka i Turaka? To je zato sto Turci ne namecu svoj jezik Bosnjacima ali kad Bosnjak shvati daga samo Turcin voli, rado bi bosanski bacio u smece i poceo govoriti turski jezik.
Meni je licno zao sto u vrijeme Osmanlija nismo prijesli na turski i da nam taj jezik bude maternji.
Odselite se u Tursku irešen problem.

Posto zivim na Kosovu, primjecujem da bi Amerikanci ginuli za Albance, dok taj slucaj nije sa Bosnjacima i Crnogorcima. Bosnjake vole samo Turci ali Turci stalno sugerisu Bosnjacima da odbace Amerikance.
Da li su Amerikanci anti-slavenski nastrojeni?
kolko je amera do sad poginulo za alb interese a kolko albanaca poginulo za americke interese?

Posto zivim na Kosovu, primjecujem da bi Amerikanci ginuli za Albance, dok taj slucaj nije sa Bosnjacima i Crnogorcima. Bosnjake vole samo Turci ali Turci stalno sugerisu Bosnjacima da odbace Amerikance.
Da li su Amerikanci anti-slavenski nastrojeni?
Грешиш, НАТО је бомбардовао РС 1995. "у одбрану Муслимана и Хрвата"

Не воле американци никога. Те новостворене народе користе за своје циљеве. Нема кога нису искористили против Срба на Балкану. Русе су свађали са свима около и кулминацију тога видимо данас. А кад кажеш американци то је исто као кад кажеш енглези, повезани су као црева иако кобајаги воде одвојену политику.

Back