Ruska Federacija je ostvarila svoj cilj i bila bi spremna na pregovore sa Zapadom oko podjele Ukrajine. Rusija je zauzela one dijelove u kome zive Rusi i ne vidim razloga zasto se ne da sansa diplomatiji i obustavi rata.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sve dok low iq ukropi žele da umiru zarad zapadnih ciljeva,amerikanci bi bili ludi da im ne pomognu
zato sto ce se rat preliti i van ukrajine, badava makron pizdi... rusi su glupi sto vec nisu opalili bigbena i ajfela, kao fol slucajno, a nista ih ne bi kostalo da ih poravnaju sa zemljomRuska Federacija je ostvarila svoj cilj i bila bi spremna na pregovore sa Zapadom oko podjele Ukrajine. Rusija je zauzela one dijelove u kome zive Rusi i ne vidim razloga zasto se ne da sansa diplomatiji i obustavi rata.
Јер су окупатори који ће жртвовати све и сваког зарад својих интересаRuska Federacija je ostvarila svoj cilj i bila bi spremna na pregovore sa Zapadom oko podjele Ukrajine. Rusija je zauzela one dijelove u kome zive Rusi i ne vidim razloga zasto se ne da sansa diplomatiji i obustavi rata.
Nija Amerika napala Ukrajinu nego Rusija.
Mani me ruske propagande. Ruska vojska je u Ukrajini i to je to. Ne sviđa im se vlast u Ukrajini. Njihov problem. Ima da se čiste iz Ukrajine i da plate odštetu za sve što su uništili i sve ljude koje su pobili.Обрнуто, Америка је извела пуч те тебе напада логично лудило.
Mani me ruske propagande. Ruska vojska je u Ukrajini i to je to. Ne sviđa im se vlast u Ukrajini. Njihov problem. Ima da se čiste iz Ukrajine i da plate odštetu za sve što su uništili i sve ljude koje su pobili.
Mani me ruske propagande. Ruska vojska je u Ukrajini i to je to. Ne sviđa im se vlast u Ukrajini. Njihov problem. Ima da se čiste iz Ukrajine i da plate odštetu za sve što su uništili i sve ljude koje su pobili.
Svakome sa bar 5 gr mozga je jasno da iza rata stoji i Amerika. Ne znam čemu to debilno poricanje kao da smo mi svi glupi eto i neobrazovani?Nija Amerika napala Ukrajinu nego Rusija.
Nije ni Irak, ni Libiju, Ni Siriju, ni Vijetnam .................. ?Nija Amerika napala Ukrajinu nego Rusija.
Pokušavaju da nas TELETABISIRAJU.Svakome sa bar 5 gr mozga je jasno da iza rata stoji i Amerika. Ne znam čemu to debilno poricanje kao da smo mi svi glupi eto i neobrazovani?
Dobro brate krvate, znači li to da Amerika treba da PLATI RATNU ODŠTETU IRAKU ?Mani me ruske propagande. Ruska vojska je u Ukrajini i to je to. Ne sviđa im se vlast u Ukrajini. Njihov problem. Ima da se čiste iz Ukrajine i da plate odštetu za sve što su uništili i sve ljude koje su pobili.
Čim dotični plate ratnu odštetu Kuvajtu, i Iranu na primer. Niko tu nije nevin, ali ostaje činjenica da SAD nije anektirala Irak, a Rusija hoće zauvek da zauzme Ukrajinu.Dobro brate krvate, znači li to da Amerika treba da PLATI RATNU ODŠTETU IRAKU ?![]()
Amerikanci su u Vijetnam došli po istom osnovu kao i Rusi u Siriju, na poziv tamošnje vlade. U Siriji su Rusi izazvali i mnogo više žrtava.Nije ni Irak, ni Libiju, Ni Siriju, ni Vijetnam .................. ?
Tamo su sve sami pacifisti .![]()
Nemam Ajfon, a Rusi stvarno jesu izazvali sad već više od 100 hiljada žrtava u Ukrajini i tome se ne vidi kraj.Па да је све само на нивоу твог брозовског дупета које је такође противречно зинуло за макар ајфоном него су у питању хиљаде људских живота уз општи терор у свим сферама.
i opet "ko je pocho rat?Nija Amerika napala Ukrajinu nego Rusija.
Они који су прекршили договоре мира у Минскуi opet "ko je pocho rat?